Двоје младих скочило под воз

Двоје младих заједно скочило под воз, девојка страдала! Како сазнају Новости, настрадала је Драгана Васић из Страже.

Србија 23.08.2017 | 16:00
Двоје младих скочило под воз
Теретни воз на прузи Рума-Брасина ноћас је усмртио Драгану Васић (25) из Страже, тешко повредио Жељка Лазаревића (24) из Новог Села и нанео лакше повреде малолетној девојчици, сазнају „Новости“.

Несрећа се десила код села Страже, у лозничком крају, двадесетак минута иза поноћи.

У Инфраструктури железнице Србије је Тањугу речено да је у питању теретни воз и да се несрећа догодила на делу отворене пруге, пре стајалишта.

У Основном јавном тужилаштву у Лозници је речено да су дошли до информација да су се „двоје младих људи договорили да заједно стану испред теретног воза, директно на пругу што су и учинили“.

Зоран Несторовић из Окружног јавног тужилаштва у Лозници каже да је наложена обукција тела настрадале девојке, а младић је у тешком стању пребачен у лозничку Општу болницу. Утврђују се све околности под којима се догодила ова трагедија.

- Пацијент је примљен око три сата иза поноћи у Ургентни центар наше установе и збринут је у јединици интензивне неге - каже Драгана Васиљевић, портаролка Опште болнице у Лозници.

- Он је ван животне опасности. У питању су ортопедске повреде, има два прелома. Ради се на прецизном дијагностиковању његовог стања, како би се утврдило шта је све потребно да се учини за његово ваљано и потпуно збрињавање.

Лакше повреде добила је и малолетна девојчица која није била на прузи са Драганом и Жељком, већ недалеко од њих крај пруге.

Нема потпуних информација како је повређена, па се и то проверава.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар