Велики шок, у ријалити уводе бебу.

Велики шок изазвала је вест да Жељко Митровић планира да у ријалити "Задруга" уведе бебу.

Забава 02.09.2017 | 10:47
Велики шок, у ријалити уводе бебу.
Премда је било приче да је реч о беби коју су Жељко и Милица усвојили, извори Пинка су демантовали ту вест, али су потврдили податак да ће осмомесечно дете, које је проходало али још не говори, бити у колевци у "Задрузи". По неким плановима који су допрли до медија, Митровић ће лично унети најмлађег такмичара у ријалити, а беба ће чак до пунолетства бити пред камерама ријалитија.

Након шокантне одлуке да бебу уведу у ријалити, уследио је још сканалознији обрт. Наиме, бебини билошки родитељи желе такође да уђу у "Задругу". Без икакве дилеме, ово ће ситуацију довести до усијања, будући да друштвене мреже већ два дана "горе" од хиљада, углавном негативних коментара.

Када је у питању рок који ће дете провести пред камерама, увелико се прича да ће беба одрасти пред камерама. Тачније, део ријалитија биће све до пунолетства.

(Ало/Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Оља

02.09.2017 09:18

Сулудо! Постоје ли икакви закони којима се мозе заститити ова беба? Замислите своје дијете на том мјесту. Наравно, не мозете. Не мозе нико нормалан. Е па родитељи који су га донијели на свијет, свакако то нису. Ако не будемо грлатији у осуди ове и свих будуцих гадости које, ради своје лицне промоције и огромне колицине новца, ради власник Пинка или неко други, свеједно, онда смо заслузили да нас то смеце угуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

02.09.2017 19:41

Жељко је зло.зла сотониста и болест која трује Србију.

ОДГОВОРИТЕ