Важно је бити Звездин Немања!

Некадашњи члан ОФК Београда имао велику улогу у тријумфу против Краснодара.

Фудбал 27.08.2017 | 12:00
Важно је бити Звездин Немања!
Када сте школовани као нападач, који је био најбољи стрелац Омладинске лиге Србије, сигурно су вам голови и асистенције главни репер учинка. Тако је можда некад размишљао Немања Милић! А данас? Све што смо много пута писали за Славољуба Срнића важи и за тихог момка из Сомбора.

Он је Милојевићев војник, модерни вишебојац који је спреман обе руке да стави у кључалу воду. Само да тиму буде добро. Управо смо такву Немањину партију видели у двомечу против Краснодара.

Тамо у Русији је асистирао Пешићу за други гол, а у Београду је издушио... Није подгревао атмосферу на Маракани дриблнзима као Немања Радоњића, али је показао да је у овом тренутку важно бити Звездин Немања.

Много добијених дуела, много пресечених лопти, безброј удвајања на страни где је дејствовао Вандерсон. Тактички перфектна партија.. Због свега наведеног Немања Милићје аплаузом испраћен са Маракане у тренутку када је Урошу Рачићу препустио место. Повреда га је спречила да до краја меча испише докторску дисертацију на тему колективне игре.

„Добио сам ударац, плус сам незгодно пао. Једва сам се кретао у тим моментима. Ево и сад некако мрдам. Као дам са укљештио неки живац. Мало ме сад попушта, али је осећај предиван. Избацили смо много јак тим, одиграли смо врхунску партију. Показали смо да у данашњем фудбалу нема фаворита“, каже за МОЗЗАРТ Спорт Немања Милић.

Да је боље завршио акцију у првом полувремену, после додавања Гелора Канге, Звездин офанзивац би имао перфектан учинак. Када смо га подсетили на ту ситуацију Милић се само насмејао:

„Можда сам у првом тренутку жалио са том шансом. А сада, ако хоћете искрено, баш ме брига. Да нисмо прошли вероватно би ме та ситуација прогањала. Овако ми је много лепо, задовољан сам“.

Партија каријере. Тако су многи описали учинак Немање Милића.

„Једна од најбољих утакмица од када играм фудбал. Многи помињу то што сам био пожртвован, што сам радио посао ефанзиви... Ја само играм онако како ми се каже. Не треба нешто сам помињати мој учинак. Као екипа смо деловали одлично. Били смо много, много мотивисани. И тај осећај, када истрчиш пред 50 хиљада... Није фраза. То сваког нормалног човека понесе. И мене је понело“.

Испратио је Милић жреб за Лигу Европе и био задовољан исходом.

„Баш ми је драго што ћемо са таквим екипама да се укрстимо. Потребно је да видимо где смо и шта смо. Супер је и што нисмо фаворити. Нисмо то били ни против Спарте, ни против Краснодара. Убеђен сам да са сваким можемо да се побијемо. Али сада нас очекује дерби, има времена да размишљамо о Арсеналу, БАТЕ Борисову и Келну“, закључио је Милић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар