О помирењу Соње и Аца нема ништа

Још увек законита супруга фолкера Аце Лукаса, Соња Вуксановић дуго је ћутала о свом емотивном животу и скандалу који је уздрмао Србију.

Забава 01.09.2017 | 12:05
О помирењу Соње и Аца нема ништа
Наиме, све време док је текла растава од Лукаса, она је калкулисала шта је најбоље за њихову ћерку Викторију, која је недавно прославила рођендан. Управо ова прослава била је идеалан повод да Вуксановићева бивша супруга проговори о свему ономе о чему је последњих месеци ћутала.

Због огромне љубави коју осећамо према Викторији, радим на томе да са Ацом одржим пријатељски однос. Учим се да се издигнем изнад ситуације. Ја сам због своје ћерке на то спремна. Увек ће нас везивати емоције и то је нормално јер имамо Викторију. О помирењу нема речи - каже Соња.

Мој бивши муж је, нажалост, окружен разним људима. Естрада је поље великог зла и незадовољства и колико год ти људи били важни, њихов наступ на бини траје 45 минута. Треба да будеш човек пре него што се попнеш на ту бину, али и када сиђеш. Заволела сам га као мушкарца, јер се трудио и удварао ми се као ниједан до тада. Али, јавна личност тражи да има фана и у кући, што ја нисам и не могу толико да се изопачим - каже Соња.

(Хелло)

Коментари / 0

Оставите коментар