Савршен спој - Зидан и Реал до 2020.! О новцу ни ријеч!

Шмекерски потез шефа струке Краљевског клуба!

Фудбал 25.08.2017 | 21:45
Савршен спој - Зидан и Реал до 2020.! О новцу ни ријеч!
Дошао је уз оспоравање после туробног искуства са Рафом Бенитезом, многи су - чак и његови највећи фанови - навијали даЗинедин Зидан не преузме диригентску палицу на стадиону “Сантјаго Бернабеу“, пошто су сматрали да ће га Краљевски клуб смрвити и брзо потрошити. Годину и по дана касније Реал је без сумње најпотентнији клуб на планети, а Зинедин Зидан човек у кога само вечити хејтери не верују.

И као такав он је идеалан за највећи клуб на свету, па га је Реал наградио уговором до 2020. године!

Марка наводи да је споразум већ потписан, иако га клуб није обелоданио. Посебно се у мадридском клубу хвали то што се током преговора са популарним Зизуом уопште није разматрало питање финансија. Уосталом, тако је било и када је Зидан из младог тима прелазио на клупу најјачег Реаловог састава.

Једноставно, сматрао је да нема потребе да се о новцу причад, да ће га Реал платити колико сматра да је праведно. Иако би, да као неки данашњи играчи има рецимо Мина Рајолуза менаџера, вероватно измузао дупло више. Али њему није само до новца. Њему је до пехара, до победа, до највиших фудбалских планина.

И у ових годину и по дана колико седи за кормилом Краљевског клуба освојио је ево већ седам пехара, рачунајући ту и две титуле у Лиги шампиона.

Иницијални уговор са Реалом потписан је до 2018. године. Али ко би се при здравој памети растајао са оваквом величином?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион магес

Коментари / 0

Оставите коментар