Драга, извини, звала ме је Звезда...!

Ненад Крстичић каже да ће морати да отпутује назад у Виторију где се "таман распаковао" са трудном супругом, када је стигао позив који није могао да одбије.

Фудбал 28.08.2017 | 16:15
Драга, извини, звала ме је Звезда...!
Мало који фудбалер доживи да дебитује за нови клуб само два дана након првог тренинга, а у случају Ненада Крстичића ситуација је занимљивија утолико што му се то догодило у највећој утакмици српског фудбала и то у улози стартера.

И, сходно очекивањима и квалитету који је "вратио" у Србију после девет година проведених у Сампдорији, Болоњи и Алавесу, одмах је и заблистао.

Нови везиста црвено-белих рекао је после 155. "вечитог дербија" са Партизаном, одиграног у недељу увече у Љутице Богдана, да није ни секунд размишљао о томе да ли да прихвати понуду Црвене звезде и да се у журби на путу ка Београду није ни…

...спаковао како треба.

"Понуду сам одмах прихватио да бих био спреман за дерби. Супер је осећај, уопште не размишљам на начин да сам направио корак уназад у каријери. Шта више, ово је највећи клуб у ком сам играо и даћу све за Звезду", рекао је Крстичић новинарима по првом изласку из свлачионице резервисане за домаћи тим на "Маракани".

Крстичић је у среду потписао двогодишњи уговор са Звездом, а први прави тренинг са новим саиграчима одрадио је у петак због утакмице са Краснодаром у четвртак увече, да би већ у недељу дебитовао у стартној постави.

Прелазак у Црвену звезду из шпанског Алавеса, по његовим речима, био је непланиран.

"Жена ми је у осмом месецу трудноће, већ смо се распаковали у Виторији и рекли да више нигде не идемо. Када су ме позвали, одмах сам дошао, нисмо се потпуно ни спаковали", казао је Крстичић, који ће да искористи репрезентативну паузу како би отишао у Шпанију по остале ствари.

Како је рекао, Звездине утакмице је пратио од почетка сезоне и оценио да екипа игра све боље.

"Пратио сам Звезду од почетка, игра је све боља како утакмице пролазе. Саиграчи су ме супер прихватили. Много њих познајем од раније, странци су одлични људи и биће све добро", рекао је овај 27-годишњи везни фудбалер.

Он је професионалну каријеру почео у ОФК Београду, из ког је отишао пре девет година и у међувремену играо за Сампдорију, Болоњу и Алавес.

"Играо сам у Србији за ОФК Београд, али то не може да се пореди са овим клубом", рекао је Крстичић.

Навео је да ће деби против Партизана на Стадиону "Рајко Митић" заувек памтити.

"Нема шта да се каже, овако нешто у животу нисам осетио. Звезда је највећи клуб за који сам играо до сада. Овако нешто свако треба да доживи", истакао је Крстичић.

"Вечити" дерби у недељу у вече завршен је нерешено без голова. Крстичић је казао да су обе екипе емотивно испражњене после квалификација за Лигу Европа.

"Утакмица је била тешка. Имали смо шансе да решимо, али лопта није ушла у гол", додао је.

Крстичић је навео да је тренер Владан Милојевић задовољан како је играо дерби и истакао да ће увек пружати оно што се очекује од њега на терену.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар