Трећи блок упутио апел Мектићу

Покрет „ТРЕЋИ БЛОК“ обратио се министру безбједности Савјета министара БиХ Драгану Мектићу са приједлогом да се члановима ултрадесничарске организације „Завјетници“ из Србије забрани улазак у БиХ, посебно приликом већих јавних скупова, а због сумње да ће исти циљно и плански производити инциденте и угрожавање безбједности.

Босна и Херцеговина 05.09.2017 | 15:00
Трећи блок упутио апел Мектићу
Текст апела министру:

Уважени господине министре,

обраћамо Вам се у циљу указивања опасности какву по безбједност Републике Српске и Босне и Херцеговине представља ултрадесничарска организација „Завјетници“ из Србије.

Конкретно, предлажемо да полицијске агенције у Вашој надлежности идентификују све потенцијално опасне припаднике ове организације, те да истима забране улазак у БиХ. Посебно апострофирамо како забрану уласка у БиХ треба примјењивати у данима одржавања већих јавних скупова.

У образложењу овог апела наводимо да је организација „Завјетници“ годинама позната по хулиганству и насиљу приликом јавних скупова и за такву оцјену постоје недвосмислени докази.

Међутим, ова радикално-екстремистичка организација све више постаје опасна по нашу сигурност. Истичемо како постоји јасан континуитет безбједносно-интересантног дјеловања организације „Завјетници“ на простору Српске, а шта је најгоре ова организација садејствује са предсједником Милорадом Додиком и врхом МУП РС. И за то постоје објективни докази.

Подсјећамо да је маја прошле године Милорад Додик, заједно са појединим самопрокламованим „стручњацима“ и плаћеничким медијима, безобзирно дезавуисао јавност мантрама о обојеним револуцијама, о насилном свргавању власти, крвопролићу и хаосу.



Иако нису постојали никакви релевантни показатељи евентуалног насилништва МУП РС је бројним саопштењима данима застрашивао грађане потврђујући реално невјеродостојне наводе политичара и надристручњака. Чак је тврђено да су добијане информације о потенцијалном крвопролићу од безбједносних агенција Русије и Србије.

У међувремену искристалисала се једна чињеница: МУП РС није истражио нити једну од тих фамозних „информација“, нити се икада више бавио темама које су тада јавности саопштаване. Зар да доказују властите манипулације?

Сви ти политички, „стручњачки“ и полицијски актери одлично су знали да грађани Републике Српске протествују мирно и достојанствено, односно да никада не угрожавају безбједност. Зато се одлучују да у актуелна дешавања уведу освједочене хулигане и насилнике из организације „Завјетници“.

Управо „Завјетници“ медијима представљају „документ“, очити фалсификат који МУП РС никада није истражио, према ком лидере опозиције финансира Сорошово „Отворено друштво“. Потом припадници ове групације организовано крећу ка Бањалуци и можемо сасвим сигурно сумњати како су управо они требали „потврдити“ све те силне најаве крвопролића и хаоса.



Просто, пошто грађани Републике Српске нису били спремни на билокакво насилништво требало је да „Завјетници“ разбијају излоге и пале возила, те тиме дају „повода“ полицији за примјену насиља према нашим грађанима. И да лидери опозиције буду окривљени за угрожавање Српске.

Међутим, Државна гранична полиција БиХ је правовремено одреаговала и забранила улазак у земљу највећем броју „Завјетника“. Без овог елемента угрожавања показало се шта је стварна истина у вези свих тих силних најава „обојених револуција“. Грађани Српске на оба јавна скупа нису произвели ни најмањи инцидент.

Осим наведеног, подсјећамо и да су управо поменути „Завјетници“ намјералавли 11. јула ове године у Бањалуци организовати митинг „подршке“ генералу Ратку Младићу. Предсједник Додик је јавно подржао овај еклатантан примјер нецивилизованог понашања и потенцијалног тешког угрожавања безбједности. Срећом, МУП РС је у посљедњем тренутку поништио претходно одобрење и забранио овај скуп.



Оно због чега Вам се суштински обраћамо јесу актуелна дешавања и потенцијалне опасности какве произилазе из истих. Видимо да Милорад Додик и његови „стручњаци“ континуирано најављују некакву „Врућу јесен“, иако поново нема никаквих доказа или индиција које би то поткријепиле.

И министар Драган Лукач поново дезавуише јавност о некаквим опасностима и насилним протестима. Пошто нема релевантних чињеница министар користи већ „бајату вијест“ о томе како некакво удружење „Одговор“ од Вас тражи да спријечите „насиље“ у Бањалуци. Иако је са позиције безбједносне и правне струке ријеч о крајње небулозним процјенама лаика министар Лукач користи то у сврху новог застрашивања грађана поводом све извјеснијих протеста против режима Милорада Додика.

На све то поново долазе, већ препознатљиво синхронизоване, најаве „Завјетника“ о ангажовању на „очувању“ Републике Српске. Грађани Српске и даље су опредијељени за мирно и достојанствено изражавање протеста против Додикових недавних бруталних гажења институција, закона и права, а режим оправдане протесте настоји представити као „Врућу јесен“. Но, да би се Додикове конструкције оствариле неопходно је довођење хулигана и насилника из Србије.

Зато од Вама подређених Државне агенције за истраге и заштиту – СИПА и Државне граничне полиције БиХ тражимо да идентификују све потенцијално опасне чланове организације „Завјетници“, те да истима онемогуће/забране улазак у БиХ.

У Покрету „ТРЕЋИ БЛОК“, баш као и десетине хиљада грађана Српске и бројни политички субјекти, опредијељени смо да јавним протестима искажемо незадовољство спрам актуелних дешавања и стања у друштву. Но, страхујемо да ће режим поново покушати да злоупотребом хулигана из редова „Завјетника“ исценира инциденте, а какви ће министру Лукачу дати „оправдање“ за употребу силе над грађанима.

Надамо се да ћете искористити своја овлаштења и превентивно одреаговати овако како Вам предлажемо, јер елиминацијом хулигана и инструментализованих инцидената обезбјеђујете да грађани Српске протествују онако како су и навикли – мирно и достојанствено.

С поштовањем,

Покрет „ТРЕЋИ БЛОК“

(БН)

Коментари / 93

Оставите коментар
Name

РАЈНА

05.09.2017 13:05

Ове похапсити чим пређу границу, Ови су наручени да тјерају грађане који нису за Бају. Е ако га ови бране, онда се своје сјене боји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

05.09.2017 14:51

Ма какви заветници какве трице и ку р цине ? гдје је луцицу сад капетан драган?

Name

ре Рајна

05.09.2017 18:28

Није задатак Заветника да бране Бају, него да испровоцирају инциденте, па да Лукачова полиција пребија народ.

Name

Совјетник

06.09.2017 17:36

Ова банда је добила паре да прави гужву јер је гужва најбоља за сачувати отете паре.

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

05.09.2017 13:23

Какви бре заветници, какав бре трећи блок! Па то су маргиналне ,,странке''...А за овај ,,трећи блок'' први пут (данас) у животу чујем! И све то ми изгледа као неки велики спин! ...И шта значи то ,,испровоцирање нереда''? -Па не верујем да би Србин из Србије дошао у РС са намером да прави неке нереде! ...Јер Дејтон је потписан, и Србија је ГАРАНТ опстанка и сигурне будућности РС-у (и осталим српским деловима у БиХ)... И не знам чему ове глупости кад Србин никад није ратовао против Србина, али, 1941 је било проблема са усташама, ханџарима и хрватским цвећем, и 1991 опет исто! ...Тако да памет у главу, и само сумњиво према том ,,трећем блоку''!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комбат

05.09.2017 14:22

Дје ти зивис? У Аустралији?

Name

А

05.09.2017 14:25

Партизани вс цетници ?

Name

008

05.09.2017 14:27

"Броју седам"никада није ратовао Србин са Србином ,цетници и партизани,или тврдис да у партизанима није било Срба,Марко Краљевиц ратовао против Срба гусио устанке,итд.

Name

Никола

05.09.2017 14:28

Ради неције политике и опстанка на власти уз огромну новцану подрску они професионално долазе,а све остако за њих је споредно укљуцујуци и твоје размисљање!?

Name

Ре 007

05.09.2017 14:44

Који си ти "болид"!

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

05.09.2017 14:54

720 000 партизана од укупно њих 800 000 су били Срби, и то из: Војводине, централне Србије, ондашње БиХ, Лике, Баније, Далмације, Кордуна... Ти партизани су одбранили Далмацију од Италијана и освојили су Истру (које су данас неправедно Хрватска)... Ти партизани су заједно са црвеном армијом ослободили целу Југославију...И мој рођени деда је био прави и регистровани партизан, са 2 медаље: медаљом заслуге за народ и медаљом за храброст... И борио се ту код вас у БиХ (не би да кажем која је био бригада, али, има га и у књизи, и имају цео један спомен комплекс, сад у РС-у)...А Тито ништа не би био без тих партизана... А чак је и прави Валтер (Валтер брани Сарајево) био Србин =Владимир Перић Валтер=... И јесте, било је разних четника, потурица и издајица који су се борили против својих... ... ... И валда сте толико паметни, па да избегнете сукобе,јер само јака РС може да се одупре разним непријатељима...и зато само мир, паметна политика, и паметна дипломатија, и само договори!

Name

Алија

05.09.2017 15:15

Ево Управо је сада Бонд показао право лице! Зна он врло Добро ко су заветници и ко их финансира. Хулигани који по команди ломе кости и пљацкају радње нису Добродосли у БиХ,РС и Бањалуку. Сто не оду у Сарајево или Тузлу или Груде да бране стпство и ломе кости слуцајним пролазницима? Бонд-провокатор!

Name

ааа

05.09.2017 15:19

Ништа ново. Размишљање 007 је увијек у служби унутрашњег непријатеља.

Name

ре ааа

05.09.2017 16:17

Ти си у служби највећег пљачкаша Баје и кумова. Алија је у праву- нека иду у Зеницу и србују. Лако је дивљати у Бањалуци уз бајино одобрење.

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

05.09.2017 17:45

Мене интересује добробит само српских земаља и територија...Јер нема више Југославије, а нема ни ,,братства и јединства,,...Јер такво је време сад...

Name

ре 007 Бонд

05.09.2017 18:29

То што си ти тек данас чуо да је земља округла само је твој проблем. Што се петљаш у ствари о којима појма немаш?

Name

Изногуд

05.09.2017 21:02

Благо теби БАЧВАнине, кад умјесто главе имаш тикву. Да не шаљеш ове коментаре нико не би знао твој коефициент интелигенције. Само пиши талентован си аналитичар.

Name

Ре

05.09.2017 23:18

Бонд 007 је вероватно овај у црвеном дуксу што се на слици пропео на прсте да издгледа већи. Бар према комплексима... (други нам крње и отимају Србију, а он би се ширио негде.....)

Name

сваста

06.09.2017 06:40

720 000 партизана од укупно њих 800 000 су били Срби.......................................Паметном доста.Од 720 000 партизана Срба је било 800 000 хахахаха

Name

Крем Блок

06.09.2017 12:34

Покрет Трећи шта?

Name

Лакташи

05.09.2017 13:28

"ТРЕЋИ ПОКРЕТ" СВАКА ВАМ ЧАСТ! ЈАКО ПАМЕТНО СТЕ СЕ ОБРАТИЛи ОДГОВАРАЈУЋИМ ЛИцИМА И УСТАНОВАМА , ИСКРЕНО ВИЈЕРУЈЕМ ДА ЋЕ БИТИ НА УСЛУЗИ А ТО БИ ПОЖЕЛИО СВАКИ НОРМАЛАН ЧОВЈЕК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реге

05.09.2017 15:00

Треци блок.

Name

Трећи блок

05.09.2017 18:32

Покрет Трећи блок је најавио да ће учествовати у протестима против Додиковог режима. Разумљиво је да покушавамо елиминисати додикове плаћенике, задужене за насиље и хаос. Ми хоћемо да мисрно протествујемо и хулигани нам нису потребни.

Name

Мио

05.09.2017 13:28

Дај их мени у Саке..!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле БЛ

05.09.2017 13:29

Ма то су глупа Дериста,која срамоте све Србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО ИЗБОРИ

05.09.2017 13:29

Не могу тзв. "ЗАВЈЕТНИЦИ" на изборима ДОНИЈЕТИ ПОБЈЕДУ СНСД-у и МИЛОРАДУ ДОДИКУ!!! То може само НАРОД, ако је толико ЛУД?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.09.2017 14:38

То је једино рјесење свих проблема. Али дзаба толико је убио народ у мозак да му слијепо вјеују као и у Кореји. Манипалуцијама и измисљањем сталних непријатеља.

Name

ре ре

05.09.2017 15:24

ЕВО ЈА ГА НИ ВИДИО УЗИВО НИ ЦЛАН СТРАНКЕ РАДИМ ЗА ФАМИЛИЈУ БЕЗ БРИГЕ О СТРАНЦИМА АЛИ УВЈЕК ЗА ДОДИКА ЈЕР СУ ОСТАЛИ МИСЕВИ.

Name

xxx

05.09.2017 13:29

Кад сабереш завршену школу коју имају они на слици са заставом вјероватно це бити довољно за средњу металску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

05.09.2017 23:22

Сликање на фору (одмах поред ауто, празна улица) код Латинске цуприје (мјесто одакле је Принцип пуцао на Фердинанда)

Name

XXX

06.09.2017 12:19

Ма није празна, они дошли у Сарајево а раја се разбјежала кад је видјела јунаке ЛОЛ

Name

Марко

05.09.2017 13:32

Који Треци Блок. То је онај Томиц и јос сест појединаца. И себе називају трецим блоком само зато сто је регистровао удрузење грађана под називом треци блок . А зато су му требало седам потписа а толико њих и изађе на протесте синдиката .и онда фолирају треци блок дао подрску а оно седам појединаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко, Марко

05.09.2017 18:36

Покрет Трећи блок има регистрованих преко 4 250 чланова (више од Социјалиста Петра Ђокића који влада 25 година). Има и преко 10 000 декларисаних симпатизера шта се може видјети на преко 20 фејсбук страница на којима дјелујемо. И све то је окупљено од марта ове године кад је покрет регистрован. Видимо се на изборима.

Name

ре Марко

05.09.2017 18:57

Јеси ли те податке добио из централе СНСД? На оснивачкој скупштини било је преко 60 људи, а данас покрет има неколико хиљада чланова.

Name

Јади

05.09.2017 13:32

Боље их не пустајте вамо ,вратице се као као Завјетнице у Сукњама

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

05.09.2017 13:53

Покрет "трећи блок", ма ви сте 9 рупа на свирали. Ваљда је за смјену власти задужен СзП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

05.09.2017 18:38

Трећи блок је опозициони покрет и нисмо истомишљеници са СзП, али нисмо ни противници. Заједнички циљ нам је рушење Додика.

Name

Јанко

05.09.2017 13:58

Већина тзв. НВО сектора је под контролом Режима, укључујући и ове "Заветнике". Режим их оснива и финансира, а они одрађују прљаве послове за њих. Такви су још и "Част отаџбине" "Ветерани РС"... итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре људе кваре

05.09.2017 18:39

Милорад Додик све то плаћа новцем грађана РС. А гдје су тек медији...???

Name

- Јанко

05.09.2017 19:01

заборавио си Борачку организацију, Савез синдиката, логораше, породице погинулих....

Name

Горан

05.09.2017 14:46

Ма какви заветници јбвам вам дејан луциц све по списку. П.... удбаска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

05.09.2017 17:24

А КО ЈЕ ДЕЈАН ЛУЦИЦ?

Name

Закљуцак

05.09.2017 15:07

Евентуални долазак тих хулигана би потврдио двије ствари: 1) Додик је схватио да је готов. 2) Злоцинацка организација у РС је само огранак злоцинацке организације из Београда. И они су схватили да су опасно близу престанка активности у РС и поцињу користити силу. Медјутим, кад кола крену низ брдо, неце стати док се не разбију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

05.09.2017 15:11

Све у тексту је истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јест истина

05.09.2017 19:01

Истина се не може сакрити.

Name

То је то

05.09.2017 15:24

" Завјетници " су улрадесничарска организација која је спремна испровоцирати нереде за рачун режима, па да режим превентивно пендрецима дјелује на народ и да тако остану на власти да до краја опљачкају РС и овај народ. Трећи блок је удружење грађана из РС које је састављено од обичних грађана који су најчешће и сами жртве овог режима. Трећи блок само жели јавно указати на истину коју власт упорно покушава сакрити. И можда су у томе релативно усамљени, али сталним указивањем на истину говорећи о свим неправилностима овог режима постиће се да већина грађана схвати и охрабри се да онда сви заједно и удружења грађана и борци и пензионери и радници и студенти и интелектуалци и све прогресивне снаге овог друштва створе ту потребну критичну масу и промијене ову недемократску власт. То је суштина овог текста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре То је то

05.09.2017 18:46

Истина је сљедећа: данашњи оснивачи Трећег блока нису се чак ни познавали. Редом су у питању жртве овог режима, који су јавно протествовали. Онда су преко друштвених мрежа почели једни друге подржавати. Тако су се и упознали, а затим и схватили да се заједнички могу много боље штитити од прогона режима. На крају је Његош регистровао покрет и постао политички актер. Покрет чине обични грађани који не пристају на овакво стање у друштву и траже промјене. Ником у покрету није циљ засјести на фотељу или обогатити се, чак нико не планира озбиљну политичку каријеру. Оног тренутка кад свргнемо овај ненародни режим враћамо се својим ранијим животима, али без прогона каквима смо до сад били изложени.

Name

То

05.09.2017 19:02

Свака част на коментару.

Name

Аааа

05.09.2017 21:31

Значи ништа од запошљавања у јавним предузећима, електропривреда, воде, агенције..? Ви'ш како кад постанеш лидер, одма' шира слика, обичан човјек и остале бообле жваке.

Name

ре Аааа

05.09.2017 22:15

Зашто упорно понижаваш српски народ поистовјећујући га са овом одметнутом групом у снсд или групом сдс која је исто тако искористила свенародни покрет сдс и скренула у криминал!Зар никако не можеш да схватиш да у српском народу (свих образовних нивоа )има толико моралних и умних људи који би истински да чувају српску државу и народ за будућа покољења,ал не на начин како то пропагира идеолог снсд -а Васић!Ви неки врли патриоте са неким чудним робовласничким манирима и заговорници феудалног п.с.

Name

Аааа

06.09.2017 07:00

Понижавам српски народ!? Мислим, можеш ти овај бесмислени патос просипати гдје год стигнеш ама он због тога неће постати истинитији. Ако је - то је, додуше, у домену научне фантастике, узмимо само за потребе дискусије - тзв. "српски народ" пао на то да је његово оличење Његош "штрајкујемглађу" Томић, онда би тај исти српски народ и завређивао да буде понижаван и шиканиран на све могуће начине. Власт јесте боже ме саклони али ако је ово алтернатива - нека, хвала.

Name

ре Ааааа

06.09.2017 08:30

Да нажалост ,понижаваж мој или (и твој народ)!Јер ово у какво стање је за ових 20 година доведен овај народ у економском ,моралном,обазовном и сваком смислу је понижење!!!Све је исто и у другом ентитету !!!Али нас није брига како је код комшија ,већ зашто смо ми ово допустили!

Name

Аааа

06.09.2017 10:13

Концентриши се: ја кажем да након што је Његош постао "лидер" тог новог "покрета" (ма шта то значило и ма како смијешан био), наједном се - како сам рекао - види "шира слика", "мали човјек", "вратићемо се својим животима" и те муње; и констатовао сам да тај исти Његош више не тражи да се он лично запосли у неком јавном предузећу ( а то сам наравно рекао због тога што је њему - док је "штрајковао" - нуђено да буде запослен у некој приватној фирми што је он с индиганцијом одбио: јавно предузеће и шлус!). И на то што ја кажем ти ми објасниш да ја "понижавам српски народ". И требало би да ја сад нешто као полемишем с тобом!? Не бих рекао.

Name

ре Ааааа

06.09.2017 11:05

Ма каква полемика ,јок!!Но само онако произвољно закључујем ,да можда Његош мисли "да ако би он ето пружио неки отпор и нешто то реализовао ,можда би отјрао са буџета све оне силне фризерке и приватне дипломце и синове и родбину од ове власти,па би он био задовољан са тим ,па ни сам неби тако нешто тражио већ ето и то би било ко доста"!А што се промјене ставова и приче тиче,па шта смо ми промјена ставова дочекали од политичара ево доктор Стевандић Уједињена Српска итд

Name

Неће ићи

05.09.2017 15:36

Режиму је изгледа само преостало да га спашавају хулигани. Ваљда јел сличе једни другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Габула

05.09.2017 16:07

Нисам јос никад цуо да су хулигсни икад икога спасили.

Name

Спа

08.09.2017 07:28

Помлатице вас Миле опет на изборима.Хаха.Смесни сте.Цуј треци блок.Као обицни градјани.Па изадјите на изборе да видите ста народ мисли о вама .Багра обицна.

Name

Искрен

05.09.2017 15:44

Ја тама одлуцим да не гласам за Бају и када видим какве ви глупости писете по овом свом порт. аутоматски се предомислим цуј трец блок поста ли сте неозбиљни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

05.09.2017 15:49

МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ЦОВЈЕК КОЈИ НЕПРЕЗА НИ ОД ЦЕГА .ЉУДИ КОЈИ СУ СПРЕМНИ НА СВЕ.ЗЛО ХОДАЈУЦЕ ЗНА КОЛИКО ЈЕ КОМЕ НАНИО ЗЛА И ОН НЕМОЗЕ СПАВАТИ ПО НОЦИ ТАКО ДА ЦЕ ОНА ЛАЗНА ДИЈАГНОЗА ОД СТОЈАКОВИЦА УСКОРО БИТИ ИСТИНИТА.МИЛЕ ДАРУЈЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ САМО ЗАТО ДА МУ БОГ ОПРОСТИ ГРИЈЕХЕ А НЕ ЗАТО СТО ЈЕ ХУМАНИТАРАЦ.НАПАСТИ СРПСКИ НАРОД ИЗ ЛИЦНИХ ИНТЕРЕСА ТО И ЛИЦИ ТАКВИМА КАО ОН .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

05.09.2017 16:09

Никакви завјетници не могу зауставити жељу овог народа за бољим животом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

05.09.2017 18:47

Ни народне протесте!

Name

Един

05.09.2017 22:39

Браво на коментару..и у Федерацији треба уклонити са власти Бакира..Цовица..Радонцица..има ту јос и реисова и јос разне багре..то треба на дугогодисње казне теског затвора а предходно им одузети сву имовину и рацуне..Врати коко сто си позобала.

Name

Овај пут

05.09.2017 16:14

Овај пут изгледа не помаже нити контрамитинг, па је власт спала на хулигане. Жалосно и јадно. То само показује да им се ближи крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко у филму

05.09.2017 16:15

Иди и не окрећи се Миле !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.09.2017 19:03

... и не брини за манастир!

Name

xxx

05.09.2017 16:17

Изгледа да сте ви себи дали завјет да владате доживотно, па сад кад видите да се народ буди требају вам завјетници. Шака јада и ви и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мутно и бистро

05.09.2017 16:33

Тко мути воду, народ или режим ? Када народ проговори све ће мутне воде да се избистре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тко?

06.09.2017 07:03

Тко? Тко? Тко? У ком дијелу Српске се овако каже, одакле си бато? Столац? Би'аћ? Цазин?

Name

Нормалан

05.09.2017 16:36

У нормална времена хулигани су радили неред на стадионима. Данас би да раде неред у држави за рачун режима. Нити су хулигани оно што су били, а о режиму нећу нити да причам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Формула

05.09.2017 16:39

Режим=мафија=хулигани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Многи од нас

05.09.2017 16:41

Мектићу, у те се уздамо !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

05.09.2017 16:50

"Трећи блок" на "заветнике виа Мектић. Бра'о, свака крпа своју закрпу нашла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Аааа

05.09.2017 18:49

Овај Аааа је "закрпа" Милорада Додика и то на гаћама.

Name

Аааа

05.09.2017 20:12

Ма добро то, пси, каравани и тај рад... Него, претпостављам да је неко из реда труста мозгова ( Борислав, дете-Његош и... нема више) дошао на генијалну идеју да ћапите г.министра у своје редове. Чисто да јавим, то је гарантован зајеб: ови у Сарај'ву су завршили пос'о.

Name

ре Ааааа

05.09.2017 22:25

Јој ,шути само,кога је снсд ћапао само,да би се дочепао позиције !Од Силајџића, Османчевића па Огњена Тадића Милосавке Стане и Персе итд итд ......итд !Све је то тако нормално само се на крају све бескрајно покварило и искварило и ево сад и Стевандић треба а некад било незамисливо!Политика!

Name

ПМ

05.09.2017 18:44

Диктатура и партократија не могу вјечно. Сваки такав режим осуђен је на пропаст прике или касније. То они знају, а шта ће да је барем још нешто опљачкати па побјећи у пизду материму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила и сила.

05.09.2017 18:46

Уз толику пљачку народа и апсолутно владање свим институцијама, резултат може бити само један Пад режима. Милом или силом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Царлос

05.09.2017 22:41

Браво

Name

Сумрак сага

05.09.2017 18:49

Професионални лопови краду свјесни унапријед чињенице да ће једног дана долијати и на то су спремни. Ови режимски лопови мисле да ће вјечно красти и не одговарати. Тотално помрачење ума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добар вид

05.09.2017 18:52

Прогледај народе. Обриши крмеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уаа завјетници

05.09.2017 18:53

Зашто ови Завјетници не оду у Книн 5. августа и не покажу какве су јуначине. Можда да оду у приштину. Лако је србовати по Београду и Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молба

05.09.2017 23:37

Ако мозе икако преко реда да наврате у Сарајево посто видим вец су били. Само су одрадили брзинске фотке и гас, па их нико није примјетио. А ред би био угостити људе на прави нацин. Мозе и негдје на Романији, Лукавици, свеједно је... само нека се јаве

Name

Кад се мале руке сложе

05.09.2017 18:53

Кад се мале руке сложе и са режимом се може. Да га се сруши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

с

05.09.2017 18:54

Чему су се "завјетовали"? Бајним парама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxy

05.09.2017 18:55

Образ, част, поштење. То нам је једино преостало. Недајмо да нам и то преотму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поточић малени

05.09.2017 18:56

Тиха вода бреге рони, а ураган народни ће да вас сломи. И режим и заветнике,

ОДГОВОРИТЕ
Name

патник

05.09.2017 18:58

Ко пати тај схвати да ће престати патити и онда ће режим схатити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС се "завјетовала" Додику

05.09.2017 20:43

РТРС је експресно објавила саопштење Заветника, којим тешко вријеђају Мектића, Радовановића и Трећи блок. Интересантно је да је РТРС још ЈУЧЕ "знала" за акт који је покрет Трећи блок министру Мектићу упутио ЈУТРОС. Запањујућа је и брзина реаговања РТРС. За неких два сата од објављивања акта министру Заветници су сачинили саопштење, доставили га наводно СРНА, РТРС је то обрадио и објавио саопштење. Треба ли бољи доказ спреге Додика, Заветника и РТРС? исто тако је РТРС објавио онај фалсификат о наводном Сорошовом финансирању лидера опозиције. Прича се понавља и показује колико су утемељене сумње Трећег блока изнесене у акту министру Мектићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацогз

06.09.2017 06:49

Дошло "задње вријеме". Ударио Србин на Србина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

06.09.2017 09:34

Ко је пр(о)едао Јасеновачку грађу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Брезовљан

07.09.2017 14:38

ево сада бијем битку преко интернета али ускоро цу мори узводно нећу издати моју палуби браћу ид рскр ајине оа на овамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Брезовљан

07.09.2017 14:50

Српску само брани врсте и нико више ту сам борац кад те неко угрози зови који четници мој народе српски дужност четника је вила да брани к ју а не србе свака част дражи с јухица мом Павлу дуринг ко ки си знали да од Xи нема ништа и на хиљаде срба спасили живио српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фабко

07.09.2017 19:03

Е моји Срби да вам нема Додика нигдје вас неби било.Треба те га сви славити.