Пјевачица: Нећу брак, хоћу дијете

Ивана Селаков једна је од малобројних пјевачица које могу да се похвале каријером без иједне мрље. Истиче да је никад нису занимали скандали, али ипак додаје да је то, можда, њена лоша страна.

Забава 08.09.2017 | 09:23
Пјевачица: Нећу брак, хоћу дијете
Популарна пјевачица љето је провела радно, а недавно је снимила дует с Мирзом Селимовићем „Да се опет родим“. Ивана је препознатљива по великим хитовима, али многе занима и њен приватни живот. Међутим, краљица дуета не воли много да прича о томе, али за Курир Старс је открила неке детаље.

Наиме, тематика новог спота - свадба, веома је интересантна, па нам је послужила као инспирација, с обзиром на то да је Ивана у вези с Пеђом Мирковићем пуних девет година.

Размишљаш ли о венчању и разговараш ли с Пеђом о томе?

- Размишљамо о браку, али није нам то приоритет. Мени је увек био приоритет да нађем човека с којим ћу провести живот и с којим ћу се разумети, али и слагати. Нисам никад маштала да се удам, обучем белу хаљину, па шта буде. Мислим да сам успела у томе да нађем свог човека, а брак ми је небитан.

Планирате ли бебу?

- То је већ друга ствар и то ми је врло битно. Прижељкујем да постанем мама, а морам да признам и да ми ради мајчински инстинкт. Очекујте свашта, јер планирам да у скорије време радим на беби.

У случају да Пеђа и ти одлучите да направите вјенчање, ко би од твојих колега морао да запјева на свадби?

- О, сад сте ме ухватили. Има много њих који би морали да ми певају, јер их обожавам. Ја бих направила списак на којем би било па сигурно педесетак певача, бендова. То би било гала славље. Има много певача које волим да слушам приватно, и забавне и народне музике. Али сигурно би ми певали Цеца Ражнатовић, која би била и гост, али и Аца Лукас, јер је он један од ретких који може да пева и поп и рок и народњаке.



Сваки дует који ти снимиш постане хит. Постоји ли неки колега или колегиница с којим имаш жељу да снимиш пјесму?

- Оливер Драгојевић! Нажалост, скоро сам сазнала да је болестан и то ми је много тешко пало. Он ми је омиљени певач. А и Џибони. То су певачи које приватно волим. Јесте да немају везе с музиком коју ја радим, али свако од нас има неку жељу која није остварива.

Од свих чланица групе Бјути квинс ти си постигла највећи успех. Како то коментаришеш?

- Мислим да то није тачно. Свака од нас је успешна на свој начин и на другом пољу. Ана Миленковић има добре песме и људи се интересују за њу, врло је талентована. Затим Ксенија. Она се након порођаја посветила детету, али је наставила да успешно води своју каријеру, бити у Филхармонији није мало. Сања и Сузана такође. Свака је успела кад смо се разишле.

Да ли си и даље у контакту с њима?

- Јесам, наравно. Чујемо се и виђамо кад нам то обавезе дозвољавају.

Ниси неко ко је каријеру градио на скандалима, а опет си успешна и интересантна на естради. Како то објашњаваш?

- То је мач са две оштрице. Ја сам имала ту срећу, или, можда, несрећу, тако некад помислим, да не будем много интересантна медијима. Некад ми је то сметало јер сам неко ко вредно и поштено ради, а пролазе само неки скандали. С друге стране, драго ми је што сам свој приватни живот успела да очувам и да имам свој мир. Није ми неко стално за петама, не јуре ме. То прија.

Како коментаришеш учешће Јелене Карлеуше у „Звездама Гранда“?

- Јелена је донела нову енергију „Звездама Гранда“. Исто као и Марија и нови људи који су дошли тамо. Мислим да је она прави професионалац и лаф. Једна од ретких особа која свој посао и шоу-бизнис носи како треба.

Пуно се прича о томе да ће нас она представљати на Евровизији следеће године. Шта ти, као неко ко је имао то искуство, мислиш о томе?

- То је сјајна идеја. Она би требало да се пријави на Евровизију јер је једна од ретких која би могла да направи прави спектакл. То пролази тамо, а она је врло интересантна. Подржавам је.

Недавно си снимила дует с победником „Звезда Гранда“ Мирзом Селимовићем. Зашто си се одлучила баш за њега?



- Мирза је један диван и културан момак, а и лепо пева. Веома је талентован. Желела сам да снимим песму с неким чија каријера иде узлазном путањом и ко је не гради на скандалима, а то је свакако он. А и наши гласови сјајно звуче заједно, јер је он одличан поп певач. Предвиђам му успешну каријеру.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Коле,

08.09.2017 07:51

препируцујем јој ,да узе некога арапина : имат це бар 10ак деце а и вецног муза ,коме це морати да пере ноге бар 3 пут дневно, Охахааа.

ОДГОВОРИТЕ