Заклана дјевојка у центру Београда

Тијело Милене Ђ. (25) из села надомак Крушевца нађено је у дворишту зграде у улици Џорџа Вашингтона у Београду, а поприлично су мистериозне околности под којима је тијело несрећне девојке пронађено.

Србија 05.09.2017 | 13:04
Заклана дјевојка у центру Београда
Према првим информацијама, имала је пререзан врат и хеланке исцијепане између ногу.

Ђокићева је уочена 21. августа у раним јутарњим сатима, а према ријечима извора блиског истрази, прве информације које су се појавиле сугерисале су да је дјевојка највероватније скочила са терасе стана у Београду у којем је становала.

Међутим, повреде које су уочене на њеном тијелу и исцијепана гардероба на њој, обавиле су цио овај случај велом мистерије. Наређена је обдукција на Институту за судску медицину.

''Пронађена је у лежећем положају. Дјевојка је имала раширене ноге са поцијепаним хеланкама између екстремитета и пререзан врат'', рекао је извор.

Према информацијама, Милена Ђ. је на себи имала црне хеланке, црну мајицу и чарапе. На њеним ногама је била једна патика, док је друга нађена недалеко од ње.

Како се сазнаје, Милена Ђ. је становала на шестом спрату зграде у улици Џорџа Вашингтона, а родом је из села надомак Крушевца.

Није познато да ли је ријеч о самоубиству, несрећном случају или убиству, а полиција ради на утврђивању околности под којима се догодила трагедија, која је прилично шокирала станаре зграде.

Постоје спекулације међу мјештанима те улице да је девојка заклана, силована и бачена са терасе, међутим, то су информације које нису потврђене.

Према првим подацима из истраге и обдукционог налаза, ријеч је о самоубиству.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

yугословен

05.09.2017 22:03

ЕТО САМА СЕБЕ ЗАКЛАЛА И И СИСЛА У ПАРК ДА ПОДЕРЕ МЕДЈУНОЗЈЕ

ОДГОВОРИТЕ