Штрајкачи дали рок до 1. октобра


Штрајкачи у Бањи "Дворови" дали су рок до 1. октобра руководству и Градској управи Бијељине да ријеше проблеме блокаде рачуна Бање и седам неизмирених плата радницима.

Република Српска 22.09.2017 | 13:17
 Штрајкачи дали рок до 1. октобра
Предсједник Синдиката Бање Зоран Остојић рекао је Срни да су радници наставили штрајк започет 11. септембра, али су након разговора са градоначелником Мићом Мићићем одустали од протеста припреманих за наредну недјељу.

Остојић каже да су 52 радника прихватила да управи предузећа и челницима града омогуће 10 дана за проналажење рјешења за нагомилане проблеме у Бањи "Дворови".



Пред градоначелника и Синдикат, руководство Бање требало би 2. октобра да изађе са финансијским извјештајем о пословању и планом рјешења кризе.

Рачун Бање "Дворови" у Бијељини у августу је због дугова блокирала Пореска управа Републике Српске, а акумулирани дуг је почетком ове године био готово два милиона марака.

Извор: СРНА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

како

22.09.2017 11:41

Какви су то струцњаци у управи и које су сколе похадјали то нема ни у Африци? При ступања на то мјесто и дбије се преглед о стању треба одмах дигнути реп па побјеци или радити како се уци. Багра цека да да подере столицу а заборави да радници не долазе на посао сто њих волле јер требају да презиве. Срамота и Брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

22.09.2017 15:06

Драги моји синдикални, ништа се ви не брините. Ускоро ће Мићо купити и вас и Бању. Само још мало да падне цијена.

ОДГОВОРИТЕ