Земан против Муслимана

- Суверену државу карактерише то које грађане, стране држављане прима на своју територију. Држава којој је одузето право да о томе одлучује губи суверенитет - истакао је Земан.

Свијет 07.09.2017 | 21:50
Земан против Муслимана
Предсједним Чешке Милош Земан изјавио је данас да не би требало пуштати муслимане у Чешку исто као што у Троју није требало пустити тројанског коња и да би Чешка прије требало да плати новчане казне, јер неће избјеглице него да их прими.

- Муслимане не би требало да пуштамо кроз наша врата исто као што није требало да становници Троје пусте у свој град дрвеног коња. Ако би се то десило, овде би добили затворене енклаве. Радије бих платио казне него да примам избјеглице - казао је Земан у сусрету са житељима Хлучина на истоку Чешке.

Чешки предскедник је инсистирање Европе на механизму релокације и да и земље Вишеградске четворке које то категорично одбијају приме муслиманске избјеглице из кампова у Италији и Грчкој упоредио са губитком суверенитета Чехословачке у вријеме када је била у Варшавском пакту и комунистички сателит Совјетског Савеза.

- Суверену државу карактерише то које грађане, стране држављане прима на своју територију. Држава којој је одузето право да о томе одлучује губи суверенитет. У таквој позицији смо већ били. Зашто да у њој будемо поново? Зато сам категорични противник миграцијских квота. Било гдје у Европи, не само код нас. Могу да разоре структуру нашег континента - рекао је Милош Земан.

(Агенције)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Осамшездезет

07.09.2017 20:02

Вратиће се опет осам шездесет (али руско)...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емотицони те одаше

08.09.2017 11:31

Знам ко си... Емотицони, први комантар... "Индијанац". Како год, овај Земан је заман заборавио шта значи ЕУ. (1) Прије уласка у ЕУ, мораш у НАТО и тамо губиш војно-обајвештајну сувереност. (2) У ЕУ губиш политичко-економско-сигурносну сувереност. (3) Када узмеш евро, господар ти постаје ЕЦБ па губиш монетарно-финансијску сувереност. Чешка је дакле предала своју сувереност (способност да самостално доноси одлуке које су у интересу грађана Чешке) Бриселу. А тамо Њемачка, Француска, ВБ, Холандија, Белгија имају "јачи" глас, него сви Словени заједно. Ако то није знао, онда је требао да чисти улице. Ако је знао, шта се онда буни! То би било исто, као када би нека муслиманска земља ушла у НАТО па се онда жалила што мора да ратује против Сиријаца, Либијаца, Афганистанаца...

Name

Кесић, милиони, избори???

07.09.2017 20:03

Зна ли ико када су избори у Чешкој, нешто се је упалио овај Додиков идол?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.09.2017 22:48

Додик сарадјује СА правим и моралним људима и зив нам био неце миле СА НАТО агресорима србски народ је познат по борби против фасизма и први у свијету против тероризам

Name

Зоки

07.09.2017 20:30

Дабогда се и теби и Цеској десило исто сто и Либији,Сирији и осталим Арспским земљама.Ти си Куга,а не цовијек,такви су само били Фасисти који су таманили Јевреје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бј

08.09.2017 06:13

Десило се њима и јос це се десити. Само нек се прилизива Ватикану и ЕУ. Историја их је газила ко мраве и јос це.

Name

Боснае

08.09.2017 08:05

Аферим..

Name

А ми

07.09.2017 20:31

Срам га било а ми се толико волимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

07.09.2017 20:33

Цехославацка је била суверена па сте се распали на Цеску и Словацку,нису вам је растурили Муслимани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.09.2017 04:16

Дје год додјете ви сте зло сто се И види

Name

Кодиак И Друге Скоде

08.09.2017 06:12

па кад је тако куд пустисте муслимана да удје у цеску и направи вам све типове нове скоде,или бирате који ваља а који не па који вам зарадјује и инвестира добар је а који је побјего из рата тај не ваља. Не знам гдје би скода била без господина Халилходзица ал знам да це опет у изолацију и под руску сапу ако изадје из ЕУ. А правила прихвацена при уласку у исту нису сведски сто па да узмес сто ти се свидја а остало бацис

ОДГОВОРИТЕ