Презиме Хамшик испред Марадониног? Чудесно...!

Словачком везисти не пада на памет да напушта Наполи, гледа само како да стигне великог Дијега. . .

Фудбал 09.09.2017 | 08:00
Презиме Хамшик испред Марадониног? Чудесно...!
Капитен Наполија Марек Хамшик изјавио је да би волео да заврши каријеру у том клубу, али да пре тога жели да престигне легенду Дијега Арманда Марадону по броју голова.

Хамшик је за деценију у Напуљу постигао укупно 113 голова и само три му недостају да надмаши једног од најбољих фудбалера свих времена на челу клупске листе стрелаца.

"Надам се да ћу поставити рекорд. Марадона је Бог у Напуљу и било би невероватно да будем испред такве легенде. Видети презиме Хамшик испред Марадониног било би чудесно. Очигледно је да не можемо да се поредимо, али било би лепо да поставим рекорд уз освајање Скудета", рекао је Хамшик за Кикер.

Наполи је баш под вођством Марадоне освојио једине две титуле првака Италије, а словачки везиста сматра да је дошло време да се прекине пост стар 27 година.

"Тешко је било шта рећи јер се у фудбалу никад не зна, али уопште не размишљам да напустим Наполи. У прошлости сам одбио понуде Милана и Јувентуса, срећан сам у Напуљу. Могао бих у овом клубу да завршим каријеру, можда после освајања Скудета, само се надам да нећу чекати до 40. године", поручио је 30-годишњи фудбалер.

Хамшик је пре Наполија играо још само за Брешу и Слован из Братиславе.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар