Изазвала хаос и завршила у затвору

Хтела да се нашали и укјучила све аларме на железничким станицама, дигла општу узбуну, па завршила у затвору.  Она се терети за ремећење јавног реда и мира, изазивање лажне узбуне и прекида рада јавног превоза.

Свијет 07.09.2017 | 22:05
Изазвала хаос и завршила у затвору
Жена Г.Г. (21) из БиХ, са местом пребивалишта у Савони, ухапшена је у Италији јер је изазвала пометњу у железничком саобраћају.

Она је, наиме, укључила све аларме на бројним железничким станицама на релацији Ђенова-Вентимиглиа, због чега су радници Железница одмах зауставили све возове и позвали полицију. То је направило пометњу и колапс у железничком саобраћају.

Босанка је бициклом кренула са станице у месту Империа, а ухваћена је у месту Андора док је покушавала да укључи још један у низу аларма, пишу италијански медији, а преноси Аваз.

Ухапшена девојка у почетку је полицији одбијала да покаже личне документе. Она се терети за ремећење јавног реда и мира, изазивање лажне узбуне и прекида рада јавног превоза.

Железнички саобраћај успостављен је након сат времена паузе.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Брзи

07.09.2017 21:05

Нај вјероватније нису јој сви код куце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

07.09.2017 21:29

не ,глупаца је мислила да се налази негде у босни ,где је ама свака глупост дозвољена , тамо је нико ни казњавао "али ето догоди се ;ко зна ко јој је то наруцио никада двапут а не реци.

ОДГОВОРИТЕ