Звиздић у Бриселу потписује уговор

Предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић и комесар ЕУ за транспорт Виолета Булц потписаће данас у Бриселу уговор о Транспортној заједници између БиХ и ЕУ.

Босна и Херцеговина 18.09.2017 | 10:36
Звиздић у Бриселу потписује уговор
Церемонија потписивања предвиђена је у 16.00 часова у сједишту Европске комисије, најављено је из Савјета министара.

Предсједништво БиХ прихватило је 13. септембра уговор о оснивању Транспортне заједнице ЕУ и страна потписница из југоисточне Европе.

Предсједништво БиХ закључило је да ће координацију у вези са учешћем БиХ у оквиру Транспортне заједнице, те заузимање ставова и представљање договорити надлежна министарства Савјета министара, Владе Републике Српске и Владе Федерације БиХ, у складу са уставним надлежностима и одредбама које произилазе из уговора о Транспортној заједници.

Извор: Срна

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Перо Добој

18.09.2017 08:40

РС потписује споразум зато сто ЕУ сконтала да је РС вазан цестовни и инфраструктурни дио Еуропе који повезује Еуропу и Азију тако да је БиХ овдје небитна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

18.09.2017 08:48

Е јеси зекан.

Name

Ре

18.09.2017 09:34

Перо нарани крмад и ништа не дирај!

Name

Ре перо дјетлиц

18.09.2017 09:38

Глуп си као камени тоцак

Name

Генерал

18.09.2017 09:40

Перо је мало саркастицан. Не разумијете његов нацин изразавања!

Name

Име

18.09.2017 09:54

@перо добој : РС и БИХ је Европи и свијету ко дебло цријево кроз коју пролазе знаш ста? Знаш ону : Нахрани керове ниста не дирај . Вас Србе у БиХ нико не воли цак ни мајка Србија која се куне у вас и која вас масовно користи за своје циљеве. Казем нажалост .Али тако је. Ако није тако нек ме неко овдје демантира..Али са аргументима..Србија је из РС све извукла-исисала сто је ваљало преко криминалаца који су радили и раде за Србију а медју њима је и Додик који то све омогуцава .Зато Додик има пуну подршку Србије. А запад то наравно подржава јер се зели уништити све на чему би РС могла да стоји на ногама. Додусе то им је успјело али преко Србије и Додика. Ти перо си један од оних који не размишља како треба. А ти такав им требаш . И такви попут тебе. Примитиван и глуп а са тим лако подводљив и са којим се умом мозе манипулисати. Примитивизам и глупост коштају . Наплата је дошла . Колико и ста це коштат тај примитивизам и глупост можда доживиш можда и не? Једино сто знам а то је да це да "глава да боли" колико це коштат. И само је један једину пут тј. лијек за то. Али терапија је јакоооооо дуга и болна.

Name

Име

18.09.2017 09:02

министарства Савјета министара, Владе Републике Српске и Владе Федерације БиХ,Предсједништво БИХ , Скупштина РС...Најаца административна земља на свијету ! А очигледно по броју политицара , министарства , скупштина ...владиних пијавица "најбогатија. Они покупе прво кајмак а остало нек народ глодје ако иста и остане на кости. А народ цути ! Бакир је власник једног ентитета , Додик другог. Цовииц је власник комплетне БИХ укључујући и РС .И Бакир и Додик раде за Цовица . Човићева је задња ! Хтјели то или не тако је. Додик не мозе ниста као и Бакир радити без Цовица. А Цовиц мозе да ради без и једног и другог..Зна се ко је цапо на овом терену а ко је испод...Народ је за ове наше политичаре ко курва која треба макроа. А макро користи курву,.Узима јој паре која сама заради и ако не слуша и не ради како треба добије по лабрњи.А курва не мозе без макроа, Јер је штити од оних који би је преузели да ради за њих.А то коста како слободе тако и пара. Тако да је овај народ у суштину чиста курвестина коју зигу ко хоце и кад хоце и јос наплати. То знаци да живимо на простору са најразвијенијом проституцијом на свијету и најбогатијим макроима..Надајмо некад се лијепом завршетку ове прице .Гдје курва среће неког ко це је поштоват, вољети и томе родити пуно здраве дјеце..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шеф

18.09.2017 09:21

Браво, најбољи коментар ове године! И, тачан!!

Name

Генерал

18.09.2017 09:41

Цовиц их све окреце око малог прста! Није он дзаба Латин а зна се како они ради!

Name

Име

18.09.2017 10:02

Да додам јос и ово : Три макроа која "сисају " једну курву ? Не иде ! Један макро на једну курву и некако. А најбољи сценарио је бити без макроа и радити за себе. Па макар и курва била..На вама је да се ослободите макроа и почнете за себе радит. Али докле год си курва увијек це бити и макроа који зеле да радиш за њих и који це те искористит и користит . Зато немој бити курва.Са тим престаје потреба за макром..

Name

Добој

18.09.2017 09:04

Браво Перо, а Добој це бити свјетско цвористе са најмодернијом луком у Европи.Амстердам це бити мала маца. Јел ти то Миле реце, бога ти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.09.2017 14:46

Продје талго воз кроз Добој.Изасо Перо да види то чудо.