Нада Обрић отворила душу

Легендарна певачица народне музике Нада Обрић проговорила је о рату са Весном Змијанац и Драганом Којићем Кебом, разлозима због којих је престала да пева, али и борби са опаком болешћу која јој је променила живот.

Забава 24.08.2017 | 22:34
Нада Обрић отворила душу
Будући да је редовно пратила ријалитије, певачица је открила какво је њено виђење о понашању њених колегиница Весна Змијанац и Зорица Марковић, које су тамо учествовале.

"Свака од њих је показала себе. Оне су дивне... Све су дивне. Ма, предивне су", иронично је, више пута, уз одговарајућу гримасу поновила Нада, а онда је проговорила о спекулацијама да је у рату са Весном Змијанац.

"Ја ни са ким нисам у сукобу, разговарам са свима. Где год да се сретнемо, са свима сам у добрим односима... Али, са њима се не дружим", рекла је Нада дипломатски, не желећи да помиње Веснино име.



Велику прашину подигла је прича о њеном односу са Драганом Којићем Кебом, који је без Надиног знања обрадио њену песму "Имала сам љубав једну", па је открила да ли је љута на колегу.

"Да сам на његовом месту, питала бих за дозволу... Али он није, питао је само композитора. Добро, нисам му то узела за зло. Он је са мојом песмом направио огроман успех, поново је дигао каријеру и нек му је са срећом! Мој снимак је много бољи, и технички и свакако... Али, то сам издала на почетку рата, па није тако добро прошло. Спремала сам је да је поново преснимим, кад видим - пресинимио је он. Добри смо ми, нема везе."



Ово су разлози због којих сам престала да певам 

"Престала сам да се бавим овим послом у јеку популарности, пре 15 година, јер нисам могла да прихватим неке ствари. Схватила сам да је увек било свега, онога што ми није одговарало према неким мојим моралним принципима. Увек је било шунда, само је тада то било бело са црним... А сада - црно са белим. Има данас деце која сјајно певају и тако се понашају. Ето, Слађа Алегро. Сјајно пева, изгледа, понаша се... Пристојна, нормална, дивна девојка. Има једну, за многе, досадну каријеру, али је успешна. Народ то воли, она је сјајан пример да народ то хоће. Никад се није скинула, стане, отпева онако слатко и сви је обожавају, и народ и колеге.



Мислила сам да ћу умрети 

Један од најтежих животних периода Наде Обрић био је онај када јој је први пут, пре скоро двадесет година, дијагностификован канцер који јој је у трену променио живот из корена. О својој борби са опаком болешћу и оправданим страховима искрено је проговорила.

"Разболела сам се 1999. године, али ником нисам хтела да причам ништа, нити да кажем да идем на операцију... Баш ништа. Сећам се, ујутро треба да идем у болницу на операцију, а вече пре тога имам снимање емисије на Пинку, што сам већ раније договорила... Отишла сам на снимање сва срећна, расположена... Нико ништа приметио није, а ујутру одлазим на операцију. Завршим ја снимање, кренем са Пинка и помислим:"Боже, ето, последњу емисију у животу сам управо сада снимила, а да они то ни не знају". И сад ми крену сузе кад се сетим тога", видно узнемирено говори Нада и додаје да је заиста страховала да ће изгубити борбу са канцером.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Роки

24.08.2017 20:42

А да је умела и данас би са Микијем узивала у зивоту.

ОДГОВОРИТЕ