Мурињо: Златан НЕЋЕ скоро на терен!

"Мислим да Златан неће учествовати у групној фази. Мислим да за то нема никакве шансе", рекао Жозе Мурињо.

Фудбал 26.08.2017 | 20:15
Мурињо: Златан НЕЋЕ скоро на терен!
Жозе Мурињо имао је јасну поруку за навијаче Манчестер јунајтеда у вези Златана Ибрахимовића.

Швеђанин је ове недеље потписао нови једногодишњи уговор са "црвеним ђаволима", али још једно време неће моћи да игра. Менаждер клуба са Олд Трафорда каже да ће стамени и искунси нападач тек почетком следеће године имати прилику да помогне саиграчима.

"Мислим да Златан неће учествовати у групној фази. Мислим да за то нема никакве шансе. Да ли имамо место за њега у екипи за Лигу шампиона? Да, имамо. Надам се да ће играти у нокаут фази, али прво морамо да освојимо једно од прва два места у групи", рекао је Мурињо, пренео је Скај.

Ибрахимовић је прошле сезоне у 46 утакмица постигао 28 голова за Јунајтед, а сезону је завршио због озбиљне повреде колена.

Мурињо је рекао да не зна када би Ибрахимовић могао да се врати на терен.

"Не желим ни да мислим о томе. Чак и не питам. Не разговарам о томе са њим, нити са лекарским тимом. Мислим да ће нам бити додатак у другом делу сезоне. Треба га пустити да ради, да иде корак по корак, вратиће се када буде био спреман", навео је португалски тренер.

Мурињо је додао да је срећан што је Ибрахимовић остао на Олд Трафорду.

"То ми показује две ствари, димензију фудбалера и димензију клуба. Он је лако могао да каже да му је доста, био је успешан са Манчестер јунајтедом, доживео је тешку повреду и може да оде. Он то не жели да уради, он жели да прати своје снове и да игра фудбал на највишем нивоу. Клуб као Манчестер јунајтед детаљима мора да покаже колико је велики, а ово је велики детаљ. Фудбалеру који се повредио у Јунајтеду, борио се, клуб мора да се нађе и задовољан сам", рекао је Мурињо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар