Лемар срећан што није прешао у Арсенал!

Крилни нападач Монака Томас Лемар каже да је срећан што је остао у редовима првака Француске и да му нимало није жао што му је пропао трансфер у Арсенал.

Фудбал 03.09.2017 | 16:15
Лемар срећан што није прешао у Арсенал!
Монако је јуче прихватио понуду од Арсенала у износу од 92 милиона фунти од лондонског клуба, али није било времена да се реализује трансфер последње вечери пре краја завршетка прелазног рока.

Лемар је баш у том тренутку играо за репрезентацију Француске против Холандије (4:0) у квалификацијама за Мундијал и два пута се уписао у стрелце. 

"Фудбалер сам Монака и срећан сам тамо. Имаћу успешну сезону у Монаку и желим још да напредујем. Моју будућност знају само људи из клуба и менаџери, а ја сам фокусиран на терен и то је једино што ме занима", рекао је Лемар за француски Канал плус. 

Британски медији пренели су да је Лемар радије хтео да предје у Ливерпул због играња у Лиги шампиона, али како клуб са Енфилда није продао Филипе Кутиња Барселони није било озбиљних преговора. 

Лемар је један од ретких кључних фудбалера Монака који је остао после одличне сезоне "кнежева" и одлазака Бернарда Силве (Манчестер Сити), Бенџамина Мендија (Манчестер Сити), Килијана Мбапеа (Пари Сен Жермен) и Тијемуа Бакајока (Челси).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар