Мирнији вјетрови у Паризу: Ручак, па извињење!

Бура се, изгледа, стишава на "Парку принчева".

Фудбал 23.09.2017 | 11:00
Мирнији вјетрови у Паризу: Ручак, па извињење!
Свађа међу звездама Пари Сен Жермена, заправо две, а умало и туча, током утакмице са Лионом већ данима је тема број један у француским спортским медијима. По најновијим вестима, ипак, неће бити још дуго...

"Л'Екип" пише да се Нејмар на тренингу извинио Каванију и остатку тима због свог понашања, када се са Уругвајцем отимао за лопту да би извео прво слободан ударац, а затим и пенал.

У први инцидент био је умешан и Дани Алвеш, пошто је он тај који је узео лопту Каванију из руку и предао је сународнику, али поједини француски медији пишу и о "помирљивом ручку" који је Бразилац организовао за двојицу посвађаних саиграча. Додуше, неки наводе да је то био ручак за цео тим, а неки само за Нејмара и Каванија.

Оно што је, такође, занимљиво, јесте да је Нејмаров "покајнички говор" са португалског на француски преводио Тијаго Силва, како би га сви саиграчи разумели.

Уколико је све ово тачно, тренер Унаи Емери моћи ће опет са играчим да разговара само о фудбалу, што је судећи по досадашњим резултатима добро прихваћено од стране тима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар