Вориорси о Трампу: Разочарани смо!

Екипа Голден Стејта саопштила је да неће ићи у Белу кућу на традиционални пријем поводом освајања титуле, јер је председник Доналд Трамп повукао позивницу.

Кошарка 24.09.2017 | 08:15
Вориорси о Трампу: Разочарани смо!
"Разочарани смо што у овом процесу нисмо имали прилику да проширимо наше видике и отворено причамо о проблемима које погадјају нашу заједницу и за које смо мислили да је потребно подићи на виши ниво", наводи се у саопштењу Голден Стејта.

Најбољи кошаркаш Голден стејта Стефен Кари је у петак изјавио да неће ићи на прославу, што је наљутило првог човека САД, који је на твитеру написао: "Долазак у Белу кућу се сматра великом чашћу за шампионски тим. Стефен Кари оклева, стога је позивница повучена". 

Тренер Стив Кер и Кари су међу бројним јавним личностима које су критиковале Доналда Трампа откако је изабран за председника САД. 

Леброн Џејмс је "прозвао" Трампа истакавши да долазак у Белу кућу више није част управо због њега, док је Крис Пол реаговао на његову изјаву о протестима тамнопутих НФЛ играча које је назвао "курвиним синовима" да то не сме да им каже у лице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар