Дача: Немам више ништа са Наташом

Иако се врло често потегне прича о томе како су Наташа Беквалац и Данило Икодиновић и даље у црквеном браку, ствари ипак стоје другачије.

Забава 01.09.2017 | 19:49
Дача: Немам више ништа са Наташом
Како је рекао Дача Икодиновић, он и Наташа и црквено су разведени, па данас немају ништа заједничко осим ћерке Хане.

''Јесам, прекинуо сам. На моју иницијативу смо прекинули. Прошле године, или претпрошле... Ја сам отишао и завршио све, пошто не морају обоје да иду, тако су ми барем рекли'', објаснио је Дача.

С обзиром на то да се приликом црквеног развода мора утврдити који супружник је одговоран за прекид брачне заједнице, бившег ватерполисту смо питали да ли је то утврђено када су он и Наташа у питању.

''У овој држави је све преко везе, па је и то било преко везе. Мајке ми. (смех) Преко везе сам дошао до главног, попа, ваљда... Док је све завршио прошло је мало времена, али нико се није ништа изјашњавао. Нисам морао да се изјашњавам. Имам папир, црно на бело, да немам, осим Хане, никакве везе са њом'', закључио је Дача за Телеграф.

Подсјетимо, Данило већ неколико година ужива у срећној вези са Мајом Огњеновић, док се Наташа ускоро удаје по трећи пут, за партнера Луку Лазукића са којим чека ћерку.

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мозда

01.09.2017 17:57

су обоје криви па нема потребе за кривцем

ОДГОВОРИТЕ
Name

5

01.09.2017 22:03

Па зар вас више није срамота повлачити се по ш тампи неписмени мајмуни.

Name

Последњи кинески цар

02.09.2017 06:21

Да си био паметан ниси требао са њом никад ништа ни имати.

ОДГОВОРИТЕ