Хилари: Од Трампа ме подилази језа

Бивша кандидаткиња за предсједника САД из Демократске странке Хилари Клинтон је, у својој новој књизи, описала Доналда Трампа као чудака, од којег ју је "подилазила језа" док је био са њом код бине, пред другу дебату током предсједничке кампање.

Свијет 24.08.2017 | 07:28
Хилари: Од Трампа ме подилази језа
Хилари Клинтон је чак у једном тренутку размишљала да Трампу каже: "Одступи, чудаку", према изводима из њене књиге "Wхат Хаппенед", у којој је предсједничку кампању из 2016. године описала као "веселу, узнемирујућу и збуњујућу".

Демократска кандидаткиња је описала предсједничку дебату од 9. октобра у Сент Луису и колико се непријатно осјећала на бини са Трампом, у дебати која је организована само два дана након што се у јавности појавио снимак на којем Трамп говори вулгарности о женама.



"То је била друга предсједничка дебата, а Доналд Трамп је био иза мене. Два дана раније, свијет је чуо његове шале о пипкању жена. Сада смо били на малој бини и куда год да сам пошла, пратио ме је, буљио у мене, правио гримасе. Било је изузетно непријатно. Буквално ми је дисао за вратом. Јежила сам се", пише Хилари у мемоарима.

"То је био један од оних тренутака у којима бисте хтјели да притиснете дугме за паузу и питате све остале шта би они урадили. Да ли да останете смирени и да наставите да се смијете, као да он није ту и не упада у ваш простор или да се окренете, погледате га у очи и викнете: 'Одступи, чудаку, и склони се од мене.' Знам да волиш да застрашујеш жене, али не можеш да застрашиш мене, зато се склони", пише Клинтон.

Одлучила се, како додаје, за прву опцију, и да остане мирна, али се у књизи ипак запитала да ли је требало да изабере другу опцију.

Извор: Агенције

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Бил

24.08.2017 05:41

Њу је гађао снајпер у Тузли и након завршетка рата. У Црној Гори је са говорнице поздравила народ Македоније. На Косову има фабрику за производњу наркотика. Све референце за пресједника САД-а су код ње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АТР

24.08.2017 05:53

Хајде сути.Потукао те до НОГУ И сад се туда пренемазес И резис. Иди куци кухај Билу руцак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха ха

24.08.2017 08:50

Бас це се најести.

Name

Ех

24.08.2017 05:56

Бар не лазе као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

24.08.2017 09:56

КО губи тај се увек љути.

Name

За мало Хилари

24.08.2017 12:54

Пораз боли дуго. Рана остаје . Имала си прилику ниси успјела. Помири се са судбином. Не кмеци висе невриједи. Де уради неста добро. Па се онда прси. Окаy.

Name

Небојша

24.08.2017 18:06

Мене подилази језа од све ове импаријалистичке клике. Империјализам има исто лице, био западни или источни, био хришћанрки или исламски. Битно је потлачити сиротињу и раскошно живјети на туђи рачун. Поштено стеченог огромног капитала нема, а ова Хилари и овај Трамп су типични представници ,злогласног кроз вјекове, империјализма

ОДГОВОРИТЕ