Меланија је ипак дошла у патикама

Прва дама САД Меланија Трамп је, у обилазак катастрофалним поплавама погођеног Тексаса, стигла у патикама, након што се претходно нашла на удару критика бројних корисника друштвених мрежа због високих потпетица у којима је напустила Вашингтон заједно са предсједником САД Доналдом Трампом.

Свијет 29.08.2017 | 22:08
Меланија је ипак дошла у патикама
Меланија је високе потпетице замијенила бијелим патикама, а зелену авијатичарску јакну бијелом кошуљом, коју је упарила са црним панталонама и бејзбол качкетом, на ком пише ФЛОТУС, што је скраћеница за прву даму САД (Фирст Ладy оф тхе Унитед Статес).

Прес служба Меланије Трамп је, поводом оптужби на рачун прве даме, саопштила да су такви коментари „тужни”, будући да долазе у тренутку када је Тексас погођен катастрофалним поплавама.



„Тужно је што у овом тренутку имамо природну катастрофу у Тексасу, а људи брину због њених ципела”, изјавила је шефица њеног Одељења за комуникацију Стефани Гришам за Фокс њуз.

Прва дама САД је јутрос виђена како у високим потпетицама улази у предсједнички авион (Аир Форце Оне), након чега је Твитер „експлодирао”.

„Тексасе, помоћ је на путу. Не брините, Меланија носи своје шпицасте штикле специјално за олују”, написао је у Твитер поруци комичар Бред Волак, док је Џеј Ди Алтман написао да „неко треба да каже Меланији да штикле треба да јој буду мало више за ту поплаву”.

Комичарка Џесика Кирсон „честитала” је првој дами и рекла да је то што је обукла „изванредна идеја - можете да скупљате отпатке с вашим потпетицама”, док је неко написао: „Није недеља моде у Милану, Меланија”. (Тањуг)

Извор: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ах

29.08.2017 20:17

Откуд поплаве у Тексасу, јос у ово доба године? Да није у питању дисциплиновање помоцу ХААРПа? Па онда стигне помоц, и Тексасани закљуце да је боље не гласати за отцјепљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

30.08.2017 06:52

Не филозофирај...

ОДГОВОРИТЕ