Додик: У Српској нема проблема?!

Милорад Додик и лидери коалиционих партнера СНСД-а данас су у Бањалуци одржали састанак. Како су навели, разматрана је актуелна ситуација у Републици Српској. Говорио је и о суспензији одлуке о референдуму о Суду и Тужилаштву БиХ. Најавио је суспензију те одлуке у НСРС, али на некој од наредних сједница. Додикови коалициони партнери, ДНС и СП, сагласни да је РС стабилна и да је смањен број незаполсених. . .

Република Српска 20.09.2017 | 16:10
Додик: У Српској нема проблема?!
Говорећи о одлуци да се у НСРС суспендује одлука о референдуму о Суду и Тужилаштву БиХ, Додик је казао да не види проблем у томе.

"Не видимо да би то нешто требало да буде проблем, одустајање од тог питања. Консталација међунардних односа је таква да не трпи никакав авантуризам. Није проблем да ову одлуку суспендујемо на некој од наредних сједница. Не желимо да на том питању правимо било какаву подијељеност. Ми од тога наравно не одустајемо, и да ће остати на институцијама да ово питање поново проблематизујемо", навео је Додик.

"Потребно је изградити консензус. Ови из опозиције не знају гдје су пошли и гдје су дошли. Озбиљне покрајине каква је Каталонија годинама настоје да обезбиједе такав процес, РС је у драматичнијој ситуацији од Каталоније, ипак успијева да се избори за то", поручио је Додик.

"Требаће неко вријеме, ми као одговорна политичка структура немамо никакве дилеме по том питању. Скренули смо пажњу значајних међународних институција. Они који су у некој врсти безизлаза и БиХ као таква, не желимо да им дамо разлог за хомогенизацију", навео је Додик.

"Коалиција је разматрала и одлучила да се средства која је РС добила из Клиринга употребљавају искључиво на основу плана који треба усмјерен на развојне пројекте. Коалиција је разматрала актуелну ситуацију. Ситуација у РС је стабилна, стабилно фунционишу институције, подржавамо рад НСРС и одуђујемо нападе на НСРС као и припаднике полиције који су вршили своје послове у оквиру наџености", навео је Додик.

Поводом недавних догађаја у НСРС, Додик је навео да су "процијенили да је коалиција поводом овога исказала потпуно јединство".

"Опозиција је показала своју немоћ и једини успјех им је да освоје што у Скупштини. Непоходно је наставити са редовним засједавањем НСРС у складу са пословником и динамиком. Сви евентуални покушаји да се онемогући рад у Скупштини, треба прије свега обезбиједити мир и стабилност и функционисање НСРС", навео је лидер СНСД-а.

Он је поручио да ће се коалициони партнери понво састати у наредним седмицама.

"Овој коалицији је треба таклав догађај да би показали своју хомогеност. Јединство се изградило и на чињеници да су други хтјели да уруше институције и њихов рад", поручио је Додик. 

Лидер ДНС Марко Павић казао је да је "оно што је најважније је да је коалиција чврста и да је омогућено да све институције нормално раде и обављају своје послов".

Лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић је казао да треба све учинити да се очува стабилан рад НСРС јер је, како је казао, била грубо нападнута од стране опозиције.

"РС има немирних противника, оних који не могу да прихвате реалност, да је она дио овог региона и да доприноси развоју региона".

Он је навео да је у РС посљедњих година смањен број незапослених и да је повећан број запослених.

"Позивамо опозицију да се снагом аргумената боре за своје циљеве, а не снагом силе.  И ми смо били некад опозиција, али нисмо користили овакав начин понашања и методе", навео је Ђокић.

Он је казао да је данас примио штрајкаче Жељезница РС и указао им, како је навео, да то није метод, преноси Н1.





(Н1/БН телевизија)

Коментари / 104

Оставите коментар
Name

Луне!

20.09.2017 14:13

Будала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре луне

20.09.2017 14:23

Ал овај цовјек буквално зајебава народ миле ал си нецовјек свог властитог народа пола рс је иселило зато сто немају посла следеце изборе рацунајте изгубљиним И васи вас напустају

Name

xyз

20.09.2017 14:28

Не, није он будала него криминалац. Будала, за разлику од Додика, не зна шта ради.

Name

ааа

20.09.2017 15:00

Ти си главни проблем Српске!

Name

ВРС

20.09.2017 15:26

Кукавица остаје кукавица!!! У рату био па и данас !!! НСРС је највеце законодавно тијело, опозиција ти је ма..у.. фино говорила да не цинис то... и данас су ти доказали да су све у праву, да ти ниси тај капацитет каквим се престављас неписменом народу који гласа за тебе, да си обицан" ЈАДО "који се покајао и препао ..ахахаххха...Да није смјесно било јаднооо. Дали си свијестан ста си урадио?? и опет "СТАДО" гласа за тебе...о земљо отвори се...СТА БИ ОВАЈ ЦОВЈЕК ТРЕБАО ДА УРАДИ И ДА ОТВОРИ ОЦИ НЕКИМ ЉУДИМА...НСРС ЈЕ ИЗНАД ТЕБЕ И СВИ ИНСТИТУЦИЈА, АЛИ КАД ТАД ЦЕ СЕ САЗНАТИ СВА ТВОЈА НЕДЈЕЛА КАД ЗАВРСИС ТАМО ГДЈЕ ТИ ЈЕ И МЈЕСТО...РС НИЈЕ НИЦИЈЕ ВЛАСНИСТВО ПА НИ ТВОЈЕ ДЕБ..Ц..О !!!!

Name

Драган за Луне

20.09.2017 17:50

Додик је паметан и зна ста ради а сто мледи напустају ове просторе није крив Додик то је тренд који се одвија у свим дрзавама бивсе СФРЈ као и сире регије богатије од републике српске.То је реалитy стварност...

Name

неопходно

21.09.2017 04:54

Због стете нанесене РС оставка одмах, а паралелно с тим одговорност за стање у земљи.

Name

Ре

21.09.2017 06:28

Ниста неце бити боље ко год да додје умјесто њега. Еволуција је дуг процес.

Name

марко

22.09.2017 13:36

Зар се мора трпити ова будала...

Name

Лаки

22.09.2017 14:38

Какви су то монструми да ако знају шта раде и говоре у економији Српске и са којим жаром уништавају основе живота српског народа.Како могу спавати и живјети.Раст ДБП од 3,5% на овакав раст задужености води у директну пропаст,па и ако се слиједећих годинаануитети смањују штете се мултипликују.Како је рекао велики Његош"РЂОМ КАПАЛИ ДОК ИМ ЈЕ КОЉЕНА"

Name

Сарајлија

22.09.2017 16:41

Хоце ли га ико питати, за 3 или 4 пропале банке у РС, и опрани и опљацкани новац у милијардама, за кредит неповратни сину од 4 милиона км, а људи му гладују, унистимо висе ову тројицу монструма, који су унистили насих 25 година зивота, пљацком, лазима, и обманама....

Name

Лаки је нервозан

23.09.2017 11:14

Протува

Name

Ре

20.09.2017 14:19

Комплетна будала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

@нема проблема

20.09.2017 15:24

Искази окорјелих Папцина.

Name

Игор

21.09.2017 00:07

"Не видимо да би то нешто требало да буде проблем, одустајање од тог питања. Консталација међунардних односа је таква да не трпи никакав авантуризам. Није проблем да ову одлуку суспендујемо на некој од наредних сједница. Не желимо да на том питању правимо било какаву подијељеност. Ми од тога наравно не одустајемо, и да ће остати на институцијама да ово питање поново проблематизујемо", навео је Додик. А СТА ВАМ РАДИ ЦОВЈЕК !!!

Name

Xxл

21.09.2017 13:01

Ако је човјек постао од Мајмуна зашто онда постоје Политичари??

Name

лакрдија

22.09.2017 19:22

Овог лакрдијасаје требало је вец давно ставити пред лице правде. Али ето он дрзи јос предавање о изборној демократији. Казњавање криминала мора бити изнад сваке демократске процедуре, највиси закон дрзаве!

Name

@кркан

20.09.2017 14:24

Ново Јевандјеле по Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голф5

20.09.2017 14:25

МД је психицко болестан старац. Тацка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Саса

20.09.2017 14:28

Не знам како се људи осјецају кад ово цитају,да ли народ стварно луд па прима овакве небулозе.Цуј институције нормално раде,па ста раде,а све отисло у пм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрков

20.09.2017 14:50

Уопште нисам читао шта је рекао, знам да с.ре као и обично. Гаде ми се сви они који за њега гласају. Фуј!

Name

Саша

20.09.2017 15:27

Ја нећу употријебити термин"гаде ми се", али се никада нећу сложити са "људима" који би наметали некоме за кога ће гласати.

Name

Ре

21.09.2017 06:31

Саса, ти си прави демократа, а такве бас не подносим. Изманипулисан си.

Name

ре Саша

21.09.2017 18:29

Боље ти је немој се јављати, контаминираш коментаре тешким небулозама.

Name

Охехдј

20.09.2017 14:28

Није ни Баји нико ниста поклонио. И он се борио на улици за себе, по амбасадама вуко за рукав на све стране, ризикиковао ово или оно да додје до позиције да буде власт. Тако и ви ако хоцете борите се мијењајте несто на улици неце за вас нико други. Од прице и типкања нема промјене. Није вам Баја крив. Он се бори за себе тако се и ви борите за себе. Он гледа себе, прави свој успјех, није досао на власт ради вас. Баји капа доле за способност. Зиви комфорно за своју дусу, путује и троси како он зели за себе, породицу и најблизе. За сво то вријеме народ (марву) од које зиви дрзи под лаганом контролом без побуне. Способност на врхунском нивоу. Следеце изборе добија јос убједљивије, јер су његови гласаци зацементирани на будзету уз пензионере, а остали сто нису за њега је све мање јер се исељавају. Само онда кад престану да се исплацују будзетске плате и пензије, па васе комсије и фамилија буду угрозени да презиве исто као и ви, па буду морали да стану на васу страну да несто мијењају, мозе доци до промјена До тога неце доци док је кредита, а до тада све је само лапрдање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@јесте

20.09.2017 14:58

Да, али не смије злоупотребљавати јавну функцију у приватну добит. Ако казес народу, зовите Републику Српску дрзавом, онда у том смислу морас народу понудити несто као залог те намјере. Некакав датум, несто вјеродостојно. Додик ј......е властити народ у здрав мозак. Годинама зруби о некаквој дисолуцији па онда изјави; НАДАМ СЕ ДА ЦЕ СЕ ТО ДЕСТИ У ОВОМ ВИЈЕКУ. Коктел демагогије цинизма и безобразлука.

Name

За @ јесте

20.09.2017 15:57

Видис како си ограницен цовјек,па у рату кад смо најјаци били нисмо то остварили сто је тада било реалније него данас.Губимо вријеме на несто о цему се најмање питамо а ти јос оцекујес гаранције за несто сто је нереално.Само ако су велике силе за то и ако то зеле је оствариво а до тада сањај са својим Милом,сан је добар док се не вратис у реалност.

Name

Е Мој Јесте

20.09.2017 16:34

Цовјек ти фино казе сналази се гледај себе уз политику нецес доцекати бољи зивот. Кога брига ста ко злоупотребљава од постења нема ниста.

Name

Дзоо.

20.09.2017 16:49

Писи те ста оцете он је краљ и увек цу му дати глас има м..да

Name

Сарајлија

22.09.2017 17:10

пс.... и да нам дјеца, са све три стране, не перу свапске и скандинавске гузице, а обје нације Барбари....

Name

РЕ @ јесте

22.09.2017 18:56

Да, управу си, ако каже зовите Републику српску државом, треба залог наравно, може рецимо штампати неке папире и дијелити народу и рећи им "сматрајте то парама", није тешко а спроводиво је

Name

Ре Луне

20.09.2017 14:31

Мислим да гријешиш.Он је прави примјер деспота који прво ј... народ,који суспендује све институције и који сам одлучује.У овом случају он је игнорисао постојање премијерке,министра финансија,министра привреде и остатка владе.Оно гази опзицију гази владу,гази институције и он је РС.Размисли мој Луне ко је и луд и јебен,а исто тако сконтај ко народ прави лудим и ко га јебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

20.09.2017 14:32

и Пара нема...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

20.09.2017 14:33

А паре потросене за излазак на референдум...појела маца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каталонац

20.09.2017 14:33

Каталонија не почива на геноциду и свако поређење РС са истом је за озбиљну психијатријску евалуацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реКаталонац

20.09.2017 14:48

Нелупетај,јесте у Сребренцици се десио злоцин али не и геноцид а ако цемо сад говорити о злоцинима онда сјети се Подрињских Срба,зртава Сарајевских Срба који су убијани и протјерани из свога града.Мудзахедини оци вадили заробљеним војницима ВРС и сјекли им главе и ти сад паметујес како је Р.Српска геноцидна.Стварно вас је доста висе и гледајте своја посла и своје проблеме у Федерацији.Имате ви своје проблеме и бавите се њима....

Name

ре ре

20.09.2017 15:23

Ви се морете одупирати ал цињенице су неумољиве...

Name

Саша

20.09.2017 15:30

Понекад стварно помислим да слободно вријеме искористим да пријавим МУП-у поједине коментаторе. Нека не мисле да им се не може ући у траг, па да буду ухапшени приликом једне рутинске саобраћајне контроле кад уђу у Републику Српску.

Name

ре Саша

20.09.2017 15:56

А ЈЕ ЛИИИ ???? Који коментар желиш??? ерес је попрскана крвљу недужног народа, ерес је пуна масовних гробница неспског народа..Шта ти боде очи??? Никоме и никада нећеш забранити да говори истину, то упамти.

Name

ре саша

20.09.2017 16:00

Да ти помогнем клињо балави, ако желиш некога хапсити и кривично гонити тај не мора бити на територији ереса, он може бити и у другом блентитету.

Name

ре сале

20.09.2017 16:30

Ста ти знас о Демократији сједи у тој својој РС и сути неко те низаста непита...

Name

Саша

20.09.2017 17:23

Није то, мене боли када мог прецедника називају лоповом, то мени тешко пада и то ме много боли ааааааааа...

Name

градјанин

22.09.2017 08:36

Због рата и у њему поцињених злоцина срби су дисквалификовани.

Name

Црни ДЈордје

20.09.2017 14:34

Па он је дуплу дозу небриге о народу пустио и заслузан је за све који раде у другим дрзавама и њих треба да брои да их је он запослио. Цујем да це и наталитет рјесити. Погурат це Електро да скроз пропане и народ кад нема струје тв и конпјутер има да озиви сиротињска забава и сви це имат по 7-8 ро дјеце . Додик је проналазац !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха

22.09.2017 19:21

Хахахаха...

Name

Никола незнановиц.

20.09.2017 14:44

Запалијоје једно авуто намјерно сада хоце ново даму народ купи дасе цовек воза.аПосвадбама ресторанима и тако даље поз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

20.09.2017 14:46

Нема малих проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

21.09.2017 13:03

Коментари би требало да се односе на Тему...а не да пишете и пркосите једни другима измедју себе .то је баш без Везе.

Name

Србче моје

20.09.2017 14:58

О Српче моје златно, вредност твоја у вери је твојој. Ако би, не дај Боже, неки злокобни ишчупао веру из душе твоје, бићеш јефтинији од замуклог славуја и чудовишнији од очупаног пауна!" "Брани, дакле, веру своју, јер она брани тебе. Вера ти је извор живота, вера - храна, вера - одело душе твоје, вера - здравље твоје, вера - песма твоја и радост и весеље, вера - вредност твоја, вера - цена бића твога, вера - пламен Божанства у теби, Србине брате мој." "Борба за веру борба је за душу; борба за душу борба за прави живот; борба за прави живот борба је за једну вредност већу и вишу од свега света и свега у свету. Јер Христова су уста изрекла ону велику реч: шта користи човјеку да цео свет задобије а душу своју изгуби? Заиста велика и света реч, изречена од најсветијих уста." "Због тога ти говорим: бори се и не клони! Тајанствени сат времена, навијен руком Створитеља, сваки минут избија и откуцава земни рок земнородним. На сваки откуцај анђели изводе из овог живота чете Божје, и пресељавају их у други свет. Кад избије твој минут, ти ћеш морати оставити све и поћи једино са душом својом. Бори се за душу, да би имао с чим поћи у онај свет. А борба за душу, борба је за веру. Јер је речено и потврђено, да само душа са вером има намену и сврху. Душа без вере нема ни намене ни сврхе. Тако је речено и тако потврђено." "Кад очуваш веру своју, очувао си душу своју. Кад очуваш душу своју, лако ћеш се растати са овим светом, и лако ћеш ући у живот вечни, који обећа Створитељ благословеним Србима Својим."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.09.2017 15:31

Пјесника И qрза ! А да се ухватис мало лопате И мотике и мало зуљева на рукама да се појави? То Србин не зели ! Само власт И функцију..

Name

@ Тип топ

20.09.2017 16:33

@Ре, и униформу нема везе каква је ватрогасна или портира само нека је униформа.

Name

борац

20.09.2017 15:01

А то знаци не кад ви зелите вец кад то страни фактор дозволи то се неце догодити ко је год нормалан немозе у такву јефтину прицу повјеровати али ето има оваца све је могуце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роспyа

20.09.2017 15:08

е, људи јада и бједе од ове РС... сва та слика и ситуација на челу са Ронхилом, ме подсећа на Руминију 1989, два месеца пре него сто су скинули Чаушескуја , који је довео румнски народ на просјачки штап, патњу , бједу, глад и понижавање.... ево, то исто се сада догађа у РС... ови жељезнићари штрајкују глађу.... па јебе се Ронхилу, он зна коме мора пуштити, а раја је попушила од владе и свих, које је бирала.... народе, пробуди се, Ронхил је пациент,а уједно и стручни лопов... само погледај, како лоповски шара очима, нигде не може, да јих смири, јер не може никоме погледати у очи .... Ронхиље КУКАВИЦА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо бл

20.09.2017 16:42

Ај поново написи коментар.

Name

ре НЕСО БЛ

21.09.2017 05:45

НЕНАДЕ ЈЕЛ ЗАВРСЕНА ПРОДАЈА ЛУБЕНИЦЕ ВИДИМ ДА ТЕ БОЛИ ИСТИНА О ТВОЈИМ СЕКТАСИМА

Name

Репо Послови

20.09.2017 15:13

Нек нам је добри Бог на помоци са оваквим водјом, требаце нам врло брзо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако некако

20.09.2017 15:37

Нек нам позиви нас драги предсједник Јос 30 година у здрављу и среци и да нам јос дуго влада.

Name

Кркан

20.09.2017 15:22

Бас зато сто нема проблема није интересанто зивит ту ,а ја одабра Еу и суперје вазда проблеми. које просипање форе цуј нема проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Немирко

20.09.2017 15:24

Управу сте "Предсједнице" у РС нема никаквих проблема. РС је привредно, војно, финансијски... сила свијета. Ја одмах са својом породицом напустам Свајцарску и долазим у РС да зивим и радим. Заболи ме стомак од смијеха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.09.2017 07:21

вјеруј ти мени кад би се само најео Нидзовог кромпира повјерово би у ово сто писе,само кад се навуцес онда је гадно има их који су због тога теско застранили

Name

ЏЕЈМС 007БОНД

20.09.2017 15:25

Ајде бре ви бедници из рс сте пропали.Само у моћној БиХ ћете моћи опстати и ТАЧКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дземо воли дјем

20.09.2017 20:35

Тако је колега Бали.

Name

Оља

20.09.2017 15:26

О ,која будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxxxx

20.09.2017 15:48

Гледа цовјек у касике прорице судбине. Јао нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

20.09.2017 15:52

Какав народ таква власт! Српски народ је навикао слијепо пратити једног лидера, бојим се да ће Додик свој народ одвести истим путем као и Милошевић народе из Хрватске и Косова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилорадДодик

20.09.2017 15:59

Не дај се Преседнице! Не дај насу Српску!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.09.2017 16:50

Будало погледај ово па онда нешто причај; хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=М62yМБXт0wЕ

Name

Ре : Ре

21.09.2017 00:55

Ти си будала ко и они ста они знају о насем пресједнику?? Ти си издајник Српске јос мало дрзава Српска!!

Name

@ Ре:Ре

21.09.2017 07:35

Како још мало па држава српска, главни баја каже да смо ми држава, неко лаже од вас двојице

Name

Будни медо

20.09.2017 16:05

то је психопата лудјак давно зтрео за градиску цузу маркирани смрдљо доци це по њега као по слободана из позаревац запад це му доци главе водјет цете немозе даље није то његова оцевина вец наса рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

џемо воли ђем

21.09.2017 07:27

Индонезија. Острво Бали. Ти. Балија. ???

Name

Додиг

20.09.2017 16:06

Хало ја сам прецедник, јеси процито где у новинама. Мило је соу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема Проблема

20.09.2017 16:11

Проблем је у твојој глави !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

20.09.2017 16:18

Луд цовек, а има и папир за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШУШУМИГА

20.09.2017 16:28

Меркел прима Бореновића а Додиг више никога.Како биједан пад. Народ се треба одмаћи од лузера и схватити да је он највећи промашај српског народа.Какав биједан човјек.Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре шушумига

20.09.2017 20:23

Господине! То што пишеш да је Меркелова примила Бореновића је тачно, а да Додиг не прима никога једноставно није истина. Зар нису прекјуче режимски медији објавили да је у палати угостио оног Ђукића из Теслића. Истина човјек се није најбоље средио за пријем па је дошао у црној кошуљи и заношаним фармеркама. Зар то није био срдачан пријем некога ко ће свакако да појача углед посрнулом снсд-у

Name

Ре Ре

21.09.2017 06:05

А тога Ђукића у Теслићу не распознавају по имену и презимену већ по надимку. А надимак му је Лопов.

Name

Нако

20.09.2017 17:07

Ако ико у ово повјерује и казе да је Дидили озбиљан политицар, тај је права овца..... Дидили је обицан криминалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

20.09.2017 17:19

Овог Идиота треба ухапсити под хитно!! Не да је атак на интелигенцију и здрав разум него је Идиот невидјених размјера!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тутбоскара

20.09.2017 17:19

Проблем је у твојо глави бооесној.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марија

20.09.2017 17:23

Бозе мој гдје овај зиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

20.09.2017 19:24

Сад кад цитам ово сто је изјавио Додик,сад се стварно види да је цовијек пролупао и да она дијагноза коју има није добра,треба је сто прије мјењати нагоре.Запоаленост јесте повецана,посто је на стотине људи отисло из РС и скинуло се са бироа за запослхавање и тако је добио да је поцецано запосљавање.Друго,па зар он невиди и нецује да се Опозиција и бори аргументима,које они забрањују да се о тим аргументима распрацља у НСРСе.Али кад видим слику водја Коалиције на власти онда видим колико смо јадни и бједни.РС није ниотког другог угрозена,него од ових сто воде РСу у понор.Нико не спори постојање РСе,него ови наси зохари пуне уси Народу како би остали сто дузе на власти;јер знају ста их цека послије,а и тај дан це доци кад тад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

20.09.2017 19:42

Оцигледно је да ниједан од "лидера" у БиХ нема нимало капацитета да се одупре било каквом притиску медјународне заједнице... Тако и Додик када је у питању његово скидање са америцке "црне листе" због цега це он урадити све сто треба да би се то и десило... И то је сва сустина ове његове "супље" прице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цисти блеф

20.09.2017 19:44

Нема ко ни у С.Кореји,ет,бас ме насмија ко и овај маневар са зељезницарима данас,јеси махер за блеф свака ти цаст ал прокузили смо те мајсторе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

20.09.2017 19:51

ИДИОТ .ИДИОТ.ИДИОТ.ИДИОТ.ИДИОТ.ИДИОТ!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

20.09.2017 20:37

113%

Name

знамо да нема

20.09.2017 20:35

нема ни референдума. А засто га нема зато сто нема избора. Ста је јос ново,док је папака бице нам овако,склепас вецину и онда све 4 у зрак и боли те уво за све.Усвојис закон па ако ти се хоце објавис у слузбеном листу а ако нецес а ти не објавис.А ако и објавис опет ако нецес да проводис дзаба људи крецили. Знамо да је стање такво да у Бањалуци на појединим мјестима у власти ни на wц не иду без да те питају а не ста јаце.Да не казем како си доказо какву дрзаву хоцес,ни у Сјеверној Кореји не усвајају законе да би сутра рекли салио сам се или ста јос и горе.Ал нема зиме до избора пред изборе цемо нац несто да се мало србује и јос мало пјева (опет старе пјесме излизане) и највјероватније мало висе да се пријети.Лазански и цо це да раде у 4 смјене али надам се да це народу конацно да додје из дупета у главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јолпаз

20.09.2017 21:06

"Консталација међунардних односа је таква да не трпи никакав авантуризам." _____ Па ти си Миле гурао РС у авантуризам, уствари само си то искористио да добијеш локалне изборе. Док је оваца, биће и вуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха ха

20.09.2017 21:12

Мене чуди да Миле не оптужи опозицију за све то у вези референдума. Нпр да изјави да је опозиција и предложила референдум а онда се повукла и њему увалила врућ кромпир. А и да позове народ да то на следећим изборима казни тако да не гласа за опозицију. А РТРТс то треба 30 пута да понови у наредних 10 мјесеци. Тако је до сад радио, чуди ме да је одустао од тог начина бављлења политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Банкрот

20.09.2017 21:17

Нема пара, нема проблема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брко

20.09.2017 21:26

Бас га гледам и несто спомиње нови закон о референдуму,који це малтене под хитно а најкасније до избора бити објављен. Инаце не спомиње да је од парламента направио стоцну пијацу дје се вазе и тргује папцима а ако се ста усвоји опет од тог нема ниста док Баја не да своје амин и док не оде у слузбени лист на стампу.Лудило да буде веце велики сеф сам прогласи суфицит будзета да би купио нови хеликоптер и ауто за своју свиту,а посто од прогласења суфицита нема хљеба за то се нормално узима кредит или издају благајницки записи ако јос има ико ко хоце да их купи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црно да црње не може бити

21.09.2017 04:32

На све начине покушава да прикаже како је све ОК и бајно, е Баја заслужио си да те се разапне на Тргу крајине. Засједно сА Цвијановићком, Тегелтијом и осталом багром из криминалног политичког врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лоповчина

21.09.2017 05:09

Дефинитивно му треба набити ногу у дупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Драган

21.09.2017 05:37

Уђи и ту у тај реалитy!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

21.09.2017 06:33

Он нема проблем, нити ће имати његово пето кољено. Ја имам проблем, као и већина људи овде, а имаће га и наше пето кољено ако остану овде, због ове будалетине и његових истомишљеника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука циљаној групи

21.09.2017 09:16

Грађани,дрипац Додик је ову поруку послао циљаној групи криминалца који преко Републике Српске перу и извлаче новац. Битно је да порука дође до Новоматица,Слободарске Партије Аустрије,Мартина Шлафа,Алпине,Штрабага итд. А да не спомињем Арија Ливнеа и његове кримосе из Израела или Вука Хамовића и његове кримосе из Трилатералне Комисије. Све у свему Додик је у праву,у Републици Српској нема проблема је правосуђе и полиција не ради свој посао,односно раде у служби пљачке и криминала. Република Српска је једина на овим просторима своје институције подредила криминалу и пљачкању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невидљиви Ф,117.

21.09.2017 10:30

Урепублици Српској Највеци Проблемје Милорад Додик И Зељка Цвијановиц Министри Финанција.Алисеблизи Крај Владавине Најгоре Власти којамора Пасти.Висени Референдум непомазе Додикјесве Испробао Досада лазима Обманама напаценог народа којисуму поверовали асадасу Видели гдјесу Истасу Радили.пада Пада Пада Влада Салазном Надом И Кримналном Утајом готовису Неподобни Ове Власти брацо сада Мора Пасти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

21.09.2017 12:14

Од милион проблема које неможе ријешити у праву је кад каже "У Српској нема проблема". По оној народној:"проблем који неможеш да ријешиш и није више твој проблем", с обзиром да ниједан проблем неможе да ријеши,са његове тачке гледишта заиста: "У Српској нема проблема"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рјешења у футуру

21.09.2017 15:51

Тачно. Проблема овдје нема. Проблеми су под тепихом, Гомилају се и чекају неке друге нараштаје, будућа нека покољења.

Name

Перо

21.09.2017 20:01

Један обицан лазов,лазов,лазов,лазово

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

22.09.2017 11:06

Класицни примјерак, диктатора.ради ста хоце,и ста му се к....цу. Цефне. Онај дебил из с кореје је мала маца,он бар спроводи оно сто је обецао народу инарод га воли.овог не воли нико,ни власт ни опзиција,али му немогу ниста.али доце и његов крај, и бице уписан у историју српског народа,као велика несреца, ал тад це бити касно за овај напацени народ.овај цовјек нам сваке секунде врати вријеме уназад за десет секунди,ал то он не бенда, ради по свом,јел паре су цудо.искваре цовјека до бесвијести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

22.09.2017 15:59

Ако ико овом цовјеку висе иста повјерује, као и Бакиру ми босњаци, послије оне бруке, око поновне тузбе, и казе цитирам ; знао сам, ал вам нисам хтио реци, и ако они опет побиједе, онда градјанима БИХ треба бити јос горе, јер су садомазохисти факат....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лола

22.09.2017 20:28

Не треба занемарити да је услов за скидање Додика са црне листе Уса било одустајање од референдума..па је г.дја Цормак фино.поновила данас Додику ста је обецао да це урадити.Њему је свеједно,њега бас није брига сто замајава 1,3 милиона људи.минус 100 његових пребогатих породица.И ми то сви трпимо..ал стварно докле?Ста јос треба да нам уради?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕГЗЕКУТОР

23.09.2017 07:37

БОЖЕ НЕ МОГУ ДА ВЈЕРУЈЕМ ШТА СМО СЕБИ ДОЗВОЛИЛИ КАО ДРУШТВО , ДА НАС ТОЛИКЕ ГОДИНЕ ЗАЈЕБАВА ЈЕДНА ЛОПОВСКА ДРТИНА. ДА ЈЕ ПАМЕТИ У ОВОМ НАРОДУ ОДАВНО БИ БИО СМАКНУТ .

ОДГОВОРИТЕ