Митровић уочи финиша прелазног рока... Иде или остаје?!

Све је могуће, имао сам много опција! Српски нападач би волео да остане, али чека да му неко из клуба каже да им је потребан.

Фудбал 28.08.2017 | 16:00
Митровић уочи финиша прелазног рока... Иде или остаје?!
Две утакмице - два гола! И оба пута пошто је у игру ушао са клупе за резервне играче. Александар Митровић је максимално искористио указану шансу и показао Рафи Бенитезу да заслужује већу минутажу. Са два гола је најавио да може бити први стрелац Сврака у сезони ако му Шпанац пружи веће поверење.

„Срећан сам због добре завршнице. И пре тога сам имао добру шансу и нисам је искористио тако да сам другу морао да реализујем. Надам се да ћу следећи пут искористити обе. Ово је тек почетак сезоне и то су само два гола. Желим да помогнем тиму који може много тога да пружи Премијер лиги. Показали смо да припадамо овде и показћемо то и у будућности. Имамо много нових играча и њима је потребно време да се уклопе. Биће све боље и боље“,рекао је Александар Митровић за острвске медије после победе над Вест Хемом.

Међутим, поред голова, пажњу јавности привлачи и његов статус у Њукаслу. Последњих дана се шушкало да га желе Каљари, Малага, Верона и још неки клубови јер му је Бенитезнаменио улогу резерве. До краја прелазног рока су остала још четири дана и Митровић би могао да буде једно од звучнијих имена која ће променити средину.

На питање да ли би осетио олакшање, ако би и 1. септембра био играч Њукасла, одговорио је:

„Наравно. Али никада не знате шта може да се деси последњег дана прелазног рока. Тренутно сам овде, главом сам у Њукаслу“.

Упитан да ли би желео да остане, Митровић је рекао:

„Ако ми кажу да желе да останем, бићу врло срећан. Имао сам много опција, али и у клубу су тада одлучили да сам им потребан и остао сам. Зато ми остаје да се борим за више минута на терену“.

Митровић је љубимац навијача на Сент Џејмс Парку.

„Уживам играјући овде јер су навијачи невероватни. Увек је посебан осећај играти пред њима. Од када сама дошао, изградио сам сјајан однос са њима. Надам се да ће се то наставити и да ћу их усрећити новим головима“. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар