Зашто желе секс на првом састанку

Много пута до сада разматрало се да ли је добро или не имати секс на првом састанку, а многе даме су се питале колико је добро по њихову репутацију уколико пристану на интиман однос с партнером већ након једног виђења.

Свијет 10.09.2017 | 10:46
Зашто желе секс на првом састанку
Мушкарци и жене различито посматрају секс на првом састанку те није на одмет да вас подсетимо која су њихова гледишта и зашто мушкарци, скоро сви, мисле да је ок имати секс на првом састанку.

Сексуална терапеуткиња Сенди Вејнер рекла је како су јој скоро сви мушкарци рекли да размишљају о сексу на првом састанку. Даме то можда никада неће моћи да сазнају, али управо то размишљање је доказ да сте привукле супротан пол или не. Уколико нисте, неће вас ни позвати на други састанак, међутим ако размишља о сексу значи да га привлачите, што и није тако лоша вест, сложићете се.

Уколико се допадате мушкарцу он ће желети интиман однос са вама у блиској будућности. То не чини мушкарце лошим. Они се једноставно воде оним што их је привукло ка вама, док жене често желе више од обичне привржености да би се упустиле у сексуалну игру.

Мушкарци би можда волели да имају секс одмах, али то не значи да ви треба да им приуштите то задовољство уколико нисте спремне на то.

Уколико ваш мушкарац инсистира на сексу развговарајте с њим, можда је само заслепљен привлачношћу ка вама па не успева да се контролише на прави начин.

Разговор је увек најбоље решење и ваш субјективни осећај.

(Супер жена)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хе хе

10.09.2017 14:13

Зеле да добију одмах јер би се провалили до другог састанка, и треба би их оставила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

10.09.2017 15:44

само јаси сви смо наси