Фотка је лажна, а трансфер прави - 75.000.000 евра!

Наби Кеита је најскупљи фудбалер у историји Ливерпула!

Фудбал 30.08.2017 | 13:00
Фотка је лажна, а трансфер прави - 75.000.000 евра!
Брзином светлости интернетом се раширила фотографија Набија Кеите у дресу Ливерпула са бројем осам који би требало да задужи следеће године. Одмах да се разумемо - фотографија је лажна, иако је монтирана тако да одаје утисак да се ради о "сцреенсхоту" са видео снимка.

Ипак, ако се мало боље загледа види се да руке нису баш најсрећније "испеглане" у фотошопу, а ако вас занима, као модел за монтажу узета је фотографија са промоције Египћанина Мохамеда Салаха пре неколико месеци на Енфилду.

Дакле, то смо разрешили, фотка је лажна, али је трансфер Набија Кеите на Острво прави у то нема сумње. И то финансијски изузетно моћан пошто ће репрезентативац Гвинеје од 1. јула 2018. постати вероватно најскупљи фудбалер у историји клуба са Енфилда.

Према информацијама Билда, уколико се Лајпциг пласира у Лигу шампиона следеће сезоне припашће му обештећење од 75.000.000 евра. Ако Бикови изборе Лигу Европе обештећење ће износити 70.000.000, док има и трећа опција - да Ливерпул остане без Европе, у том случају обештећење је 65.000.000 евра.

Било како било, Лајпциг је тај који је на добитку. Наиме, Кеити следећег лета ступа на снагу калузула о слободи од 55.000.000 евра, а они ће после договора с Ливерпулом добити много више лове.

Приде, њихов везиста ће одиграти сезону у миру, знајући да му је жеља испуњена, а на почетку Бундеслиге је било приметно да је сјајни везиста под притиском, незадовољан због чињенице да га Лајпциг није пуштао на Острво.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар