Љубоморни мужеви их тукли

Извукли дебли крај! Српски радници у Русији надрљали због туђих жена!

Забава 25.08.2017 | 15:42
Љубоморни мужеви их тукли
Српски грађевински радници који раде у Амурској области у Русији, на самој граници са Кином, извукли су дебљи крај после посете локалних љубоморних мужева!

Како сазнајемо, српски грађевинци су на цени као квалитетни мајстори, али се за њих отимају и жене из амурске области. Да се жене интересују за наше мајсторе сазнали су њихови мужеви, који су организовали састанак. Мушкарци су одлучили да, како би сачували брак, казне наше раднике за афере са њиховим женама.

- Житељи те области су се добро распитали у којим баракама спавају наши грађевинци, којих на том градилишту има око двадесет. После тога су минулог викенда током ноћи упали у бараке наоружани палицама. Избила је туча, у којој су наши грађевинци показали да нису за потцењивање, иако су их придошлице изненадиле. За само пола сата све је било завршено, а наши зидари и столари су схватили поруку и одлучили да инцидент не пријављују полицији - објашњава наш саговорник запослен у истој фирми као и заводници.

Према његовим речима, грађевинци су се одлучили за видање рана у тишини.

- Први разлог ћутања је да би сачували посао, а други је да то не сазнају њихове породице у Србији. Ипак, вест о тучи се проширила градилиштима у тој области, а један радник је чак и својој жени испричао за цео случај! Забринута жена је на Фејсбук групи коју користе српски грађевинци поставила питање: „Да ли неко зна шта се догодило на градилишту?!”, и онда је клупко почело да се одмотава - наводи колега прељубника.

Наши грађевинци с других градилишта су се укључили у дискусију и објаснили супругама „да то није ништа страшно” и да се ради о „слатком неспоразуму”!

- Да би их утешили, рекли су им „да су ноћи на том грдилишту веома хладне” и да им је највероватније заказало грејање, које их је је коштало неколико модрица. Један искуснији грађевинац је тешио супруге речима: „Жене, немојте да се секирате, све ране ће бити залечене за четири месеца када се буду вратили!” Објаснио им је у шали да се на њима неће ништа познати и да ће се подмладити, јер је „тамо повољна клима” - наводи колега.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хахах

25.08.2017 15:59

Како оно ми Лепо каземо, браца Руси

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха ха ха

25.08.2017 17:34

Ето вам васи руси гдје је народ гладан оно је јефтино наси исли у румунију а сад они иду у србију зато на запад сто казе стара фали село бјези у град само на село викендим

ОДГОВОРИТЕ