Глумица: Позвала ме тачно у подне

Након изјава Небојше Глоговца о Цеци Ражнатовић које су уздрмале јавност, Ева Рас јавно је стала на страну пјевачице.

Забава 30.08.2017 | 21:09
Глумица: Позвала ме тачно у подне
''Била сам његов фан, а а сада губи компас и пропада. Глоговац не сме да пљује Цецу јер она је окупила 100.000 људи на стадиону. Кад он са "Хамлетом" окупи толико људи, може да се буни. Ко дира Цецу, значи да дира све људе у Србији јер њу сви воле. Каже да је Цеца Шекспир данашњице, а игра у 50. години Хамлета са својом седом главом. Па сви знамо да је трагедија Хамлета у томе што је у 20. години изгубио оца. Ако њему толико смета Цеца, онда је он требало да се бори против старих Хамлета, а не да и он буде један од стараца'', рекла је Ева.

Након ових изјава, услиједио је позив од Цеце, која се глумици захвалила на томе што је стала у њену одбрану.

Ева је открила о чему је причала са Цецом.

''Тачно је да ме је Цеца звала. Звала ме је тачно у подне. Рекла сам јој да ћу увек стати у њену одбрану, без обзира на то што не слушам њену музику. Не може група интелектуалаца која сматра да је боља од других, да критикује све. Није фер, ружно је нападати жену којој су убили мужа'', каже Ева.

Како је рекла, Цеца јој је обећала сусрет и упознавање, чим се врати са пута.

''Рекла ми је да једва чека да ме упозна. Нас две се не знамо'', рекла је Ева.

Подсјетимо, Глоговац је недавно у интервјуу за босански магазин "Дани" рекао како је Цеца Шекспир данашњице, те симбол времена и јунак данашњице.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Перо

31.08.2017 07:08

АЈ , разгулите обе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види сина родила га мајка

31.08.2017 10:06

Цецин син који студира у Бања Луци причају људи не зарезује полицију када га зауставе у саобраћају.Каже им ајд гоните се,шта ви хоћете,не може ми нико ништа?!

ОДГОВОРИТЕ