СП: Списак Италије за дерби са Шпанијом...

Вратио се Матија Перин, селектор игнорише Жоржиња и Гаљардинија.  Ђампјеро Вентура с провереним снагама у наставку квалификација.

Фудбал 27.08.2017 | 19:00
СП: Списак Италије за дерби са Шпанијом...
Са провереним снагама у битке које имају обрисе одлучујућих. Селектор Италије Ђампјеро Вентура није много експериментисао у освиит наставка квалификација за Мундијал у Русији, за дерби меч са Шпанијом и дуел са Израелом позвао је 25 играча на које је, мање-више рачунао и досад.

Новост је да се први пут после повреде колена прошле зиме позив у државни тим добио голман Ђенове, Матија Перин, али и да је селектор остао доследан ставу да не зове под заставу везисту Жожроња, који блиста с опочетка сезоне у дресу Наполија. Предност на средини терена је, на пример, добио Рикардо Монтоливо испред новог фудбалера Интера, Роберта Гаљардинија.

Италијани су на табели Групе Г мундијалских квалификација поравнати са Шпанијом (по 16 бодова), 2. септембра од 20.45 гостују Црвеној фурији у Мадриду, а три дана касније од 20.45 чекају Израелце на Мапеј стадиону у Ређо Емилији.

Списак Италијана:

Голмани: Ђанлуиђи Буфон (Јувентус), Ђанлуиђи Донарума (Милан), Матија Перин (Ђенова);

Дефанзивци: Давиде Астори (Фјорентина), Андреа Барзаљи (Јувентус), Леонардо Бонучи (Милан), Ђорђо Кјелини (Јувентус), Андреа Конти (Милан), Данило Д’Амброзио (Интер), Матео Дармијан (Манчестер јунајтед), Данијеле Ругани (Јувентус), Леонардо Спинацола (Аталанта);

Везисти: Данијле Де Роси (Рома), Рикардо Монтоливо (Милан), Марко Пароло (Лацио), Лоренцо Пелегрини (Рома), Марко Верати (ПСЖ), Федерико Бернардески (Јувентус), Антонио Кандрева (Интер), Стефан ел Шарафи (Рома), Лоренцо Инсиње (Наполи);

Нападачи: Андреа Белоти (Торино), Едер Мартинс (Интер), Маноло Габјандини (Саутемптон), Ћиро Имобиле (Лацио).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар