Дуле: Наплатицу дуг Партизану - милом или силом!

Некадашњи тренер Партизана Душко Вујошевић каже да га нико из кошаркашког клуба није звао да пита за здравље и да ће потраживања наплатити "милом или силом".

Кошарка 31.08.2017 | 22:40
Дуле: Наплатицу дуг Партизану - милом или силом!
"Баш нико. Звали су ме само из фудбалског клуба Милан Обућина и Милош Вазура, који је понудио помоћ. Ни не треба да зову, само очекујем да се побрину да ми дуг буде исплаћен. Милом или силом", изјавио је Вујошевић.

Садашњи селектор Босне и Хецеговине је раније током дана пуштен са ВМА на кућно лечење, а истиче и да га мишљења људи да ли је право време за наплату дуга не занимају.

"То сам зарадио пре неколико година, а сад је дуг умањен, па још и подељен на рате. Тако да ми ти финансијски стручњаци за туђе паре нису потребни.Љубав према Партизану нисам продавао већ сам је имао, а новац сам зарадио правно и морално. Ружно је што сада треба да наплаћујем преко БАТ", рекао је Вујошевић и додао:

"Уз велико ангажовање људи са ВМА и оних који се баве употребом хипербаричне коморе на Бањици, дошли смо до одличних резултата. Много ми је значио и успех моје селекције БиХ, имали су енергију и за мене".

Он се на крају захвалио свима који су му пружили подршку.

"Захваљујем свима на подршци, било је оних коју навијају за Партизан и оних који подржавају Звезду, али и оних који ни за кога не навијају а просто ме цене", закључио је Дуле.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар