Бившем посветила чувену пјесму

Иако су сви мислили да је један од највећих хитова фолк звијезде посвећен Аркану, истина је другачија.

Забава 11.09.2017 | 15:36
Бившем посветила чувену пјесму
Цеца Ражнатовић има више него успјешну каријеру, а старих хитова који се и дан данас пјевају има на претек. Свакако, једна од најпознатијих Цециних пјесама је "Пустите ме да га видим" из 1990. године, а због ове баладе публика на свим концертима рони сузе.

Међутим, оно што је мало познато јесте коме је Цеца заиста посветила онај хит. Иако се годинама уназад прича да је пјесма посвећена Аркану, истина је да су ријечи упућене другом човјеку. Ради се о Цецином некадашњем дечку, бившем фудбалеру Црвене звезде Владану Лукићу.



Како се причало, Цеца и Владан наводно су били и вјерени, а до раскида је дошло због Лукићевог одласка у војску. Цеца је својевремено у интервјуима истицала да воли ову пјесму, јер је аутобиографска.

Иначе, Лукићева ћерка Сара удала се у суботу, а на слављу јој је пјевала управо Цеца. Оно што је занимљиво јесте то да се Цеца управо тада поново осврнула на везу са Лукићем.

''Ја сам дошла овде преко везе од једно 30 година, када смо се Влада и ја упознали, он је знао на време с ким треба са се забавља, са певачицом. Шалу на страну, Сара је желела да ја певам данас. Видим да сте дивно расположени'', прокоментарисала је Цеца.

Извор: Телеграф

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Горан

11.09.2017 15:36

Цеца, краљица свих времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква романтика! Идеално за естрадне "умјетнице"

11.09.2017 17:15

Приједлог: Обожаватељи треба да скупе добровољне прилоге за буџет филма који би освијетлио живот и "умјетничку каријеру" поменуте умјетнице, и не само ње, већ сличних.

Name

момак

11.09.2017 21:21

а Хајрудин ....??? Зар Он није био тај ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

луне

12.09.2017 08:24

Има зена и срце и дусу свака цаст јос ако је гратис певала.

ОДГОВОРИТЕ