УС опен: Јелена, Алекс, па Јанко!

Првог дана последњег гренд слем турнира сезоне на терен излази троје од пет представника Србије у синглу. Дерби Халеп - Шарапова.

Фудбал 27.08.2017 | 23:10
УС опен: Јелена, Алекс, па Јанко!
Отворено првенство САД почиње у понедељак у 11 часова по локалном времену, односно у 17 часова по централноевропском, када ће се Јелена Јанковић на стадиону Луј Армстронг састати са Чехињом Петром Квитовом, која је постављена за 13. носиоца.

Квитова је за нијансу боља у међусобним сусретима (4:3), а последњи меч добила је Јелена и то на Вимблдону 2015. године - 3:6, 7:5, 6:4.

Меч Александре Крунић и Британке Џоане Конте (7) је други по реду на стадиону Грендстенд, док Јанко Типсаревић против Аустралијанца Танасија Кокинакиса игра на терену број 17, после по једног меча у женском и мушком синглу.

Душан Лајовић и Рафаел Надал, односно Виктор Троицки и Норберт Гомбос (Словачка) одмериће снаге у уторак.

Првог дана наступиће Гарбиње Мугуруса (3), која се састаје са домаћом тенисерком Варваром Лепченко, а дерби је заказан за један час после поноћи, када ће други носилац Симона Халеп одмерити снаге са шампионком УС опена 2006. Маријом Шараповом, која је добила "вајлд кард" за учешће на турниру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар