Чиме је приморан Шњегота!?

Шњеготино образложење оставке је неувјерљиво. Његова тврдња да оставку подноси из професионалних, моралних и личних разлога је блиједа, а чини се и потпуно неистинита. Да држи до професионализма и морала, борио би се за институцију на чијем је челу против оних који врше насиље над том институцијом, али и законом. Или би јавност обавијестио, чиме га је и како врх власти приморао да поднесе оставку. То би био професионалан и моралан став.

Република Српска 01.09.2017 | 08:36
Чиме је приморан Шњегота!?
Главни ревизор РС Душко Шњегота и замјеник главног ревизора Дарко Пејић ставили су свој мандат на располагање Народној Скупштини РС. На овакав поступак Шњегота се одлучио само два дана након што је предсједник РС и лидер СНСД-а Милорад Додик од њега затражио оставку, запријетивши да ће, ако то не учини, бити смијењен. Шњеготин гријех је што је обзнанио буџетски дефицит од 130 милиона марака

Милорад Додик је, нема сумње, побјеснио након што је Главна служба за ревизију утврдила да је Влада РС узимала кредите у име фондова и јавних институција, без њиховог знања, као и да је стварни дефицит у буџету РС 175 милиона КМ, а не 45 милиона, како је то приказало Министарство финансија РС. Питање је, међутим, зашто је Душко Шњегота поднио оставку, јер је по Закону о ревизији јавног сектора РС главни ревизор практично несмјењив.

ДОДИК СЕ ПРЕДОМИСЛИО

Према том закону, Народна Скупштина може разријешити главног ревизора и замјеника главног ревизора са функције у следећим случајевима: ако они поднесу оставку, ако нису у могућности да обављају своју дужност у периоду дужем од шест мјесеци и ако се против њих води кривични поступак, и то за тешка кривична дјела.

Пошто Шњегота није починио кривично дјело, нити је одсуствовао с посла дуже од шест мјесеци, није постојала никаква могућност да буде смијењен. Нема сумње да је оставку поднио под великим притиском врха власти у РС, а питање је чиме су и колико снажно Шњеготу притиснули да одступи са позиције главног ревизора?!!!

Нонсенс је да је Шњегота на ту функцију изабран управо на приједлог Додика, с обзиром на то да предсједник РС предлаже Народној скупштини кандидата за главног ревизора. Додиков захтјев за смјену главног ревизора је његов нови удар на институције РС, само зато што је објелоданио колико је катастрофално стање у буџету РС. Додик није ударио само на главног ревизора и Главну службу за ревизију, већ и на закон, који изричито каже да су “главни ревизор и замјеник главног ревизора дужни обављати функције Главне службе за ревизију независно, објективно и у складу са ревизорским стандардима Међународне Федерације рачуновођа (ИФАЦ) и стандардима Републике Српске”.

ЧЕКО ЈЕ ИЗДРЖАО

У Републици Српској отворено се наставља насиље над законом и институцијама. То није никаква новост. Покушавала је актуелна власт смијенити и Шњеготиног претходника Бошка Чеку, али у томе нису успјели. Упркос свим притисцима, пријетњама, дијабетесу од којег је оболио због сталне пресије, Чеко никада није ни помишљао на оставку, јер слови за човјека који није имао нити има ораха у џеповима. Власт га није имала у шаци и са мјеста главног ревизора отишао је тек након што му је истекао седмогодишњи мандат. Зато би Шњегота требало да јавности објасни – зашто се олако предао и који су стварни разлози његовог узмицања пред врхом власти. Тим више, јер је имао подршку јавности након што су Додик и свита кренули на њега, а опозиција безусловно подржала независни статус институције Главног ревизора. Лидер СДС Вукота Говедарицачак је најавио да се за одбрану Главне службе ревизије спреман потући у парламенту, ако власт буде истрајавала на Шњеготиној смјени.

Шњеготино образложење оставке је неувјерљиво, посебно његови наводи да би у због актуелне ситуације у будућности могао бити угрожен принцип независности и слободе Главне службе за ревизију. Шњеготина тврдња да оставку подноси из професионалних, моралних и личних разлога је блиједа, а чини се и потпуно неистинита. Да држи до професионализма и морала, борио би се за институцију на чијем је челу против оних који врше насиље над том институцијом, али и законом.  Или би јавност обавијестио, чиме га је и како врх власти приморао да поднесе оставку.  То би био професионалан и моралан став.

(зурнал.инфо)

Коментари / 87

Оставите коментар
Name

Сњегота гдје си

01.09.2017 06:39

Ал вас Додо дере и вертикално и хоризонтално!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

01.09.2017 07:33

КУМ 1 и КУМ 2. ПА ЗАР И ТИ СЕСТРО ДРАГОЈЛА.

Name

поскок

01.09.2017 07:42

Паметан човјек процијенио да опозиција није у стању да га брани.То што је поднио оставку под притиском значи да је у праву све што је констатовао у својим извјештајима.

Name

Прцо

01.09.2017 07:59

Сад це ставити Банику и потецице мед и млијеко суфицит 200 милиона а Мркоњиц це бити гкавни град а Кајо власник електропривреде.

Name

лл

01.09.2017 19:25

Шњегота спсава голи живот јер му је запријећено. Зато сад гласајте за секту.

Name

Тооооооо

01.09.2017 20:15

Милорадеееееее, гази дјикане до нестанка.....

Name

милош

02.09.2017 20:29

Али политиком је постао ревизор,политика га мјења али треба нова функција.

Name

Птица

01.09.2017 06:46

Уцијенили га породицом или неком греском у прослости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

01.09.2017 07:22

Ноћ прије добио је следећу поруку: Да ли се сјећаш Милана Вукелића?

Name

пера којот геније

01.09.2017 06:47

Рекли му буди добар и бице ти добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

01.09.2017 09:16

Показао му је да је његов питон дузи.

Name

РЕ БАЊА ЛУКА

01.09.2017 10:47

НЕ БУДИ СМЈЕСАН ТИМ СЕ НЕ БАВИ ДОДИК ВЕЦ ЉУДИ СКЛОНИ КРИМИНАЛУ А У СВАКОЈ ДРЗАВИ СЕ КРИМИНАЛЦИ КОРИСТЕ ЗА ПОСЛОВЕ ВЛАСТИ А ПОГОТОВО ПОСЛИЈЕ 14 ГОДИНА ТАЈ ЦВОР СЕ НЕ ОДВЕЗУЈЕ ЛАКО -ПА ЗАР МИСЛИС ДА МЕКТИЦА СМЈЕЊУЈЕ ГОРДАНА ТАДИЦ ИЛИ ДОДИК ГОСПОДАР РСа и БИХ.

Name

Xxx

01.09.2017 06:48

Није човјек по вољи великог БАЈЕ и његових следбеника. Мислим да овако нешто не постоји на земаљској кугли. Али шта је ту је. До нових избора. Ваљда ће народ отворити очи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС,Референдумска Српска

01.09.2017 06:51

ШЉЕГО ШЊЕГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС,Референдумска Српска

01.09.2017 07:42

Да се ја питам,одмах би референдум о оставци Сњеговој расписао.Ал се.не питам.

Name

Ацо

01.09.2017 06:54

Биће од Шњеготе директор или министар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзомибиц

01.09.2017 07:56

Као ја!

Name

Хехе

01.09.2017 06:54

Кеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милија

01.09.2017 10:19

Није кесх. Ради се о томе да се вецина сколованих људи никад није потукла. Миле је мангуп, он људе хвата на класицну клосарску фору: галами и пријети, наступа као класицни силедзија. Вецина људи се склања и повлаци пред таквим наступом. Боско Цеко је издрзао јер је одрастао у дијелу Бањалуке где су такве ствари биле свакодневница. Да би опстао, морао је науцити како парирарти клосарима и мангупима.

Name

Тихи

01.09.2017 06:55

Човјек је професионално обавио задатак. Упућене су му пријетње из врха власти а којима истина не одговара. Шњегота није по карактеру спреман да се супротстави алигаторима а на подршку опозиције се не може са сигурношћу ослонити јер како видимо ни она не може укротити алигаторе. Зато без ризика по живот човјек је поднои оставку а опозиција нека се постара да права угледа свјетло дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Тихи

01.09.2017 07:29

Истог сам мисљења а додацу само то да је лако критиковати и нападати оне у цијој кози нисмо били и недај Бозе да будемо јер такви бивају остављени на ледини и заборављени од свих а од обецања и медијског препуцавања ти људи немају ама бас ниста..То је моје мисљење а ако гријесим извињавам се коментаторима....

Name

Киклоп

01.09.2017 07:57

Ум царује снага кладе ваља. Поцело је.

Name

Да

01.09.2017 07:57

Супер и ста це он и како објасњавати студентима. Мозда сад и студенти поцну са пријетњама и уцјенама за бољу оцјену. Јадо, јадни.

Name

Бранко

01.09.2017 08:13

И ја сам истог мишљења. Стигао је докле је сам могао, даље не може сам, а не може ни очекивати да ће га неко подржати.

Name

За посланике опозиције - упута

01.09.2017 06:56

На личном Тwитер налогу звани "јавни сервис РТРС", Мрцина Додик каже да је одлука Шњеготе показала да је он одговоран и професионалан човјек. Како тај исти одговоран и професионалан Шњегота није имао те особине када је дао ревизорски извјештај. Када се буде расправљало у скупштини Републике Српске о извјештају Шњеготе. Патриоте посланици требају нагласити да је то извјештај одговорног и професионалног човјека, а како га је оцијенио предсједник. Додиче мрцино дрска није твоја Српска. Доље Диктатура и политичке фукаре у затвор, јер им је сутра већ касно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

поy ха

01.09.2017 07:01

Ајте молим вас,каква страука ,какав професионализам!!!!Ма погледајте шта се уопште дешава у овој земљи!Каква јавност и каква осуда!Па народ је изигран од посланика и од Скупштине и њене продане већине која и законе доноси по потреби ,а о полицији и судовима и осталим иститувијама не треба ни спомињати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста сад ?

01.09.2017 07:01

Коме висе није јасно ста се овдје десава??? Пропаст свих који нису Додиковци. Ето ста. Кад је ревизор подвио реп, ста оцекивати од обицног пука? Ја ово видим као изгубљен рат. Треба изврсити пребјег... поново.,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ревизор

01.09.2017 07:02

Има ораха у џепу, или је обећана награда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ревизор

01.09.2017 17:39

Рећи за неког да "има ораха у џепу" је исто што и да је лопов. Лично мислим да је у све ово приличан потрес унијела Вукотина најава да је спреман да се потуче у одбрани ревизорског извјештаја. Да је ишло по том сценарију Вукота би своју ријеч одржао јер је васпитан у духу "човјек се веже датом ријечју, а хајван конопцем" То би свакако пробудило многе успаване и СДС-у би рејтинг нагло порастао јер би народ видио да се не ради о импотентној опозицији. Овако Миле познати блефер речено покерашким рјечником свјестан да су му у рукама 5 дасака (јалових карата) одигра врло рискантан потез. Шта ако СДС буде инсистирао на томе да да се изврши ре ревизија од стране кредибилне иностране куће па се утврди да је Шњегота недао бог преувеличао дубиозу па тиме ризиковао хаос на улицама Б. Луке? А шта ако се утврди да је његов налаз реалан (у што вјерујем да вјерује већина грађана који ово прате) па се потврди да је Шњегота уцијењен од стране врха власти? У оба случаја режим у паду губи, само је питање којом варијантом више и брже. Не пишем ово тек тако.

Name

поy ха

01.09.2017 07:09

тачније,професионализам ,више не станује у овој земљи!Јер ако нема судске правде и извршења закона ,онда све пада у воду!А ко ће да бдије над извршном и судском влашћу?Скупштина папака?Стевандић рецимо!!!Тај доктор је износио толике аргументоване оптужбе на рачун здравства!Шта је сад

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКО ЈЕ

01.09.2017 09:10

Стевандиц је говорио да је Богданиц највеци лопов који је икада ходао овом планетом и да је најљигавије створење, а сада му вири из ануса.

Name

МК

01.09.2017 10:06

СВАКИ ПОМЕН ТОГ ПАПКАРА ЈА ДОБИЈЕМ ДИЈАРЕЈУ.

Name

поy ха

01.09.2017 10:37

Не интересује ме лично уопште тај Стевандић,ал он је слика и прилика општег стања друштва у РС.Јер да су нормални односи и прилике(економски слободни односи без присиле) послије оваквог драстичног прелијетања и измјене приче и ставова такав политичар тј такви политичари више од народа не би добили ни гласа!Ал ето народ је за кору хљепа и посао присиљен да продаје своје достојанство!!!

Name

рс

01.09.2017 07:17

Рс , република једног цовјека , то ми сви знамо али ниста не радимо да се то промијени , ни ми као народ нити опозиција , све је овдје како Додик казе , сви остали су марионете , број , небитан фактор , а ми се требамо упитати засто је тако , гдје нам је оно познато српско јунаство , пркос , инат да станемо на крај овом једноумљу , лако је само коментарисати , треба несто и уцинити , због нас коју зивимо овдје , због насе дјеце , због насих Зивота којима управља само једно лице , предсједник , водја ,све у једном , нека нас је стид сто ово јос увијек гледамо и цутимо ... онда нисмо ни заслузили боље ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стуттгарт

01.09.2017 08:59

Немате ви ни муда, ни храбрости, ни цојства, обицне кукавице. То ста показали у задњем рату. Ову су само последице тога.

Name

Друг

01.09.2017 09:38

Друзе итекако се припремо и спремамо, али за напустање овог брода. Ти ако се надас неким промјенама, ти ниси добар у главу. Поздрав.

Name

ре Стуттгарт

01.09.2017 11:40

Ти си из Штутгарта показао храброст и то посебно у претходном рату.

Name

легија

01.09.2017 07:26

Подносим оставку на чланство у овој држави бандита и лопова.Све им остављам што имам и што сам стекао у ових 48 година.Нека им је на поклон и 41 мјесец ратишта што проведох у борби за ову државу који опљачкаше ови лешинари што су у рату шверцали нафту и дуван.Остављам и овај народ који се продаје бандитима за обичне мрвице са стола.О кукало српство угашено.Збогом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

01.09.2017 07:30

Народ је смеће обично.

Name

Додик

01.09.2017 07:47

Хајд бјези ста цес овдје ? Ево записат цу датум кад си одлуцио да одес да те се некад сјетим и да пустим коју сузу али ону крокодилску ..Твој дозивотни преседник Додик.

Name

Да

01.09.2017 21:22

Кукат ћеш ти Додик за собом, неће ти падати на памет да кукаш за Легијом!

Name

Позвати брата

01.09.2017 07:30

Требао је Шњегота позвати брата Раду који је својевремено тукао четворицу када је био млад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ништа лакше

01.09.2017 07:36

Ништа лакше да се скине тај сњегота ...узима на факултету има књиговодствени биро и узима у савезу рачуновођа РС...свака од наведених оптерећена лоповлуком... иди или ћеш остати без ичега.... извршилац тих послова зна се...као и до сада Дарко Илић начелник управе за тешки Крим...опробана формула...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

01.09.2017 08:47

Ко је Дарко Илиц...

Name

Посавина

01.09.2017 07:42

Овиме је закуцан последњи ексер у мртвачки ковчег демократије у Републици Српској .Последњи поздрав,почивала у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одбацени

01.09.2017 07:42

Ако је господин Д.С. цастан цовјек који је савјесно одрадио свој посао а затим приморан на даљи и овакав развој ситуације и исход,моја искрена подрска и заљење,сто могу само они који су пролазили кроз слицну ситуацију и који су сада препустени сами себи и голој егзистенцији и извргнути руглу и осуди средине и дрзаве у којој зиве а на правди Бога а опозицији јос један слуцај висе и молба да се конкретније боре и искрено и на прави нацин помогну оваквим људима...То све уколико је цовјек цасно и постено обављао своју дузност и ако је приморан на овај корак,све се мозе доказати па ево прилике,нисмо сви на продају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хорор

01.09.2017 07:47

Јадан цовјек, могу само замислити цим су му пријетили...Јадни ми, јадни наси оцеви засто су се борили, јадна наса дјеца у каквом систему вриједности расту. Слуђени народе, освјести се, ако вец није прекасно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

01.09.2017 07:55

Како каже Тарас Буљба"Ја см те родио,ја ћу те и убити",аналогно томе све је јасно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шњегота

01.09.2017 07:55

Сви смо ми Шњеготе пи..е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

01.09.2017 08:00

Пресао у папке као и многи други има народни пара а сви су похлепни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јокса

01.09.2017 10:04

Ма и ви Борци сте папцине само кукате,ако вам је толико теско онда сви у строј и на улице са народом и Радницима па ком капа ком царапа удри Баја да палија јециииии!!!!! Од седења и писања на порталима нема ниста само улица ресава ствар ал не палит у унистават објекте него лијепо уц у институције и лопове побацат кроз прозоре са 3 трецег спрата да их не убијес него да им ноге поломис и то је то!!!!!

Name

Рс

01.09.2017 08:04

Који смо ми идиоти , пола дрзаве гори он СА Цаном пјева под сатором и ми то мирно гледамо , а Јос висе се дивим људима који ми Јос увијек аплаудирају , бозе сацувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја из Федерације

01.09.2017 08:14

Е вала оволико самовоље нисам очекивао од вас комшија.Да вама силним Србима један цовјек ма ко био кроји живот и судбине већ 12година и да му ви силни Срби не можете ништа е то нисам могао ни сањати.Постали сте мишеви невидјени,и сад се сјећам кад смо ми покушавали нешто у Федерацији ви ни прстом да мрднете,јер вас Баја напуцао,налагао,омадјијао и ви га препаднути од нас послусате.Ето га краде даље,ради шта хоће а сад му тек не можете ништа.Расирио мрежу поданика,полтрона,улизица и покрио вас све за дуга времена.Немате ви више овдје ни С од Српства некадашњег.Није ми зао ал није ми ни драго јер сам у души ипак демократа и цовекољубац.Ниста није боље ни у Федерацији да се разумијемо,разлика је сто ми имамо десетине малих Додика који исто лазу и краду као и вас један.Будите ми здраво мали,ситни и понизени Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС,Референдумска Српска

01.09.2017 08:59

Свака ти част.1000% си у праву.Ми нисмо ми.Ми смо неки други,голе Qрчине.

Name

Ре-ја из федерације

02.09.2017 17:38

Лепо ви нам оцитасте оценас, ал на насу залост у праву сте

Name

Крајишник

03.09.2017 19:22

Е,земљаче,што га убоде,свака ти част.

Name

Илузија

01.09.2017 08:20

Као дијете сам цитао пуно књига гдје су Срби описивани као храбар, цастан и непоколебљив народ, а посебно љути Крајисници. Сад видим да је то само прица била...

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

01.09.2017 08:47

Било је и ма таквих али они нагло нестају у честим ратовима ,а остају дезертери и лопови,значи стицајем околности дешава се константно негативна селекција,па отуда није сувишна на дасмо већина потомци Косовских дезертера.А што се тиче лијепе книжевности ту смо мајстори да све наше поразе и неуспјехе опишемо,опјевамо и створимо легенде...Али у сваком случају треба читати да би се очи отвориле!

Name

Пробуди се опозицијо, има ли међу вама ико иоле способан

01.09.2017 08:25

Ево сасвим јасног и оправданог разлога да опозиција ако је уопште има поведе народ у обрачун са Милорадом Додиком и његовом кликомо. Па докле више мислите овако. Почните прво ви који сте у власти да му показујете песницу, будите примјер....џаба вам сва прича, видите да не иде овако. Толико милионских криминалних афера, убистава, пријетњи, обмана народа..... Просто је невјеројатно и ненормално даље дозвољавати неколицини политичких лопова на челу Републике Српске да хараче народ. Погледајте и ниже инстанце , шта ради СНСД директорски кадар, све лопов до лопова, спроводе самовољу и вјерно копирају свог великог вођу. Хајде већ једном ако не због нас, онда због наше дјеце, смакните ту гаманд и све у затвор по кратком посатупку, на принудни рад до смрти. У ствари нису заслужилои ништа друго него да их се побије, јер ојадише овај народ до темеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо бл

01.09.2017 09:04

Једина гамад си ти,позивас на убиства и смакнуца,каква твоја опозиција,кад је сњегота именован нема ста нису прицали о њему,а сад га бране,олос ко и ти сто си,мозес се спалити заједно са својом опозицијом јавно,нема од тога ниста,народу је јасно ко је ко,неце србин на србина,казнице вас народ зестоко на изборима!

Name

ре: несо бл

01.09.2017 10:30

Јел те Дудук добро ухљебио смраду један.

Name

поy ха

01.09.2017 11:26

Па шта би ти пријатељу ,да се почнемо сами вјешати и самоспаљивати!Значи и то ти је драже!Ајд реците да је тако!!!Вјеруј пријатељу овакви напади на разум се не могу издржати више!Очито да прво желите са оволиким неразумјевањем које показујете прво што више народа пртјерат!!Ал не могу сви вани!А немогу ни сви лећи да га пљујете и с.... па то је у духу српског народа!Па сви смо ми тј доста нас стали са Лукачем пред хотел Босну против неморала!Ми смо они исти!!!И ДА,НПРИЧАМ О НАСИЉУ ВЕЋ О ГЛАСУ РАЗУМА,ТЈ МИСЛИ ЛИ ИКО ОВУ СРАМОТУ ОД ПРЕЛАСКА ПОСЛАНИКА И ДЕГРАДАЦИЈЕ МОРАЛА У НАШОЈ ЛИЈЕПОЈ РС ЗАУСТАВИТИ!КАКВО ЈЕ ТО РУШЕЊЕ РС ,АКО ЗАУСТАВИТЕ ОВАЈ ЈАВАШЛУК!!!!

Name

ре за несо бл

02.09.2017 06:56

Није ли Додиков инат када је опозиција организовала митинг, , изајава да ће СНСД организовати контрамитинг у исто вријеме на истом мјесту , у ствари пријетња и позив на сукоб међу самим грађанима. Да ли један предсједник може такво себи шта дозволити уколикоје ноирмалан човјек. Ово није рад на кохезији , већ деструкцији народа. Према томе заслужио је меетак , ако треба и златни , право у чело.

Name

Косиц

01.09.2017 08:34

А ја се понадо бице макљазе.Оста и Говедарица ускрацен за макљазу.Какво разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

01.09.2017 08:36

Има он много доушника који га свакодневно облизују по гузи и приносе информације....али ничија није до зоре.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

01.09.2017 08:43

ДВИЈЕ СУ ОПЦИЈЕ НАГЕАДА ИЛ УЦЈЕНА . ТАЈНА ПОЛИЦИЈА НА ЦЕЛУ СА ЦЕРАНИЦЕМ РАДИ И ДАН И НОЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јокса

01.09.2017 09:21

Ма Додик га је позво у палату и рекоако не додјес послацу пар својих до твоје куце да ти к..ју зену а после це доц и код тебе у канцеларију а овај се упласио и одма отисо на рапорт код великог водје а после и знамо ста је било .Јадни смо ми ко народ кад све ово мирно гледамо!!!!!

Name

ЗА Борца РС

01.09.2017 09:24

Раде на уништењу бораца који су још живи,убијају.

Name

Т

01.09.2017 09:26

ЦИМЕ ДА СИ УЦЈЕЊЕН Ш ЊЕГОТА НИКАКАВ СИ ЦОВЈЕК, СТИДИ СЕ СЕБЕ И СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ НИСИ ПАПАК ВЕЦ ПАПЦИНА.

Name

Оља

01.09.2017 09:36

Ако је отисао Сњегота, остао је налаз, оно сто је ревизијом утврдјено. Не мозе тај извјестај дати оставку, зар не?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Оља

01.09.2017 09:58

Извјештај је поднио оставку, па из тих разлога и Сwегота је морао рећи "да"!

Name

МК

01.09.2017 10:04

1.СОЛУЦИЈА -ПРИЈЕТЊА ПОРОДИЦИ НЕ ЊЕМУ -ЛОГИЧНО ДА СВАКИ ЧОВЈЕК У ОВАКВОМ СИСТЕМУ ПОПУСТИ. 2.СОЛУЦИЈА-ДА ЈЕ БАГРА КАО И ОНИ И ИГРА ИГРУ А У СТВАРИ СУФИЦИТ ТРИ ПУТА ВЕЋИ И ОД ОНОГ ШТО ЈЕ ШЊЕГОТА ПРИКАЗАО. 3.СОЛУЦИЈА- ДА НИЈЕ МОГАО ОДОЛИТИ НОВЧАНОЈ ПОНУДИ БАГРЕ НА ВЛАСТИ . СВЕ ОВО КАДА СЕ ЗАВРШИ А НАДАМО СЕ ДА ЋЕ БАГРА ОТИЋИ КАД ТАД СА ВЛАСТИ И ДОЋИ НЕКЕ НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ КАКО МИСЛЕ ТЕ ЈАЈАРЕ ФУНКЦИОНИСАТИ У ДАЉЕМ ЖИВОТУ И СВОЈОЈ ДЈЕЦИ ОБЈАСНИТИ МИ СМО СИНЕ БИЛИ ОБИЧНЕ ЈАЈАРЕ И ПРОДАЛИ СЕ ЗА КЕШ МИЛОКРАДА ДУДУКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

01.09.2017 11:31

ЧУБРИЛОВИЋ ЈЕ ИЗЈАВИО ЗА ШЊЕГОТУ ДА НИЈЕ НЕВИН ИСПАДА ДА ГА ДРЖЕ У ШАЦИИ.ВЕОМА ЈЕ БИТНО ШТА ЈЕ ШЊЕГОТА ОТКРИО И РЕКАО ДА ЈАВНОСТ ЧУЈЕ ТО ЈЕ ВАЖНИЈЕ ОД СВИХ ИЗЈАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

01.09.2017 13:00

Овдје је било измедју зивота и смрти. Иза Yвукрлица је остсло цетверо сироциц, оправдавам његово повлацење. Сњегота је одабрао зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

01.09.2017 14:20

Е ШЊЕГОТА ТИ ИМ БАШ УТЈЕРА А ОНИ ТИХ 40 МИЛИОНЧИЋА СПРЕМИЛИ ЗА НЕДАЈ БОЖЕ АКО ЗАХВАЛИ ЗА ЈОШ КОЈИ ШАТОРЧИЋ 2018.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЈДАН

01.09.2017 18:52

Зову га себи,Милан Вукелиц и Бобан Благојевиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

02.09.2017 07:54

Па зна се чиме, метак или оставка, тако се то ради у диктаторском уређењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп

02.09.2017 08:51

Цеко има веци кредибилитет и као цовјек и као струцњак.Тацка. Неупитно стицање дипломе, нелактање политицарима.Све цисто као суза.Тацка. Цовјек који улива повјерење.Довидјења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо бл

02.09.2017 10:08

Страсно повјерење је улио и на задњим изборима на сдс-ој листи кад је освојио цијелих 100 гласова.

Name

Ре- несо бл

02.09.2017 17:44

Како мозете коментарисати изборни резултат господина ЦЕКЕ кад је цовек непосредно пред изборе имао тезак моздани удар и једва остао зив. И данас се бори са последицама. Цеко је свој посао радио професионално и за исти је био компетентан. Не пљуј те олаки по људима.

Name

стрпо

02.09.2017 10:12

РАЗЛОГ ЈЕ ЈАСАН КО ДАН.СВИ АКТЕРИ ИСПУНИЛИ СВОЈ НАКАН А ВИ НАРОДЕ ПАСИТЕ АКО ЈЕ ШТО ОСТАЛО ОД СУШЕ. СЛУЧАЈ ВУКЕЛИЋ,НОВАКОВИЋ ,ПЕПИЋ И ЈОШ НЕКИ ОПОМИЊУ НА ОЗБИЉНОСТ ЛУЧИЈАНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњегота

02.09.2017 10:13

Додик је рекао да ће ме растурити, ј...ти ми мајку, да ме неће нигдје бити... И шта ћу пристао сам на оставку. Не знам брате шта ми би да направим овакав извјештај. Народ зна да је Влада поштена и да не би динар задужила Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

02.09.2017 10:45

Као да је само тај ревизорски извештај негативан или уздржано мишљење. То је случај са деведесет и више % предузећа. И ништа. Нико по њима ништа не поступа. Нити врше смену менаџмента који води фирме нити подносе кривичне пријаве. Тако да је све управно. Играње... Ништа....

Name

Волфганг

03.09.2017 09:33

Опозиције нема.Опозиција се распада.У БЛ се распала,осим што понекад Чавић и она два Иванићева лакеја пресипају из шупљег у празно.СДС у БЛ је смијешна прича.У Градишци пуца по свим шавовима.Све у свему дупло голо на папиру.Добро ухљебљени посланици пред камерама лају на звијезде,а иза камера се додворавају позицији и траже " своје мјесто под сунцем" јер и они( поједини) имају милионске дугове пореским властима РС и БиХ.Нападају Стевандића,Максимовића и остале,а они расту из дана у дан на рачун Опозиције." Нешто је труло у држави Данској",а самозвани краљеви из удобних фотеља диктирају Прогласе док су на терену погубили све конце.Уједињују се у Савезе на папиру,а нас гурају у кавезе.Све саме похотљиве издаваче што би рекао Бора Ђорђевић.Шњегота је отишао ,а Говедарица се још није потукао због њега.Чекам да видим тучу.Мада Легенда каже да је неће ни бити.Поздрав

Name

КОМЕНТАТОР

02.09.2017 11:53

Све кључне људе је поставио додо, а за сваког од њих гарант има џокера у џепу, па ако не слушају џокера активира .......... фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

02.09.2017 15:31

Душко Шњегота, па шта ако је дао оставку, знамо ми и без њега да све отишло у неку ствар. Веће је питање тко ће умјесто њега радити овај очито незахвалан посао, један је извјештај и истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех,

04.09.2017 05:54

драги народе, осјетила сам лично режим, прије 5 година, након 20 година поштеног рада. И шта ми је остало? Хвала Богу имам породицу, а уз то терапију (неколико врста лијекова) како бих могла живјети још.....Уништили су ми живот и здравље.............................

ОДГОВОРИТЕ