Ракетни тестови пријете свијету

Амерички секретар Рекс Тилерсон рекао је данас да ракетни тестови Сјеверне Кореје пријете цијелом свијету и нагласио да САД блиско сарађују са регионалним савезницима Јапаном и Јужном Корејом по том питању.

Свијет 15.09.2017 | 18:56
Ракетни тестови пријете свијету
“Све агресивнији и изоловани режим у Сјеверној Кореји пријети демократијама у Јужној Кореји, Јапану и, што је још важније, у посљедње вријеме пријетње су проширене на САД, чиме се пријети цијелом свијету”, рекао је Тилерсон на скупу Заједница демократија.

Он је додао да је фокус пажње сада на америчким регионалним савезницима – Јужној Кореји и Јапану.

“Радећи са њима и другим демократским партнерима настављамо да градимо консензус у Савјету безбједности УН с циљем формирања уједињеног међународног фронта који чува наше вриједности и чини све да будемо безбједнији”, рекао је Тилерсон.

Извор: Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

М

15.09.2017 19:01

Па сто онда они праве ракете.нек И нима неко загорца зивот дуго су И они свуда по свијету правили злоцине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хало Дали Се Цујемо,

17.09.2017 18:42

Само да васи западни тестови нису никога угрозавали " господине ,упамтите једном свако па и с-корејци имају право до развоја технологија" међу другим и атомске.(технологије) .

Name

Крајишник

15.09.2017 19:07

Мр Тилерсон, не знам што си напунио гаће, мене Кимови тестови уопште не сикирају. Сви тестирају па и он. Ако ме из неког разлога ипак наљути отићи ћу и ишамарати га а дотле нека се игра. Ако је тебе наљутио, иди сам па га ишамарај а немој лапрдати у камере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

15.09.2017 19:29

америка нине или оно то сматрају. ноком он није претио само је америку ста це да јој се деси ако га дирну. сад амери немају ниста висе да се приблизе русији, па би преко кореје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Багра

15.09.2017 19:29

Није Сјеверна Кореја опасност за цијели свијет него за вас који већ деценијама звецкате оружијем на њеним границама након што сте у њој почетком педесетих побили скоро милион људи и сравнили (спалили) све градове са земљом користећи напалм. Нуклеарна бомба је једини језик који разумијете, језик силе. Зато што сте је ви употријебили, два пута. Желите да наставите свој крвави пира чијих је неколико посљедњих станица била Либија, Сирија, Ирак.

ОДГОВОРИТЕ