Мајка скочила за сином у Дунав

Рониоци и Хрватска горска служба спашавања /ХГСС/ трагају за двадесетдеветогодишњом мајком дјечака који се утопио у Дунаву у Вуковару, а за којим је она скочила да га извуче из воде.

Регион 02.09.2017 | 14:14
Мајка скочила за сином у Дунав
"У потрази за мајком ангажован је локални ронилачки клуб и радници ХГСС-а, а укључили су се и грађани са својим чамцима. Сва досадашања сазнања упућују да је ријеч о несретном случају", рекао је портпарол вуковарско-сремске полицијске управе Домагој Џигумовић.

Полиција је потврдила да је утопљени дјечак имао три године, те да је на мјесту несреће била присутна и трећа особа која је у родбинским везама са дјечаком и његовом мајком, јавили су хрватски медији.

Из ХГСС-а наводе да ретражују 10 до 12 километара низводно десне обале Дунава, те да рониоци наилазе на велике проблеме јер видљивости готово да нема и да све што претражују врше додиром.

Трагедија се догодила јуче око поднева у Вуковару. Према незваничним информацијама, са дјечаком су биле његова мајка и бака.

Дјечак се, наводно, играо се уз обалу Дунава и у једном тренутку је пао у воду, а мајка је скочила за њим како би га спасила.

Тијело дјетета пронађено је неколико стотина метара низводно, гдје га је уочио рибар.

Убрзо се на мјесту догађаја појавила и хитна помоћ која је покушала реанимирати дјечака али без успјеха.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Уххх

02.09.2017 12:38

О,туге...залост превелика...

ОДГОВОРИТЕ