Цвајта: Први бод за Гројтер Фирт!

Јан Регензбург у узбудљивом финишу славио против Хајденхајма.

Фудбал 08.09.2017 | 21:20
Цвајта: Први бод за Гројтер Фирт!
Четири кола није могао да се састави Гројтер Фирт. Ни данас се није претргао од бог зна каквог фудбала, али је на отварању пете рунде Цвајте „кљуцнуо“ први бод у новој сезони - 1:1.

Госте, који су се не тако давно шуњали први врху табеле и претили да се пласирају у Бундеслигу, новог неуспеха спасао је Филип Хофман. Нападач је осам минута пре краја искористио дубинско додавање иза одбране домаћег тима и поред несналажљивогБаласа шокирао око 28.000 навијача на ДДВ арени.

А чинило се да ће они имати разлога за радост пошто је теренску иницијативу и велики број шанси Динамо крунисао у 36. минуту, тако што је Филип Хајзе истрчао полуконтру и на додавање Босанца Хариса Дуљевића погодио даљи угао.

У другом мечу вечерашњег програма Јан Регензбург је савладао Хајденхајм у гостима 2:1. Марвин Кол је средином другог дела погодио фантастичним хицем из слободног ударца, поравнао је Видеман четири минута пре краја натрчавши на одбитак голмана, али је малтене у наредном нападу Џошуа Мес погодио за 2: 1, да би други тријумф Регезбурга оверио Марко Гринтер у надокнади.

НЕМАЧКА 2 - 5. коло

Петак:

Динамо - Гројтер Фирт 1:1 (1:0)
/Хајзе 36 - Хофман 82/

Хејденхајм - Регензбург 1:3 (0:0)
/Видман 86 - Кол 68, Мес 88, Гритнер 90+5/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар