Не жали за унуку: Поклон 15.000 €

Прослава првог рођендана Рее Поповић, ћерке Николије Јовановић и Реље Поповића, биће спектакуларна, а за читаву организацију постарала се Весна Змијанац.

Забава 08.09.2017 | 09:25
Не жали за унуку: Поклон 15.000 €
Пјевачица је већ закупила простор за прославу, ангажовала аниматоре, наручила декорацију из иностранства и планира да уплати новац као поклон.
 
Поносна бака увелико се припрема за овај важан датум, 26. септембар, кад је њена мезимица прије годину дана дошла на свијет.

Како Старс сазнаје, Весна је прошле недјеље закупила ресторан у којој ће Реи прославити рођендан, поклон је већ одабрала, ангажовала је бројне аниматоре, а остало је још да се посебно декорише простор у којем ће бити славље.



''Весна је преокупирана Реом. Зато ме и не чуди што је на себе преузела цијелу организацију њеног првог рођендана. То је њена жеља. До сада је дала око 10.000 евра'', рекао је извор близак пјевачици.

Змијанчева се највише двоумила око поклона за унуку, али је и ту дилему успела да ријеши. Пошто је Реа још мала, Весна не жели да јој купује силне поклоне у којима она не може да ужива, па је ријешила да јој дарује - кеш!

''Да јој не би куповала одијела и играчке, чега већ има и преко главе, одлучила је да уплати новац на рачун у банци који је отворила чим се Реа родила. Како ми је рекла, то неће бити мањи износ од 5.000 евра'', рекао је саговорник.

Весна није одговарала на позиве и поруке.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Циганска посла

09.09.2017 08:30

Људи из пристојности прескоце цињеницу да је Весна Циганка. Ја сам исто 1/4 те нема ниста с мрзњом моје мисљење. Цигани су навикли на неимастину па док имају пара свима морају то показати. На неки нацин зеле купити постовање. У њеном слуцају је и оно ' Не стипај особље'. Да размисља мало ван свог етницитета видјела би колико гладне дјеце има у Србији.

ОДГОВОРИТЕ