Тони Адамс: Венгер ме ништа није научио о фудбалу!

Али је и даље најбољи тренер за припрему! "Требало је лепо да се опрости од клупе у мају као човек, да га испратимо, подигнемо му споменик, па га онда ставимо у Управни одбор. А онда може као сер Алекс Фергусон - да надгледа " каже легандарни капитен Арсенала.

Фудбал 09.09.2017 | 22:00
Тони Адамс: Венгер ме ништа није научио о фудбалу!
Ривал Црвене звезде из Групе Х Лиге Европе, Арсенал један је од дефинитивно највећих клубова на свету. Има све: огромну навијачку базу, супермодеран стадион, врхунску школу, традицију, невероватне играче... Али нема једно - титулу шампиона Енглеске још од сезоне 2003-2004. и чувених "непобедивих".

Годину дана раније дуплу круну је подигао легендарни капитен Тони Адамс након чега је одмах "окачио копачке о клин". И управо некадашњи стуб одбране Тобџија рекао је истину коју Арсен Венгер , али и челни људи лондонских црвено-белих као да не желе да чују.

"Он је веома добар човек, душа. Истински добар. Лако му је прићи. Као психолог, посебно за групу, без премца је. Веома интелигентан и веома образован. Волео сам да радим са њим, мада ме ништа ново није научио о фудбалу. Ни мене, ни моје саиграче. Верујем ипак да је он и даље најбољи тренер у Премијер лиги за физичку припрему."

Доскорашњи шеф стручног штаба у Гранади верује да је француски стручњак још у мају требало да оде са клупе.

"Није ми јасно зашто већ у мају није дао оставку... Знам ја њега, он каже да је посао живот и да ће умрети чим престане да ради. Али он ће увек имати места у Арсеналу, па њега Арсенал не жели никада да се одрекне. Требао је лепо да се опрости као човек, да га испратимо, подигнемо му споменик, па га онда ставимо у Управни одбор. А онда може ка сер Алекс Фергусон да надгледа, па и да седне на клупу покаткад ако му воља. Али он то не жели и зато мислим да ће се све лоше завршити".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар