Александра Радовић оставила момка

Позната певачица је ставила тачку на романсу са Срђаном, а имала је јасан разлог за ту одлуку.

Забава 12.09.2017 | 08:32
Александра Радовић оставила момка
Тек што се сазнало за двогодишњу љубав између певачице и бизнисмена Срђана Стојановића, њихова романса је завршена. Како "Блиц" сазнаје, Александра Радовић је пре месец дана ставила тачку на њихову везу након разговора са власником престижног београдског ресторана и тако се од њега растала у миру.

Према речима нашег извора упућеног у живот Радовићеве и Стојановића, они су остали у добрим односима и на растанку није било ружних речи.
- Последњих неколико месеци Александра и Срђан су имали различита мишљења и ставове по многим питањима. Срђан је желео да он и Александра везу овековече на папиру и венчају се без помпе и тарапане, али она то никако није желела. Са друге стране, Александра је све чешће размишљала о растанку због чега су на крају сели да разговарају о свему.

Након разговара који је трајао неколико сати, увидели су да не гледају исто на будућност и да захладнели односи међу њима нису само пролазна криза. Певачиа је тада рекла да би најбоље било да се растану и поручила Срђану да је сигурна у своју одлуку. Искрено му је рекла да је бесмислено да настављају агонију јер су емоције угашене - каже наш извор близак угоститељу и додаје:

- Иако нису имали великих несугласица и свађа, обоје су свесни да на брак не гледају истим очима. Срђан је мирно прихватио чињеницу да све оно што су градили две године пада у воду. Договорили су се да остану у контакту. Он јој је рекао да не жели да је изгуби као пријатеља, што је она прихватила јер је уз њега много тога прошла последње две године. Без обзира на договор да се растану, обоје су то тешко поднели. Александра је на часове у своју школу певања долазила нерасположена док се Срђан ретко појављивао у свом ресторану. Певачица је тек пре неколико дана почела да води уобичајен начин живота, овог пута без Срђана. Колико год да јој је необично јер су дуго били нераздвојни, она ниједног тренутка није посумњала у одлуку да га остави - завршава наш извор упућен у целу причу.

Да бисмо проверили ове тврдње, позвали смо Александру, али она није одговарала на наше позиве нити на поруке до закључења овог броја. Што и не чуди јер је ова певачица позната као неко ко штуро прича о емотивном животу. Срђан иза себе брак и отац је троје деце док Радовићева из везе са Александром Зеремским има ћерку Нину.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

РАЈНА

12.09.2017 08:11

Александра Радовић је префињени облик спонзоруше, ПАМЕТНА, образована , културна и лијепа. Њој треба донатор а не муж. Улога донатора је да финансира њене музичке пројекте. Како нема намјеру да издаје нови албум за две до три године, то је овом донатору дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмкок

12.09.2017 10:43

Њене врсњањикиње су мајке са дјецом у средњој сколи и на факултету, неке вец и баке а она вода "момке" сиједе косе... у ста јој продје зивот...питаце старост (вец је пита)- гдје ти је бла младост...

Name

Јоле

12.09.2017 14:14

Требало би за овакве особе наци некакав прави назив да нам небуду узор омладини и нетреба им давати толико простора у медијима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре јоле

12.09.2017 14:55

Добро је прошао није она за куће,превише силе,кад жена командује то није добро ни за жену.Није саставила 2 године брака.