Путин очекује рат САД и С. Кореје

Руским држављанима на Далеком истоку председник Русије Владимир Путин наредио је да се одмах евакуишу, јер у Москви страхују да ће ускоро почети сукоб САД и Северне Кореје

Србија 03.09.2017 | 10:35
Путин очекује рат САД и С. Кореје
Северна Кореја је разбеснела међународну заједницу лансирањем ракете која је летела директно изнад Јапана, изазивајући страхове од масовне одмазде од стране међународних савезника, укључујући и САД које би могле започети Трећи светски рат.

Русија дели копнену границу од 40 км са Северном Корејом, и Путинова масовна евакуација руских грађана је довела до тврдњи да је руски председник добио "упозорење" из Вашингтона у вези са неизбежном војном акцијом.

Амерички председник Доналд Трамп је отворено запретио комунистичкој држави војним акцијама, упозоравајући да су "све опције на столу."

Даилy Стар извештава: Како се Трамп огласио по питању овог провокативног теста, хиљаде људи из града Владивотока је пребачено у склопу "хитне операције."

Руски председник Владимир Путин страхује да би САД могле покренути рат против ове тајанствене државе након што је Трамп запретио да ће покренути "ватру и бес" ако се испали више ракета.

Наредба за евакуацију становника је "дошла из регионалног одељења руског Министарства за ванредне ситуације," преносе медији Кремља.



Одељење за цивилну заштиту у Владивостоку је преселило становнике који живе у пограничном подручју са Северном Корејом.

Пресељење је касније описано као "вежба," али ње било јасно где је 1.500 људи премештено.

Али, чини се да је то изазвано лансирањем ракете над Јапаном у запаљивом региону, што је довело до великих тензија у Азији.

"Шема релокације се спроводи у оквиру вежбе", рекао је извор.

Портпарол руског Министарства спољних послова, Марија Закарова, упозорила је да би севернокорејска криза могла прерасти у оружани сукоб и "довести свет до ивице катастрофе."

Ипак, Русија такође одржава политичке и пословне везе са Пјонгјангом.

Поређење армија САД и Северне Кореје погледајте у следећем видео запису!!!



Ево да ли САД може да се одбрани од ракетног напада Северне Кореја и на који начин би ти биоло урађено!!!



(Даилy Стар)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Дан Д

03.09.2017 09:33

Не треба лагати, није могуце одбранити се од балистицких ракета. Цак и да је у силазној путањи оборис, сав тај нуклеарни отпад ти засипа твоју територију. У узлазној путањи такодје није могуце јер твоја ракета не мозе стици балистицку ракету поготово сто ти је потребно неколико секунди да установис на радару да је лансирана, а онда неколико секунди да лансирас своју. Тих 15 секунди је предност која се не мозе надокнадити. А ако се балистицка ракета лансира са територије Русије која заузима 11 временских зона, или територије САДа која заузима 6 временских зона, плус је ту Пацифик, онда не постоји ни теоретска санса да је погодис у узлазној путањи. Кад поцне рат таквим орудјима, то је рат истребљења на обе стране. Друга је ствар ста Кореа уопсте има од тих средстава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

03.09.2017 14:22

Има смисла то сто писес али али постојили уопсте могуцност да це таква ракета уопсте полетјети. Неморам ни писати да јој немозе силазна путања бити у Америки опет Јапан

Name

ре

04.09.2017 04:59

Ма, може се оборити.Али постотак погађања или да на енг. кажем килл рате није 100%.То је сигурно.Па ако је тај постотак погађања 90%,то знаци да це од 10 посланих ракета 1 проци или ако је постотак 80% тада 2 пролазе.Руси имају цца 2000 ракета,неке носе и по 10 бојевих глава,па ти види.Колико Ким тога има,нико не зна.Има он и респектибилну колицину хемијског орузја и бројну артиљерију да то распрши,али само по Ј.Кореји,а може и до Јапана,али опет са овим ракетама.

Name

Драган

03.09.2017 09:48

Наравно да це американци кренути у рат јер треба наплатити стету коју је изазвао ураган у Тексасу и граду Хјустону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

03.09.2017 10:03

Руси су ту само посматраци. Кина је сигурно распоредила своје пво на граници са С.корејом.Мислим да би ово могло да уведа свијет у велики рат из кога би остала само катастрофа. Несватљиво је да Американци нису ниста науцили у ратовима Које су до сада водили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заи Јиан

03.09.2017 11:32

Неко послије сваког рата остаје највећа сила, а неко стално доњи, па ти види ко ништа није научио.

Name

Контра

03.09.2017 12:31

Лако је бацати бомбе по другима и то по 10000 км.од своје територије,када на твоју падне само једна ствари се мијењају,онда се обицни људи питају,ста ми то у ствари радимо.

Name

Петар

03.09.2017 17:45

Лако је убијати људе али се питам докле??? Зар нису доста побили???? Велицина се немјери по дивљаству вец хуманим дијелима

Name

**

03.09.2017 10:07

Па ваљда би и Кина требала да то исто ради и они су близу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

03.09.2017 10:26

Ако стварно крене нека фрка, и ако Кинези стану на С.Корејску страну (као 50-тих), и ако све то прерасте у не дај Боже трећи светски рат (са Русима, Ираном, Кубом,Арапима и свима осталима заједно против Амера и НАТО-а), значи, колико онда треба НАТО-у дана да се сабере, и да крене на оне са истока...И колико онда свака НАТО држава даје војника и ратне технике?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТД

03.09.2017 10:50

Путине, друже, па што не заповедиш да се дижемо!? Ха ха... Хебо вас рат... Људска врста је стварно тешко оболела! Група метузалема психопата води нас до истребљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

03.09.2017 11:57

Руси и Кинези нису проматраци него уцесници у изазивању рата измеду с,Кореје и УСА.Они су и испоруцили технологију а сада се праве паетни.Сјеверна Кореја је проблем за цитав свијет а не само за Америку-УСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.09.2017 05:04

Па и једним и другим одговара да Ким добро измалтретира Амере.Па да им више никада не падне на памет да зај....Кину око оног вјештацког острва или да стратески опкољавају Русију.Да иде свјетски полицајац куци.

Name

хола

03.09.2017 12:24

3 свјетски поциње у кореји ..трајаце 2 3 мјесеца. Руси це постати владајуц нација.ј

ОДГОВОРИТЕ
Name

хиландар

03.09.2017 13:38

Наравно кад натовци и сви војницу са запада употребљавају дрогу како це бити паметни

ОДГОВОРИТЕ