Венгер признао: Размишљао сам да одем!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер размишљао је овог лета о одласку из клуба, пре него што је продужио уговор на две године, пренели су британски медии.

Фудбал 05.09.2017 | 22:00
Венгер признао: Размишљао сам да одем!
Венгер је прошле сезоне био од великим притиском пошто екипа није успела да се пласира у Лигу шампиона после 19 узастопних сезона у најелитнијем европском такмичењу. Навијачи су тражили да Француз после 21 године напусти клуб.

После неколико месеци спекулација, 67-годишњи Венгер је у мају потписао нови двогодишњи уговор.

"Да, оклевао сам да продужим уговор из личних разлога. У Арсеналу сам више од 20 година и питао сам се да ли да наставим да предводим екипу. Били смо прилично лоши током прошле сезоне", рекао је Венгер, пренео је Тајмс.

Венгер је потврдио да је за њега био заинтересован Пари Сен Жермен.

Он је такође рекао да је Арсенал понудио 100 милиона евра за играча Монака Томаса Лемара. Управа Арсенала током летњег прелазног рока није успела да доведе француског репрезентативца, а да је тај трансфер успео, Алексис Санчес би највероватније био продат Манчестер ситију.

Сити је послао неколико понуда за Санчеса, чији уговор са Арсеналом истиче на крају сезоне, али лондонски клуб није желео да га пусти док не доведе неко звучно појачање.

"Понудили смо 100 милиона евра, али Лемар је желео да остане у Монаку. Вратићемо се. Такође, желео сам и Килијана Мбапеа, али 180 милиона евра је за нас превише. Он је играч који прави разлику, 90 одсто играча зависи од екипе, али он спада у оних 10 одсто. Нема граница, он може да буде нови Пеле", оценио је Венгер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар