Дурент: Једва чекам да Теодосић заигра!

Најкориснији играч последњег НБА финала памти додавање српског плејмејкера са ОИ у Рију као "најбоље које је икад видео".  Дурант одушевљен због Теа: Не могу да дочекам да га видим у НБА, он је извео најбоље додавање које сам видео у свом животу! Чувени КД има само речи хвале за српског плејмејкера.

Кошарка 30.08.2017 | 13:30
Дурент: Једва чекам да Теодосић заигра!
Репрезентација САД два пута је савладала Србију на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, у финалу много убедљивије него у групи, али су "орлови" приказаном игром заслужили поштовање НБА звезда.

Тако је крило Голден Стејт Вориорса Кевин Дурент изјавио за локалне медије да "једва чека" да види Милоша Теодосића на НБА паркетима, у дресу Лос Анђелес Клиперса.

"Он је прошлог лета извео најбоље додавање које сам икада видео. Сви смо се питали како је, дођавола, то видео?! Десном руком, са линије за три поена, кроз двојицу наших играча. Био сам преварен и рекао сам у себи 'Ово је најбоље додавање које сам икад видео... од било кога'. Тако да сам узбуђен што ћу моћи да видим како игра".

Теодосић у екипи Клиперса треба да замени једног од најбољих плејмејкера света у последњих 20 година - Криса Пола.

"Била им је потребна нова енергија. Да ли тако што ће неко доћи или што ће неко отићи. И можете да осетите да ће испасти добро по њих, посебно што Док Риверс више није председник и бавиће се само тренерским послом", оценио је Дурент.



Наш плејмејкер је овог лета прешао из ЦСКА у редове Лос Анђелес Клиперса, а популарни Дурантула још памти Теове бравуре са меча између САД-а и Србије на Олимпијским играма.

Ништа није било јасно Дуранту...

Ево шта каже:

"Не могу да дочекам да га видим како игра. Он је прошлог лета извео најбоље додавање које сам видео у свом животу. Били смо у фазону "Дођавола, да ли сте видели ово?". Трчао је ка основној линији и додао иза главе, поред двојице и нашао саиграча самог на линији за три поена - са својом десном руком. Изгубио сам се помало. Вртео сам се у круг. То је најбољи пас који сам видео икада - од било кога. Најбољи који сам видео. Тако сам узбуђен што ћу га видети како игра", рекао је Дурант.

Немамо шта да додамо.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар