Електропривреда у губицима, а Ковачевић све богатији

Посао у енергетском сектору одувек је био уносан, а најесктремнији пример који потврђује то правило јесте в. д. директора Електропривреде РС Жељко Ковачевић. Он се у „струјном колу“ Републике Српске налази већ 11 година, а за то време је од чиновника постао један од краљева некретнина.

Република Српска 23.09.2017 | 21:51
Електропривреда у губицима, а Ковачевић све богатији
Јавности у РС није непознато да је Ковачевић богат човек, али ипак сваки пут буде шокирана фотографијама његових кућа, вила и станова.

 Ковачевић управо приводи крају реновирање луксузног објекта у строгом центру Бањалуке у Гајевој улици, одмах иза „Боске“.

Тај објекат је купио у руинираном стању, али га је за кратко време обновио, па чак и проширио. Реч је о кући на спрат, у чијем је приземљу огроман пословни простор у кога се већ уселила једна од познатијих апотека.

Међутим, симбол његове моћи свакао је велелепна вила с базеном крај Бањалуке, у насељу Траписти, која боде очи већем делу града, будући да се налази на узвишењу.

Осим поменутих некретнина, Ковачевић поседује и викендицу крај Врбање у Челинцу, у близини викенд куће високог функционера СНСД, Небојше Радмановића, под чијом је директном политичком заштитом.

Такође, у његовом власништву је још неколико станова у Бањалуци, један у Херцег Новом, а како сазнајемо, и кућа у елитном београдском насељу Дедиње.

- Круже приче да му се за сваки посао мора дати проценат. Тај човек је ишао код њега да му да проценат и видео је у његовој кучи шест купатила – изјавио је посланик СДС, Миладин Станић, на једној од скупштинских распорава у време док је Ковачевић био министар индустрије, енергетике и рударства РС.

Баш у том периоду Ковачевић је остао упамћен као једини мушки министар у Влади РС који је свако јутро, пре посла, службеним аутомобилом и возачем ишао до фризерског салона.

Осим тога, сам себи је за првих сто дана министровања дао чисту петицу, док су га привредници оценили мршавом двојком. Потпуни фијаско доживео је у пројекту производње електричних аутомобила у РС за немачке поште.

У прототипу возила провозао се заједно са Драганом Вучетићем, који не само да није успео с послом, него је потрошио народне паре и побегао из РС, а за њим је расписана потерница.

Ковачевић је био један од кључних људи за довођење у РС сумњивог руског „бизнисмена“ Евгенија Зотова коме је накнадно пропао план да купи већински пакет акција у приједорском руднику „Љубија“.

Искључена струја

Ковачевић ће бити запамћен и као једини министар енергетике РС коме је искључена струја због неплаћеног рачуна од око 400 КМ.

Реч је о дугу за паушал на електричмо бројило у кући у бањалучком насељу Кочићев Вијенац у којој нико не живи.

Пре него што је 2010. постао министар, Ковачевић је био вишегодишњи директор Електрокрајине Бањалука, која је под његовом управом три године пословала негативно, а две у плусу.

Ковачевић је и тада показивао да воли ликсуз, како приватно, тако и на радном месту, јер је последњи спрат управне зграде преуредио до те мере да је свима застајао дах, те се и сада прича да га је „Ковачевић позлатио“.

За в.д. директора Електропривреде РС именован је пре око годину и по, иако су многи у странци и у владајућој коалицији били против тога.

Међутим, подршка Радмановића и виспреност Ковачевића и овај пут су били пресудни. Ковачевић је раније радио као војни тужилац Републике Српске.

Био је директор штампарије, те управник Царинарнице Бањалука, а потом инспектор за примену царинских прописа у Управи царина РС, када се сумња да је стекао прво богатство.

- Почетком рата је избегао из Бихаћа, а сва имовина му је стала у камион „тамић“ – испричао нам је један од Ковачевићевих познаника.

У образовању је радио као професор на средњим школама и факултетима у области економских и правних предмета. Ковачевић је доктор економских и магистар правних наука.

„ЕуроБлиц“ је покушао да чује коментар Жељка Ковачевића, али није одговарао на познате бројеве телефона.

Списак некретнина

Вила у Трапистима код Бањалуке

Кућа у Гајевој у Бањалуци

Кућа у Кочићевом Вијенцу у Бањалуци

Неколико станова у Бањалуци

Викендица на реци Врбањи у Челинцу

Стан у Херцег Новом

Кућа на Дедињу у Београду

Приватизација ЕРС?

Ковачевићева плата у Електропривреди РС (ЕРС) износи 2.700 КМ плус остала примања. Међутим, без ње би могао да остане ако се испуне планови Електропривреде Србије (ЕПС) која је „бацила око“ на дистрибутивна предузећа у Српској.

Мада званичници РС тврде да од приватизације нема ништа, представници Надзорног одбора ЕПС већ су изнели модел по коме би уследила приватизација – то је приватизација Телекома Српске.

(Екипа Блица)

Коментари / 136

Оставите коментар
Name

Оља

23.09.2017 19:56

Па сте це му то све?Цека га два метра земље,а Цркнуце и гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

23.09.2017 20:30

НЕДЕЉКО ЕЛЕК НАРУЦИО ТЕКСТ У БЛИЦУ

Name

попај

23.09.2017 20:47

имали ишта позитивно у овој дембелији земљи али да то одговоре снсд-овци днс-овци и ђокићевци ( све патриота до патриоте)

Name

Електрицар

23.09.2017 21:09

Он Радманивиц и Сека из електрокрајине су опљацкали електрокрајину ал буквално опљацкали сви су и родбински везани Зељо је Радмановицу направио исту вилу до себе зет му тргује увози струју у РС због тога је усред сусе ремонт термоелектрана био љети да зетња увози струју знаци зликовци за електрицну столицу

Name

Бањалука

23.09.2017 22:05

Кад је досао из Бихаца у прво одијело га је обукао постени покојни Ранко Клиндиц. Мало је вецих дзукаца од Ковацевица.

Name

зенга

23.09.2017 22:44

Хоботница ради пуном паром .... Удара на више фронтова ... Након одлуке скупштине акционара ОЦ Јахорина , објављен је срамни конкурс за чланове НО без школе , односно за Пинокиа ...
Пинокио може да крчми имовину по Јахорини и без школе , као што је већ радио у И.Сарајеву па авонзовао улицу комплет ...
Већ сам писао да је Пинокио у епизоди Витол од Дамира Фазлића , покушао на брзака да улети у трговину струје и запосједне ЕРС ... У томе га је спријечио директор ЕРС Жељко Ковачевић , а сада се хоботница окомила на њега у намјери да га прогута ...

Name

Друг

24.09.2017 00:21

Не лупај, какве Елек има везе са овим гангстером.

Name

ре

24.09.2017 05:45

А зашто му прију Кесеровић истуче Марковић??Па се још сви разњежили ,како онако мирну жену неко истуче!!!!А имамо ми којима она и њени силом звецкају и текако шта рећи ,ал не на оваквом тренутном суду!!Боже здравља и памети,неће нас све побити!!!! Ето ,како бог спаја исте !!Ако му је (том Ковачевићу)такву судбину пордичну Бог намјенио НИШТА МУ ТО БОГАСТВО НЕТРЕБА!!зар не каже стара руска пословица """ПАМЕТНОМЕ НЕ ТРЕБА НАСЛЕЂЕ ЈЕР ЋЕ ОН САМ ЗАРАДИТИ,А БУДАЛИ ЏАБА ДА НАСЛЕЂУЈЕ ЈЕР ЋЕ СВЕ ПГУБИТИ!!!!

Name

милос

24.09.2017 06:19

Ма ста има да наруцује , то је зива истина само треба закон о поријеклу и одузети од лопова све

Name

Иги

24.09.2017 06:40

Тако је Оља управи си!

Name

ЈОВО КАРАН

24.09.2017 06:59

НЕДЕЉКО ЕЛЕК ЈЕ ПОШТЕН ЧОВЕК ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ ХУЉО 007. ТИ Си НЕБОЈША ЛАЗИЋУ "ЗЕНГА" НАРУЧИО ОВАЈ ТЕКСТ ЈЕР ТИ ЈЕ КОВАЧЕВИЋ ПРЕСТАО ДАВАТИ ПАРЕ ДА ГА НЕ УЦЕЊУЈЕШ. И ТЕБИ ЋЕ УСКОРО ДОЋИ КРАЈ И ТВОК КРИМИНАЛНОМ КАПИТАЛУ. ТИ ИМАШ ВИШЕ КУЋА И ВИЛА, КАО ПОЛИЦАЈАЦ, ОД КОВАЧЕВИЋА КОЈИ ЈЕ ИПАК ДОГУРАО ДО 2 ДОКТОРАТА И 2 МИНИСТАРСТВА.

Name

РАДМАНОВИЦ

24.09.2017 07:13

МАЛИ ПАЦОВ КОЈИ ЈЕ УМЈЕСТО ДА ЗА САВЈЕТНИКА ИЗАБЕРЕ НЕКОГ МЛАДОГ СРБИНАКОЈИ ЈЕ ЗАВРШИО СТАНФОРФ СТАВИО СВОГ ЗЕТА КОЈИ ЈЕ КРАЈ ЊЕГА ЛЕТАО СА НЕКОМ ТОРБИЦОМ КОЈУ НОСЕ ВЕТЕРИНАРИ СА МАТЕРИЈАЛОМ ЗА ОПЛОДЈАВАЊЕ КРАВА, ПА ГДЈЕ ГОД ОДЕ, А ЉУДИ ИЗ ДИПЛОМАТИЈЕ ПИТАЈУ КО ЈЕ ОВО. ОДГОВОР ЈЕ БИО ЗЕТ. ЕТО ТО ЈЕ ОДБРАНА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА. КАКВА ГАМАД.

Name

Питање

24.09.2017 07:20

Је ли то онај Зељко Ковацевиц из серије Јеленко - мислим, да се звао Јоцо?

Name

Саво

24.09.2017 08:04

Јел се овдје убраја оно што прија Кесеровић и њени заточеници отимају !!!!!И пријете !!!!Или глава или имовину предај

Name

клетва

24.09.2017 08:55

Најгора клетва за рс и њене србе је: дабогда довијека зивјели у рс и имали србина на власти.

Name

Дијана

24.09.2017 11:35

Ја немислим да је наручен текст...сви знају да је он уз мог Бају сву родбину позапошљавао у институцијама РС и да су сви Небојшини...зна он шта "ради"...до кад ће ...е то зависи од Небојше....

Name

Паљанин

24.09.2017 13:52

Ако је истина да је Елек ово наруцио онда це нови директор ЕЛектропривреде бити Љубо Мрда.

Name

ре Пале

24.09.2017 14:24

Би ваљало!!

Name

Свилен гајтан

24.09.2017 15:26

Најгоре од свега је ста се прица, ако је тацно, да је увијек узимао унапријед, па није двима могао испуниyо зељу. Људи наводно давали а нису дкбили протууслугу. Е то се, ако је тацно, не праста. Ваља му зивити и кад ови његови спадну са власти. Неце бити лако погледати људима у оци.

Name

Сода Биларбона

24.09.2017 15:38

А ко му у мираз ували Соњу, спијунку. Она му је пета колона а да јадник није ни свјестан. Колико јој је до сада преписао и тестамената оставио. Мислил је да це од сељацица преко мртвих доци до славе и богатсва а не зна или неце сам себи да призна да му је сва имовина залозена СЕКТИ. И ниста није његово. Кад је зенс видјела све те потписе хтјела да се објеси. А Соња цкм мало попије и опусти се вади ону ствар нз сто и поциње да бунца његово име. Диго му је била главни благајник али сад се и од ње крије. Упос зиви био у згради владе. Склонили га мало у Требиње али га она и тамо насла. Пије и једе на његов рацун а херцеговци смисљју вицеве на њихов рацун.

Name

Аууу

24.09.2017 21:05

НИЈЕ ЗЕКИ НИЦЕГ ЗЕЉАН КРАЈ СОЊИЦЕ ОНА ГА ПАЗИ И МАЗИ

Name

Дјекици

24.09.2017 21:08

Дзаба је Зељко крао све це кцеркица и зетиц будуци да потросе

Name

јими

25.09.2017 07:29

Довољно је да узима по 10000 за посао,знамо како се ради у електро,политички,фамилија,лова.

Name

ЗП Бихац

25.09.2017 15:40

Највеца лопуза и мрцина у актуелном резиму. Радио за све па их има у саху и ниста му не могу. Морали да га поставе на ту позицију јер је пријетио јавним објављивањем података о криминалу које је урадио за друге високе функционере СНСД-а. Склонили га са функције министра јер је толико био алав да му ниста гузи... у није могло зацепити. Халапљив, љигав нарцисоидан.....

Name

лова

23.09.2017 19:56

казебаја.рсје.напредна.видисекако.напредује.тајкуни.зиве.бједа.пропада.директори.лезе.налови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исцрпљени

24.09.2017 06:52

Одвајао од уста да би имао. Лопурде свјетских размјера. У затвор са таквима и одузимање нелегално стечене имовине за све, а посебно за оног ко је стекао докторате правних и економских наука.

Name

Хало ,

23.09.2017 19:58

извините ,нас председник је нула ,ста овај ради :у дрзави где влада закон јацега " стварно туга ,да неморе бити веца , ја им казем:лопови идите у 3 ПМ дали сте сада срецнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јад

23.09.2017 19:59

Бједник у дуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

23.09.2017 21:06

А штоли тек има Баја,????Прије пар година нашао сам се у Свилајнцу у Србији,и онако у паузи Домицилни људи нас упиташе од куд Смо Р.С-ска Б.Лука а Бре виде оне стамбене зграде показују нам Зграде које се Раде,То су зграде које ради Ваш Предсједник и често долази овдје,продаје станове и и и и?????.То је његово. Бизнис зар не.

Name

Ибрага

23.09.2017 21:10

И лаф у кафани

Name

цццц

25.09.2017 07:09

На Црногорској обали је такође на једној, а мозда и висе огроман хотел који је у застоју због папира. Рекосе близи људи тамо, а и на табли стојие сауцесници.

Name

Балзак

23.09.2017 20:00

,,Иза сваког велиог богатста крије се злоцин,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

има сваста

23.09.2017 21:31

Нико од Рада није постао богат

Name

Удба

25.09.2017 19:29

''Галенс''ДО Нови Сад....ради станове у том мјесту и широм р.Србије

Name

слад

25.09.2017 20:16

Станимировић Бачка Паланка,зет Ђакомини (Талијан), времена царине!

Name

ре

26.09.2017 11:20

Галанз прави комплекс зграда у Новом Саду за насег председника,и то у центро близу Кисацке.

Name

Гепек

23.09.2017 20:01

Овакве треба гепекирати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

интергај

23.09.2017 20:31

Слазем се с тобом у потпуности а ваљда це и на то доци ред, ако бог да!

Name

Мићо Краљевић

23.09.2017 20:36

Хахаха... не крадите моје методе.

Name

А

23.09.2017 21:10

Ваљда ће и (НАТО)доћи???????????????интергај

Name

Да у праву је Мицко

23.09.2017 21:12

Треба несто ново оригинално нпр. зазидати га зивог у трафостаницу а да камен темељац поставе Радмановиц и Додик пред изборе

Name

Калимеро

26.09.2017 03:53

Ниста нам друго не преостаје,него да цекамо Бозију правду!

Name

МОДА СНСДа

23.09.2017 20:02

ПРОЦИТАХ ЈУТРОС У БЛИЦУ ЗА ОВОГ МОЦНОГ ЗНАЛЦА ПА ЉУДИ МОЈИ ГДЈЕ ОВО ВОДИ ИМА ЛИ КРАЈ ОВИМ БЕЗОБРАЗЛУЦИМА ЦРВЕНИХ СЕКТАСА ЦОВЈЕК ДОСАО У БЛ СА ТАМИЦЕМ А САД ..... ДА ТИ СЕ ЗАВРТИ У ГЛАВИ СТА СВЕ ИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отети

23.09.2017 20:05

Ово треба отети.Директно.Ааааа драги комунисти.Банди само УДБА треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АВ

24.09.2017 05:53

Удба је ово управо

Name

Лопови

23.09.2017 20:08

Зато се радницима смањују плате. Дабогда му за лијекове требало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само напријед Жељко

23.09.2017 21:20

Немој тако. Ти исти радници су до јуче гласали за ову власт тако да су добили оно што су хтјели.

Name

ре Само напријед Жељко

24.09.2017 09:13

Добар коментар

Name

ре Жељко

24.09.2017 09:23

Нису сви, али вецина нажалост јесте.

Name

Драган

23.09.2017 20:09

Почети истрагу од везе Електрокрајина-Калдера...после ће само да се каже све...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ланацо

23.09.2017 20:32

а ста је са прицамо које крузе по порталима о вези Ланаца и Зељке Ковацевица. Дали је истина да је Ланацо за последњих 10 година у Електрокрајини мазно 25 до 30 милиона КМ.

Name

Ре Ланацо

24.09.2017 08:17

То са Ланацом је 101%.

Name

ааа

24.09.2017 19:54

А зграда иза Партизановог игралиста? Није ју ваљда вец продао?

Name

Требињка

25.09.2017 14:40

Ја нисам гласала нити ико мој,али ето радим у ЕПСу од постојања јос док је Пантелија дакиц био дир,а смањисе нам плате,узесе огијев и зимницу и регрес це смањити за 300КМ багра

Name

борац

23.09.2017 20:10

ДОК СМО МИ БАЊАЛУЦАНИ ГИНУЛИ И НА БИХАЦКОМ,ПЕТРОВАЦКОМ , САНСКОМ И КЉУЦКОМ РАТИСТУ ОН И ТАКВИ СУ ДОСЛИ И ОБОГАТИЛИ СЕ БАХАТО.И ИМА ПОЛА БАЊА ЛУКЕ А ТАКВИХ ЈЕ ПУНА БАЊА ЛУКА И ГРЦЕВИТО СЕ БОРЕ ЗА ВЛАСТ ДА СИСАЈУ ОВЕ ОВЦЕ ЈОС НАРЕДНИХ 5 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

23.09.2017 20:24

Нека казе колико је дјеце погинулих бораца запослио у Електрокрајини.Док дјеца погинулих бораца немају хљеба да једу.Најугрозенији у цјелој Републици Српској а зртву су дали њихови оцеви за стварање ове светиње

Name

Само Непостено

23.09.2017 20:36

Нико те није тијерао да идес у рат.Ја сам био ,,донатор,, ,сада имам три фирме,све легално.Такви као ти и изазивају ратове.

Name

Индијанац

23.09.2017 20:46

Лијепо што сте гинули за једно велико НИШТА! Мислили сте да ћете од украдених комшијских фрижидера живјети као краљеви до краја живота у великој србијици??? Сада србујте ћаћи, фукаро без гаћа на гузици!

Name

Апац

23.09.2017 21:10

Идијанац,да ти несто објасним о тој ,,Великој Србији,,види,да смо ми Срби то хтјели ми бих прво напали Македонију и Албанију до Скадра а не бих се замјавали са вама, то јесте са нама.

Name

Дибровољац

23.09.2017 21:22

Небрини се док је народа Републике Српске све це доци на своје.Најбитније да се зиви у слободи од Ног Града до Требиња.Лоповои це платити своке

Name

Ре индијанац

23.09.2017 22:06

Овај индијанац је најупорнији. Он коментарише све живо, па хајде што коментарише, али што лупета без везе, то је тек толико да нешта и он напише. Среди мало мисли и умањи ако бога знаш.

Name

Николај

24.09.2017 07:55

Ко ти је крив кад ниси знао да мислис о себи као и он?! Рат буде и продје а ако слусас само друге и не гине ти сиротињски зивот после рата.

Name

рете индијанац

24.09.2017 08:52

Ма није индијанац у праву. Словенци се сами напали, у книну се балвани сами наредали и основали Сао крајина и славонија. Косовари се сами истерлали и поубијали. А ја сам сам себе истерјао из куце у Јањи и сад се патим у Стуттгарту са платом од 5000 до 8000€ мјесецно. Е сад це Азенда да одговори он све зна.

Name

Шта лупаш какви косовари

24.09.2017 10:17

Они су шиптари а тако и сами себе зову косовари не постоје.Па више је шиптара силовао и побио Рамуш Харадинај и његови људи него легална српска полиција на Косову.Косово је насилно отето од Србије и војска и полиција су 1998 године ангажовани да угуше класичну војну побуну од стране терористичке ОВК-а

Name

ре Индијанац (од Т5)

24.09.2017 10:57

Потписујем 100% Ниста им се и не десава ста су заслузили, каква понизења смо трпјели од њих само ми знамо, али полако, долази дјаво по своје. Ово је тек поцетак, зиви били па видјели.

Name

ре борац

24.09.2017 13:22

За то се не могу да начудим како може и један Бањалучанин, Приједорчанин, Дубичанин или било који други честити крајишник да својим гласом подржи политику на чијем је челу дезертер, шверцер и ратни профитер, а уз то у првој ријечи имена носи "савез", намеће се питање с'ким? У другој "независних" намеће се питање "од кога" социјал-демократа (вјероватно се мисли на широке народне масе које су у српској историји углавном водили свештеници, учитељи, сеоски трговци и кнезови, понекад ако би дошао какав школован човјек са стране, а никад и заиста никад тајкуни и милионери ако им богатство нема траг барем у задњих 5 кољена. Годинама се питам шта се то десило са великом слободарском свијешћу честитих, храбрих и љутих крајишника?

Name

ре ре борац

25.09.2017 18:37

Па најмање за снсд гласају бањалучани јер их најмањ и има.Главни гласачи су запослени у ентитетским институцијама гламочаци.лакташани,србчани,градишћанци,Мркоњић град,Добој,Бијељина,Херцеговина итд

Name

ИЛИЈА ТАМИНЖИЈА

26.09.2017 20:01

Нисте се само ви из Бања Луке борили, и Жељко се бори за сваки милион.

Name

Брко

23.09.2017 20:14

То је велики пријатељ Манојла Зрница,заједно су узимали проценат од сваког,не знам ко је веца лопина и битанга,ко је кога уцио послу,али знам једно:нецете дуго бандо.Све се зна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.09.2017 20:54

То су битанге невидјене,дабогда им задње било,отимају,варају,лазу...али све се зна.Нецес дуго Зрницу

Name

БАЊАЛУЦАНИН

24.09.2017 05:26

БРАВО. ОБОЈИЦА СУ ПРАВИ БАНДИТИ И РЕКЕТАСИ. МАНОЈЛА ЗРНИЦ СМАКНЕ 20% ОД БУДЗЕТА БОРИКА СВАКЕ ГОДИНЕ ПА РАЦУНАЈТЕ. КОВАЦЕВИЦ НЕСТО МАЊИ ПРОЦЕНАТ ЈЕР ЈЕ БУДЗЕТ ЕЛЕКТОФИРМИ ЗНАТНО ВЕЦИ. МАФИЈА РАДИ А МУП НУЛА БОДОВА..... НАРОД ТО МОРА РИЈЕСИТИ......

Name

Ре

24.09.2017 09:05

Али нека само раде,све има записано,па кад додје на наплату са каматом бице ајој.УДБА се поново радја,па кад додју и питају откуд ти Мане ово бице немој само по јајца

Name

Информер

26.09.2017 04:01

А,ста це то бити ако се све зна?Зна се 20 година и нико их не смјењује!

Name

Ме

23.09.2017 20:15

Па ста ту има цудно....?? То у вас нормално.,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса

23.09.2017 20:26

Докле висе, мајку вам васу,пасцете И ви будите сигурни,народ је глуп,нисте ви..обице вам се о главу милиони видјецете народ нема хљеба..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Замањавање Јавног Мјења

23.09.2017 20:30

Ово су глупости.Јесте ли видјели сто је Полиција ухватила онога момка са 10 грама ,,трваве,,?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кило-Ват-Млат

23.09.2017 20:41

Ви се овде спрдате са цовјеком,а у свему овоме има и несто добро, а то је ,хвала Богу да имамо струје ко је на целу електропривреде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта би са Јосиповићем

23.09.2017 20:49

Шта би са тужбом Анте Јосиповића против Жељка Ковачевића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србац

23.09.2017 20:50

На жалост, ништа ми овом богатим лоповима не можемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рите гацко

23.09.2017 21:11

Возио се Додик хеликоптером изнад Бања луке и када је видео вилу Жељка Ковачевића питао чија је ово вила е полот му каже да Жељкова он ће њему па овај је бећи лопов од мене

Name

Брзи

23.09.2017 21:43

Ја који је ово лопов он незна проговорити само зна краси..

Name

Весна

23.09.2017 22:04

Ниста необицно мон муз бранеци ову РС млад се разбоље и умре остави зену са троје дјеце и пемзију 170 км,,двоје сколујем ни за дадзбине немамо не само ја него 70 ,% сигурно због таквих који се богате на сиротињи.Нисмо ми глупи ал нисмо родени да повредујемо друге.Сви цемо у земљу без ицега самосто неком с на гроб пописају а неком цвјеце и молитву НАЗАЛОСТ

Name

ДНС

23.09.2017 21:22

Ми знамо како: (развити полопривреду) пола мени, а пола теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павао М. Поло

24.09.2017 13:30

Полако момци, а ста остаје мени?

Name

цаире

23.09.2017 21:41

Кућа у Кочићевом Вијенцу у Бањалуци - то је срусио да би могао да прави вецу, а права истина је да је јос увијек на висем суду предмет јер је то као узурпирану имовину требао да врати породици с којом је мијењао куцу за куцу у околини Бихаца. Спор се води висе од деценије и готово нити једном се није појавио на суду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

24.09.2017 08:11

Исту некретнину у Бихацу мјењао у 5 разлицитих уговора о замјени за 5 разлицитих некретнина у Б. Луци.... БАНДИТ СА ПОДРСКОМ ИНСТИТУЦИЈА

Name

Црни Груја

23.09.2017 21:45

Паметан човјек. И треба нека се је нафатиро. Ко вас је*е глупе па гласате за њих. Да Бог да вам задњу кору хљеба узели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

23.09.2017 21:58

ДАНАС ЈЕ ПОПУЛАРНА РИЈЕЧ СНАШАО СЕ .ОВО ЈЕ ОЧИТИ ПРИМЈЕР КАКО СЕ ТО ПОСТИЖЕ.СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

23.09.2017 23:13

Способан.

Name

Пензионер

24.09.2017 05:05

Цовјек је заслузио да има ово сто има он је једини у свијету који је обезбједио да струја у РС буде јефтинија за113 посто а то је изјавила наса премијерка фуј

Name

МАЈА

24.09.2017 04:46

СВЕ ЈЕ ДО НАРОДА, НИЈЕ ОН КРИВ. ЗНА СЕ КОГА ТРЕБА ПРОМИЈЕНИТИ И ОТПОЧЕТИ СУДСКЕ ПРОЦЕСЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

24.09.2017 05:16

Први закон који це доци и НСРС ако Опозиција додје на Власт 2018год је Закон о поријеклу имовине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тактика

24.09.2017 09:14

Друзе, највеци проблем који је опозиција себи направила пред просле републицке изборе је сто су на сва звона огласили тај закон односно да це провјеравати поријекло имовине. Они су наравно тај закон мислили примијенити на корумпиране политицаре који одавно не знају ни гдје ста имају а ни ме сјецају се ни лако су то стекли медјутим, народ се одмах препао да це некп провјеравати њих то јест гдје су продали 20м дрва а нису звали сумара и слицно. Сто год висе за неког прицас да се наклепао, тај је у оцима овог народа способнији. Дакле кад је у питању овакав народ мора се примијенити специјална тактика да би добио изборе.

Name

марија

24.09.2017 06:03

Хаха па све се зна има ли гдје закона конфискујте свима. Све се зна од чека су кренули

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ново

24.09.2017 06:48

Пакују један другоме јер је дошло вријеме да се сами обрачунавају.Уреднику новина које су објавиле овај текст је послије више година асфалтирана улица у којој станује у БЛ.Запитајте се ко може по Блуци асфалтирати а самим тим и наручивати текстове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ 4 алл

24.09.2017 07:37

Свугдје у свијету јавна предузеца послују позитивно и у плусу...нпр Електрипривреда БиХ је 2016 заврсила са рекордним годисњим приходом од 1,034милијарде км и нето добити од 12,86 милиона КМ уз знацајне инвестиције у руднике из конценра еп,поцетак градње хе врандук,блока 7 т.тузла...нека додју на обуку како успјесно управљати и пословати колегама у ФБиХ,па електропривреда БиХ је највеца компанија у земљи...немозес продават струју и бити у губицима залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

24.09.2017 07:43

У току је и изградња асвалтног пута у дузини 1200 м тацније до његове куце у Трапистима.Градјани Пријецсна зеле да поднесу иницијативу да се тај дио пута назове Булевар Зељке Ковацевица.,,те да се искрено надају наставку изградње истог,који реално неце усљедити задуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кушљо

24.09.2017 11:17

Али асфалтира се пут за Пријечане и до виле Игора Радојичића.

Name

За грађане Пријечана

24.09.2017 12:20

Гласали сте у великој већини за СНСД-е на локалним изборима,грађани Куљана,Залужана,Лазарева,српских Топлица,Росуља,Нове Вароши.Према томе очекујте асфалт али прво када се сагради аеродром у Требињу

Name

траписта

24.09.2017 20:47

Ове у куљанима и пријецанима не треба ни залити... Итако их је вецина (цитај готово сви редом) гласала за власт... ето им сада, довољна цаст треба да им буде сто им Зељо зиви у комсилуку, а сто немају расвјету, сто је асфалт отисао, сто им смеце понекад одвезу, сто немају мост... не треба њима висе, одакле су и досли то им је премија

Name

Ангела

24.09.2017 07:53

Сви ови сто коментарису не критикују Ковацевица него зале за тим сто они нису на његовом мјесту, а крали би као и он. Просјецан Балканац има менталитет друмског разбојника. Никада нисте нити цете имати озбиљну дрзаву. Вас максимум је да будете њемацки коњусари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма какви

24.09.2017 09:52

То је некад било. Цим би њемацком коњу закинуо зоби колико га тај дан следује, донио би копито у главу.

Name

Дабогда

24.09.2017 08:00

Дабогда те струја стресла....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок

24.09.2017 09:50

Не пипа он струју он је економиста и правник. Обе струке лоповске.

Name

Хас

24.09.2017 08:09

Овај је ал капоне мајстор за муљазе то је радио док је био и УИО тезак и сам незна колико.Сипа ајмо довољно имате пацијената и основа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЗЕЛАТ

24.09.2017 08:46

АКО ПРОДАЈУ ЕРС ТРЕБА ИХ ЈАВНО ВЈЕСАТИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛИЦА

24.09.2017 08:55

ОЛОВКЕ У РУКЕ И ОБРИСАТИ ОВОГА И ОВАКВЕ ЗА СВА ВРЕМЕНА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грујо

24.09.2017 09:24

Како нико не помиње Соњу?

Name

Овце на парове разбројс !

24.09.2017 09:11

Велики сам Србин и волим да сисам Србску до задње паре. Пропале фирме продамо па се и ту уградимо. РС смо подијелили на партијске кланове. Свима добро . Мало це мо се ко свађати али ниста нецемо мијењати. А сто би ? Кад нам је касика пала у мед. Зато недамо Српску ни по коју цијену. Српска је наса ! И само ми је можемо сисати и пљачкати .П.С. Политичке пијавице које у рату су већином били издајници а сад највеци борци за РС. Не боре се они за РС него за своје позиције и оно сто је јос остало да се исиса. Да воле истински РС они би били сиромашни а ви богати. Данас након 30 година мало је остало да се сиса. Бара је постала мала а ајкуле се размножиле. А у малој бари гдје је пуно ајкула велике це јести мале и слабије.Бити це крви до кољена .Закон природе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свима добро

24.09.2017 13:48

Имате јос цитаву годину дана. Након тога, добицете нови мандат,на јос 4 године

Name

ре ре а зет

24.09.2017 09:47

Том његовом зету Кесеровићу шта дође генерал Кесеровић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орвеолска фарма

24.09.2017 12:20

Некакав стрикан!Ал покојни ћаћа(умро од болести у рату,а не као борац што тврде)био млого нормалан чојек!!Но мама је све зачинила тргујући набавом Зотовића !Кувариц хебига!!!Ал ево истуче је чојек онај,што значи да ипак се окреће!!!!Ко другоме тучу спрема сам је себи призива!!!Хебеш оштету и то ,,,,,,ако и на томе желиш паре онда УФ,УФ, УФ.......Треба о дјеци и будућности мислити свака мајка и бака деда и остали

Name

Тако узимају док овце дају

24.09.2017 10:14

Летите ко овце да добијете посао у ЕРС а то се плаћа и мислите да сте ријешили проблем а нисте се господо надали смањењу тјелесне резању плата и остали трошкова. Ето како се директор богати сваки запослени да 10000_15000км да ради у ЕРС а гдје остала крадја па не имао човјек толико богатство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горки плодови

24.09.2017 10:33

Још једна од легенди наших крајева !!!! ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЕ ОДУЗЕТИ

24.09.2017 10:36

КОД КОМУНИСТА 1945 ГОДИНЕ СУ НАЦИОНАЛИЗОВАЛИ ИМОВИНУ СЛИЦНИХ ЊЕМУ А ЗАСТО НЕ И САД ЈЕР ЈЕ СТЕЦЕНА 100% КРИМИНАЛОМ ПОСЛИЈЕ ТИГА РАДМАНИВИЦУ И СЕКИ И СВЕ ПОТАМАН СДС ЈЕ ПРЕДЛАГАО ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ СТОГА НА СЛЕДЕЦИМ ИЗБОРИМА СВИ ГЛАСАЈМО ЗА СДС И ИЗГЛАСАЈМО ЗАКОН А ЗЕЉКО ЦЕ У ЗАТВОР СТРПЉИВО ДО ОКТОБРА 2018

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

24.09.2017 11:16

Због нас кукавица постоје људи као они

ОДГОВОРИТЕ
Name

А почетак

24.09.2017 11:57

Нико у оволиком прилогу и коментарима не спомену одакле је кренуо.Кренуо у Маринковић комерцу у Бања Луци,а главно образовање и све марифетлуке научио од Босе Марковић.Послије је то само усавршавао.

Name

горан

24.09.2017 12:57

Такви нама требају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

707

24.09.2017 12:58

За њега његови казу да је највеци лопов и лазљивац! Колико му пара носи Мица Калдера редовно а он му не да посла и само вице како је лос цовјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Агата Кристи

24.09.2017 14:45

Ал Капоне је мала беба у односу на ове наше мафијаше преобучене у дресове СНСД, ДНС и СП.Богатство које су стекли искључиво лоповлуком и разним мућкама, мало ко има у цијелом региону. Можда многи не знају да је у том "високом" лоповском друштву и предсједник НС Чубриловић који је под туђим именом и фирмлом до сада изградио и продао у Бања Луци више стамбених и пословних зграда, а у једној од њих ( налази се у насељу Лазарево, близу Пољопривредног института), ја сам намјкеравао да купим стан и о томе сам лично 2005. године разговарао са Чубриловићем, али се нисмо успјели договорити о цијени. Поред тен направио је још једну зграду, а у току је и изградња треће зграде непосредно уз ове двије.Сличним или неким другим мутним радњама и стјецањем богатства бави се и Перо Ђокић у чијем окриљу своје нелегално богатство стиче и поменути Жељко Ковачевић. Једноставно, њиховом лоповлуку никад краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник Хидроелектране Боцац

24.09.2017 14:48

Тај објекат у центру града је у власниству насег директора Недељка Кесиц и ми радници идемо да га реновирамо,њега првог треба ухапсити па онда Ковацевица јер он има висе некретнина по БањаЛуци и Београду и од Ковацевица и Додика заједно.Пријављивали смо али он све среди у Сипи и насој полицији на крају отпусти цовјека који пријављује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тешки аматеризам

25.09.2017 08:16

Молим уредника чланка бар мало професионализма, нека не преносе не провјерене информације, него нека испровјеравају тацност информације па тек онда пишу. Тудју кућу сликају и стављају другом у власниство, тако и лупају већину других ствари. Дајте људи не преписујте једни од других него радите мало, по могућности не бавите се новинарством по принципу рекла казала као испред сеоске задруге. Извјеставајте и пишите провјерено јер овако губите цитаоце, и само ложите људе, а испадате смјесни. Стварно и птица на грани зна да је кућа Кесицева то ни не крије цовек, а преносе реномирани новински цланци и озбиљна тв кућа да је нечија друга, мислим дајте озбиљности или немојте писати. Не спорим да поменути у тексту има имовину али дајте не лупајте него провјерите па напишите. Без обзира и ако је текст наруцен снадјите се, покажите мало професионализма и не преписујете једни од других шта сте чули по бањалучким кафанама, већ почните радити како треба. Добронамјеран савјет.

Name

ре

25.09.2017 09:35

Ваша прича је уреду!АЛИ!Хм,недостаје закон о порјеклу имовине!!!!!Па да свака снаша ,и снашко ,докаже поријекло своје имовине!!!Да прикажу шта им је ђед и ћаћа стекао!!!Колико су то биле њихове легалне зараде ,да ли на то нагло гомилање капитала плаћен порез?И тако то!!!Јер питање је колико ови "нови скућеници "Имају некретнине регистроване на ближој и даљој родбини?А порјекло капита је "познато",рецимо увијек иста институција!!!Можда би онда овај новинарски текст био сасвим другачији и тако то!!Мислим,ви сте можда управу ,ал све је данас релативно што се тиче истине!!!А то што се тиче "сеоске задруге" немојте то тако олако потцјењивати, јер ти људи су и моралнији и образованији од већине новокомпонованих елита тј др,мр који диплпме стекоше куповином диплома на установама које нису ф од факултета бивше на YУ.

Name

Сверцер

24.09.2017 15:02

Мати му сверцовала кафу у Бихацу прије рата код ње је уцио занат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Било

24.09.2017 16:37

Би добро знати БИОГРАФИЈУ овог чудовишта и одакле је дошао у БЛ. АКО НЕКО ЗНА НЕКА ОБЈАВИ БАР ОСНОВНЕ ПОДАТКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

25.09.2017 05:14

Лопова у затвор, видиму се на фаци ста је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логицно

25.09.2017 06:10

Ако Ковацевиц оно сто "заради" (цитај: уплати народ) електро привреда, расподијели себи и онима који су га ту довели, логицно је да це електропривреда (цитај: народ) бити у губицима. Али, то је воља народа, па кривца не треба тразити нигдје, вец у народу: тразили сте, гледајте!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

25.09.2017 07:18

Ре логицно није то воља народа ако због неимастиње мозес купити гласове онда то није воља народа него нузда све док се не измјени изборни зако овако це нам бити ко год има власт и токове новца мозе владати докле год хоце или до једном док сенарод опаметни и збаци ову ненародну влест.

Name

Ре: Пензионер

26.09.2017 06:08

Воља је нарота, јер видимо колико народа не зели да искористи своје право и изадје на изборе, вец сједи код куце цекајуци да им лијепу будуцност искроји неко други. Зато је то воља народа. И воља народа јер он гласа за оне који лијепо прицају, који су сармери..., без обзира сто их наредне цетири године неоправдано задузују и краду. Зато ја то зовем "воља народа". Мозда нисам у праву, аља то тако видим...

Name

xx

25.09.2017 07:14

Узели су нами 6000КМ бесправо као расељеним лицима. Имами уплатнице. Задрзавам право да од овог бандита некада нсплатим са каматом свој дуг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кројачица

25.09.2017 08:02

Фаца све говори који је то ЛОПОВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРН

25.09.2017 17:07

У РС " ЛОПОВ" ЈЕ ТИТУЛА И ПОЧАСНО ЗВАЊЕ.

Name

Гоја

25.09.2017 20:14

Наручен текст дефинитивно није да лик нема некретнина али неке од споменутих немају везе са тим човјеком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

26.09.2017 03:54

Имовина висе од пола насих политицара је прије њиховог бављења политиком могла стати у тамиц..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

26.09.2017 05:13

Три највећа криминалца: Лакташки лопов, Шпирић и ова мрцина са слике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

26.09.2017 11:28

Ако је електро привреда у губитку ста је брате са осталим подузецима треба видјети све трансакције и уплате са ким је посливала електро привреда ту је квака.

ОДГОВОРИТЕ