Леброн: Не палите Кајријев дрес, поштовање за момка!

Дани Кајрија Ирвинга у Кливленду су прошлост, а најбољи играч франшизе из Охаја Леброн Џејмс каже да према Ирвингу нема "зле крви".

Кошарка 24.08.2017 | 16:30
Леброн: Не палите Кајријев дрес, поштовање за момка!
Од када је пре месец дана Кајри Ирвинг узбуркао јавност тражећи трејд од Дена Гилберта, ствари су до преласка у Бостон за Ајзеу Томаса, Џеја Краудера и Анта Жижића прошле прилично тихо.

Сем њих тројице, добили су и пик Бруклин Нетса.

На почетку је деловало да ће растанак бити буран јер су једни амерички медији преносили да је Леброн Џејмс разочаран одлуком Ујка Друа, а други да је бесан.

Уместо тога, 'Краљ' је можда и задовољан трејдом објавио да према Ирвингу има само поштовање. Он је поделио један од твитова у коме Ирвингов дрес стоји на земљи као његов када је одлазио из Кливленда у Мајами. Тада су Џејмсов дрес навијачи масовно палили, али је у овом твиту преко дреса стављен натпис "Много ти хвала за све".

"То је једини прави начин како се односити према момку. Момак великог талента! Ништа сем поштовања, каква је то вожња била за нас у претходне три године", написао је Џејмс на Твитеру.

Њих двојица су током претходне три године водили Кливленд Кавалирсе до три финала и освојили једну титулу прошле године против Вориорса. Ове године су поражени са 4-1 у финалу од Голден Стејт Вориорса. Није много времена прошло, а Ирвинг је захтевао трејд јер је хтео да побегне из сенке Леброна Џејмса.

Ујка Дру је током сезоне имао 25.2 поена, а многе садашње и бивше НБА звезде су његов потез оцениле као неразуман јер је са Леброном редовни учесник финала, што пре повратка Џејмса у Охајо није био.

Било је и оних који су то правдали говорећи да је јасно зашто Кајри хоће да буде прва виолина екипе и да на својим леђима покуша још једном да носи франшизу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар