Видео: Венгер жели нападача из Сјеверне Кореје?!

Навикли смо да француски менаџер "избунари" талентованог играча о коме се мало зна, а овога пута италијански медији преносе да је заинтересован за нападача из Северне Кореје.

Фудбал 08.09.2017 | 10:00
Видео: Венгер жели нападача из Сјеверне Кореје?!
Због много чега Северна Кореја "пуни" рубрике у медијима, а понајмање због фудбала, али без обзира на то што је фудбалска репрезентација ове азијске земље далеко и од просека, а не само од елите, то не значи да је немогуће да се тамо појави талентован фудбалер.

Таквог једног "намирисао" је Арсен Венгер, који је много пута имао "њух" за играча који ће постати "звезда", а ради се о фудбалеру Каљарија - Хан Кванг-Сонгу.

Овај деветнаестогодишњи нападач стигао је у Академију клуба са Сардиније пре две године након што је бриљирао на Светском првенству за играче до 17 година, а први наступ у сениорском тиму имао је почетком априла, да би средином истог месеца уписао и први гол.

Хан је стигао на позајмицу у Перуђу и ту ће провести наредних годину дана, а већ у првом мечу против Виртуса уписао је хет-трик, а онда још један гол против Пескаре.

"Тутоспорт" преноси да је Венгер заинтересован за овог нападача и да је послао скауте који ће га пратити, а за њега се распитује и Евертон.Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар