Партизан понудио 400.000 евра и 20 посто за Антонова!

Он је категоричан: Хоћу само у Хумску! “Надам се да ће људи из Грасхоперса имати слуха”, каже за наш портал суперталентовани леви бек.

Фудбал 28.08.2017 | 13:00
Партизан понудио 400.000 евра и 20 посто за Антонова!
Немања Антонов и Партизан! Чинило се у једном тренутку да не постоје препреке, да ће леви бек златне генерације са Новог Зеланда још пре викенда задужити опрему српског шампиона и бити представљен као капитално појачање за Лигу Европе.

Међутим, људи из Грасхоперса су подгили рампу. Нису желели да суперталентованог левог бека пошаљу на позајмицу у Београд. Уследила је експресна реакција из Хумске. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта челници Парног Ваљка су на адресу Скакаваца послали понуду тешку 400.000 евра и 20 посто од наредне продаје.

Тачније, Антонов би играо до маја као позајмљени играч Антонова, али би се Партизан по слову нове понуде обавезао да откупи његов уговор у мају.

Одговор из Цириха још није стигао. На жеравици су сви, посебно Немања Антонов који једино жели у Хумску.

“Хоћу да играм за Партизан у овој сезони. И само за Партизан. Причао сам то и пре него што су се црно-бели пласирали у Лигу Европе. А тек сада имам мотив да се вратим у српски фудбал. Могу да помогнем Партизану, али исто тако Партизан може да помогне мени. То би био сјајан потез за све стране. Надам се да ће људи из Грасхоперса имати слуха”, каже у разговору за наш портал Немања Антонов.

Грасхоперс сутра путује на мини припреме. Српски интернационалац се нада да неће бити на списку путника.

“Морам још једном да седнем за сто са људима из Грасхоперса. Они нису желели да ме пусте на позајмицу, желе само трансфер. Колико знам Партизан је једини послао понуду... Верујем да ће се на крају све добро завршити, јер овде не играм. Понављам: Хоћу само у Партизан”, додао је Антонов.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар