Чемпионшип: Петарда Дербија против Хала!

Петарда Дербија и неми посматрач Алан Мекгрегор! Убедљиво славље састава Герија Роуета - 5:0.

Фудбал 08.09.2017 | 23:45
Чемпионшип: Петарда Дербија против Хала!
Овај Дерби се не шали, а ако настави у овом ритму могао би да буде озбиљан кандидат за пласман у Премијер лигу ове сезоне. Екипа Герија Роувета убедљиво је савладала Хал на отварању шестог кола енглеског Чемпионшипа, мада је велико питање у којем би смеру отишла утакмица да је Себастијан Ларсон у 27. минуту искористио једанаестерац за изједначење гостујућег тима – 5:0 (4:0).

Ипак, то ни на најмањи начин неће умањити славље домаћег тима, који је још у првом полувремену водио са 4:0, а онда у наставку велико славље заокружио домаћег тима заокружио Бредли Џонсон својим другим поготком на утакмици. Два је постигао и одлични Матеј Видра, који је дао прва два гола, док је стрелац трећег био Куртис Дејвис.

У небраном грожђу код свагог од пет голова био је голман гостију Алан Мекгрегор. Резервни голман шкотске репрезентације постигао није могао ништа код слободног ударца Видре у 15. минуту, док се код наредна четири гола није ни померио, што је у једном тренутку деловало прилично комично. Ипак, за његову улогу немог посматрача били су одговорни одбранбени играчи Хала, који су дозвољавали противницима да им из непосредне близине постижу голове.

ЕНГЛЕСКА 2 - 6. коло

Петак:

Дерби - Хал 5:0 (4:0)
/Видра 15, 34, Дејвис 38, Џонсон 45, 58/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар