Наставак рада у интересу народа

Предсједник Главног одбора Српске демократске странке и начелник општине Теслић, Милан Миличевић, на данашњој прес конференцији рекао је да је безбједносна ситуација на простору ове општине изузетно незавидна због низа догађаја који се сврставају у црну хронику, апелујући да надлежне институције коначно почну да раде свој посао.

Република Српска 02.09.2017 | 21:23
Наставак рада у интересу народа
Он је навео да многи кривични предмети који су стари више од годину дана нису рјешени, док се како каже експресно реагује на анонимне пријаве, за које тврди да су политички монтиране од локалне опозиције.

"Ја нећу дозволити да ми држи предавање о поштењу, транспарентности, неко ко има негативан ревизорски извјештај, неко ко је шумокрадица, неко ко врти милионе марака друштвених пара које је узео од ових људи што нас бирају и који нам дају повјерење да их водимо.

Нећу то дозволити, ни ја, а нити неко од ових људи који су заједно с нама у локалној власти. Стојим иза свега што сам урадио, у будућности ћу радити све оно због чега су ме грађани изабрали и нећемо дозволити да нас зауставе у томе што радимо за добро грађана општине Теслић и Републике Српске", рекао је Миличевић.

Миличевић је нагласио да је стављен на стуб срама заједно са својим сарадницима, као и породицом јер је како каже главна политичка мета у Теслићу, као начелник општине, предсједник Главног одбора и један од водећих људи унутар Савеза за промјене.

Предсједник Партије демократског прогреса /ПДП/ Бранислав Бореновић рекао је да представници локалне управе у Теслићу имају пуну подршку странака које чине владајућу коалицију у Скупштини општине, јер су, како каже, њихови резултати видљиви.



Он је оцијенио да је безбједносна ситуација у овој општини лошија у односу на претходни период и да је Теслић нападнут од појединаца који управо долазе из тог мјеста.

"Министар здравља и предсједница Владе који су из Теслића користе све методе како би се са овим људима обрачунали, умјесто да раде у интересу грађана", рекао је Бореновић на данашњој конференцији за новинаре у Теслићу.

Замјеник начелника општине Теслић, Милован Станковић коментарисао је наводе о "нерегуларностима" у раду Општинске управе коју су на конференцији за новинаре саопштили предсједници теслићких одбора СНСД-а,СП-а и СРС-а - Војислав Шешељ, те Уједињене Српске.

Станковић је рекао да су послови око јавних набавки спроведени у складу са законом и да имају позитиван ревизорски извјештај.

Он наводи да је Општинска управа у изградњу потребне инфраструктуре у пословној зони "Ланара" уложила 700.000 КМ, што представља предуслов за потенцијалних 12 локација за инвеститоре.

Станковић је додао да је прије 15 дана у пословној зони "Ланара" продано 4 локације инвеститорима за покретање производње.

"Када је у питању експлоатација шљунка, треба прочитати Закон о Водама и видјети да локална заједница нема надлежности над експлоатацијом. Установа која је надлежна за регулисање експлоатације су Воде Републике Српске и надлежно министарство у Влади РС" - нагласио је Станковић.

Предсједник Општинског одбора ПДП-а у Теслићу Радојица Тодић указао је на високу политичку поларизованост у Теслићу за коју криви представнике опозиције, те позвао надлежне институције да раде свој посао.

"Прије годину дана смо разговарали на тему безбједносне ситуације на подручју општине Теслић. Међутим, оно што се дешава у посљедних два мјесеца није нормално. На основу неких анонимних пријава велики број полиције, инспектора се слило у Теслић, а ствари које су конкретне прије свега паљење аута, пријетње и разноразне уцјене које су предате у Тужилаштво нису се макле са мртве тачке. Због такве неозбиљности и због тога што нисмо заштићени на прави начин ја се данас обраћам медијима", рекао је Тодић.

БН телевизија

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

АЛБАТРОС

02.09.2017 19:31

МИЛИЦЕВИЦУ, НИЈЕ ТИ ЛАКО У ТЕСЛИЦУ, АЛИ НЕ ТРЕБА СУМЊАТИ У ТВОЈУ ДАЉУ ДОМИНАЦИЈУ. МОЗДА СУ НЕКИ ОД НАПАДАЦА БУДУЦИ ПАЦИЈЕНТИ.......????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клопка

03.09.2017 09:01

Теслићанима је и Маринко Дјукић величина :-)

Name

ннн

04.09.2017 09:06

Посебно је јак Радојица!

Name

Ре ннн

04.09.2017 13:19

Прво се распитај о цовјеку па онда изрази сарказам.Кад споменес име тог цовјека треба да устанес.

Name

Мисо

02.09.2017 19:50

Само напред ДР МИЛИЦЕВИЦУ постено уз тебе су градани ТЕСЛИЦА .Ми сви градани РС знам ко је Богданиц један криминалца коме је мјесто у затвор у. А ста оце ДУСКО СТОЈЦИЦ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслиц

02.09.2017 20:04

А Ста ради тај буранија ту

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

02.09.2017 20:15

ГОСПОДИН МИЛИЧЕВИЋ НЕ ИЗГЛЕДА КРКАНСКИ КАО ПОЈЕДИНЦИ. МИНИСТАР ЗДРАВЉА НЕ МОЖЕ МУ ПОЛИТИ А ЦВИЈАНОВИЋКА МУ НИЈЕ НИ ДО КОЉЕНА.НИЈЕ ЛАКО БИТИ КУЛТУРАН ПОРЕД ОКОЛИНЕ КОЈА ВАС ОКРУЖУЈЕ СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гастарбеитер

02.09.2017 20:39

Прије пар година односно прије двије године овај господин казе да је довео Холандску фирму која производи приколице. Ста има од тога? Колико видим из овога текста ништа. Ста ви теслицани казете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

02.09.2017 21:09

Имаш око себе људе који злоупотребљавају тебе и СДС гледају себе у странци су само због лицних интереса наносе штету теби и странци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

02.09.2017 22:40

СзП сва подрска.Вецерас гледан на атв-у кад Дусан Стојициц казе"да се спусте тензије"...Питао бих дотицног а и министра засто сада спустати тензије кад су од града Теслица направили Дивљи Запад?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омер

02.09.2017 22:46

Ако Цвијановицка буде кандидат за предсједника РС у Теслицу це имати најмање гласова не њеном кривицом вец поставком самог СНСД у Теслица.Много су се замјерили градјанима Теслица.Свакако ја јој лицно зелим све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ддд

02.09.2017 23:06

Дневна дозо Теслица тј Добоја несто се не огласава.Забринут сам.Морам бацит пауљ да видим ста се догадја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

02.09.2017 23:25

Ово је 100% тачно за светог богданића препоштеног, бицикл и торбица кад га рат истоварио у код нас а сада тежак милионе све покрадено од болесног народа! Не да ни ово мало власти и пара у општини да није његово!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрмак

03.09.2017 01:13

"Паркирај" се милицевицу,потросен си..уствари,до октобра 2018.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

03.09.2017 16:43

А 2018 предсједник дрзаве РС.

Name

наравно

03.09.2017 07:18

И тазбине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

03.09.2017 07:22

Ударили су црвени кмери на овог постеног цовјека свим удбаским методама

ОДГОВОРИТЕ