Лас Палмас је најсрећнији клуб овог љета!

Стиже и Дијего Коста! Без динара обештећења наравно! По истом систему као и Витоло.

Фудбал 31.08.2017 | 14:45
Лас Палмас је најсрећнији клуб овог љета!
Ко год да је у Мадриду смислио тај план сада је вероватно најпоноснији на свету. Упалило је са Витолом, а сада ће исти систем бити примењен и на Дијега Косту, па ће Лас Палмас ни крив ни дужан следеће јесени имати два врхунска аса.

Не само њих, јер су овог лета стигли и Алберто Аквилани (слободан играч), а из Вест Хема, односно фантомског Малдонада из Уругваја (преко њега се често обављају менаџерске комбинације) и Џонатан Каљери.

Али Витоло и Дијего Коста су ипак посебна димензија. А откуд они на Канарским острвима? Да подсетимо оне који не читају баш редовно МОЗЗАРТ Спорт: Атлетико због Фифине суспензије не сме да региструје нове играче, па је онда директно на рачун Витола уплатио 37.500.000 евра, које је он искористио како би сам као физичко лице активирао откупну клаузулу у уговору са Севиљом и постао слободан играч. Потом је по унапред припремљеном споразуму отишао и потписао шестомесечну позајмицу са Лас Палмасом. А потом ће у јануару доћи у Атлетико. Сви задовољни.

Сада се спрема исти сценарио и за Косту. Атлетико ће 28-годишњем нападачу да "позајми" 40.000.000 евра, он ће са тим новцем сам да откупи свој уговор од Челсија и потом оде у Лас Палмас на шестомесечну позајмицу. Чисто да одржава форму док не дође тај јануар.

У Лас Палмасу се вероватно штипају не би ли проверили да није све сан. Додуше, биће ту много папирологије. Питање је да ли ће се стићи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар