Режим ради на рушењу Српске

Предсједник Главног одбора Српске демократске странке Милан Миличевић дао је у изјави БН телевизији своје виђење на једну од занимљивих, актуелних тема, а која се тиче одласка младих и радно способних из Републике Српске. Оптужује режим да је крив за то, наводећи да режим проводи пројекат најокрутнијег рушења Републике Српске.

Република Српска 22.08.2017 | 19:32
 Режим ради на рушењу Српске
Он каже да "добро осмишљен и веома успјесан пројекат смањења броја незапослених у Републици Српској који ево већ 11 година реализује актуелни режим Републике Српске приводи се крају и даје заиста фасцинантне резултате".

"Одлазак младих и оних који су нешто мање млади из Републике Српске у свијет у потрази за послом и бољим и перспективнијим животом ескалирао је у задњих пар година.На тај начин режим је успјешно смањио број незапослених у Републици Српској", каже Миличевић.

Према његовим ријечима у првој фази овог пројекта одлазили су радно способни а њихове породице-супруге и дјеца су остајали.

У другој фази, каже, одлазиле су цијеле породице, а на дјелу је и трећа, најпогубнија фаза- у којој одлазе млади људи који имају стални посао у РС, често у јавном сектору,са сталним редовним мјесечним примањима који одлазе, како тврди, сваки дан из свих мјеста у Републици Српској.

Појашњава да се ради о здравственим радницима-љекарима и медицинским сестрама и техничарима и инжињерима свих профила као и оних са средњом стручном спремом.

Њихов одлазак, по Миличевићу, се одвија јер не виде биудућност, перспективу за себе и своју дјецу и породице.

"Одлазе зато што су млади и размишљају својом а не туђом главом, зато што не вјерују више никоме, поготово не режиму који их је и довео у ово стање а који их сваке четврте године увјерава у бољу будућност које нема на видику", каже Миличевић и додаје да бољих дана не може ни бити с људима из режима који их је и довео у ово стање.

"На дјелу је пројекат који представља најокрутније рушење РС и оног највреднијег што је основ сваког друштва а то су људи који у њему живе", упозорава Миличевић и додаје да територија без људи не вриједи и да је то полигон за олигархију-богату и моћну која је важна само себи.

По њему култура политичког дијалога између политичких партија у Републици Српској сведена је,у режији режима,на ниво најнижег вријеђања.

"Лопов, криминалац, издајник, примитивац, битанга,преварант...је рјечник просјечног високог политичког званичника у Републици Српској", рекао је Миличевић, додајући да овакве и сличне ријечи су свакодневница политичког дијалога у РС а нарочито путем јавног ртв сервиса.

Каже да су сваке друге године избори и да прљава кампања стално траје.

"И увијек исти сценарио по којем се медијски ствара осјећај угрожености нације коју може спасити само „велики вођа“ и нико други.

И наставак исте приче још четири године...још четири године пљачке сопственог народа, безидејног вођења РС, безперспективности, уништавања људских и природних ресурса РС а што је посебно потцјењујуће-вријеђање здравог разума од стране режима", навео је Миличевић, констатујући да су то све разлози због којих се одлази из Републике Српске.

Наглашава да је на  дјелу већ 11 година уништавање РС од стране режима.

"Режим и систем који води Републику Српску у пропаст је не може спашавати", казао је Миличевић и навео да је избор једноставан.

"Систем који није добар потребно је мијењати. Да би младима вратили повјерење у институције Републике Српске и у живот у нашој земљи мора се увести ред и дисциплина, сузбити расипништво и корупција, зауставити прекомјерно задуживање, реформисати порески, здравствени и пензиони систем, стимулисати привреду степенованим подстицајима за нова радна мјеста по дјелатностима, превести сектор сиве економије у легалне токове, увести ред у школство и прилагодити га тржишту рада, разним мјерама и формирањем Фонда за свако рођено дијете стимулисати природни прираштај, заштитити мајке и труднице на радним мјестима и приликом запошљавања, најниже зараде након спроведених мјера растерећења привреде везати за потрошачку корпу", навео је Миличевић.

Закључује да је још много мјера којима би се систем у Републици Српској требао унаприједити, за које ће бити потребно много труда и рада, а једина алтернатива свему наведеном је, како каже, да се ништа не мијења и да нијемо посматрамо младост ове земље како одлази тражећи неку бољу будућност, коју овдје не виде.



БН телевизија

Коментари / 77

Оставите коментар
Name

Зоол

22.08.2017 17:38

Не знам зашто сви критикују одлазак маладих јер да нема тог новца који долази из дијаспоре који они директно троше овде и шаљу фамилији и пријатељима овде би давно био банкрот.Та инфузија и одржава БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Тегелтија

22.08.2017 18:26

Управо тако. Сто висе људи оде висе ино дознака. Стогс да им свима из будзета дамо по 100 ЕУР дс се лаксе снаду и поцну слати паре у РС.

Name

Др

22.08.2017 18:32

Има један број цеститих људи у опозицији медју које убрајам и Милицевица. А сада да ли смо ми оглувили и затупили толико да не разликујемо црно од бијелог? Вјероватно да. Има их у опозицији који су у диловима са резимом и онда испада да се не разликујете.

Name

ВРС

22.08.2017 19:31

Цовјек који уљева оптимизмом и знањем , свака цаст за све изрецено!!!

Name

ре Др

22.08.2017 20:15

То Мислис на папка Стевандица И Миросљевица алкоса,

Name

Милутин

22.08.2017 22:47

"Одлазе зато што су млади и размишљају својом а не туђом главом, зато што не вјерују више никоме, поготово не режиму који их је и довео у ово стање а који их сваке четврте године увјерава у бољу будућност које нема на видику", каже Миличевић и додаје да бољих дана не може ни бити с људима из режима који их је и довео у ово стање." Одлазе Миличевићу зато што не вјерују ни СДС-у ни опозицији у противном би остали и борили се да ви добијете изборе и поправите стање у држави . Овако не вјерују ни Вама, јер не заборави Миличевићу и ви сте дуго времена били ВЛАСТ и није се то заборавило тако брзо као што мислиш.

Name

којо

23.08.2017 13:19

Одлазак младих није ништа друго него тржиште рада.Ко ме боље плати ту ћу да радим.Какав пројекат спомиње овај човјек и прича небулозе.Неко је мислио да ће тржиште рада бити ограничено на РС гдје и не постоји тржиште рада јер је свега вишак.Људи неће да раде за мале плате и одлазе,одлази љекар специјалиста који са дежурствима зарађује 2500км.

Name

симо

23.08.2017 13:30

Какав безобразлук,као одлазе и други,само то није изговор већ безобразлук јер уз одговорнију и бољу власт било би и овдје посла и да знате новац често није главни разлог,исто тако рећи да моја ћерка има 4 дјеце из два брака није пронаталитетн брига већ...

Name

борац

22.08.2017 17:38

Кад би сутра били избори у васу корист немозете ниста поправити сви ви који сте били на власти сте допринијели оваквом стању оставите да ова гарнитура доврси посао а нетреба нам дуго цекати колапс је на вратима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКО ЈЕ

22.08.2017 18:35

Ово сто је написао борац је једина истина, а све остало су само прице!

Name

Херцеговац

22.08.2017 19:31

Ја сам борац био,и не слазем се са вама. Мислим да требамо сви дати сансу новим људима у СДС,јер горе бити немозе,а ако они не уцине ниста по свим питањима у Р.С.,треба тразити опет неке нове људе.

Name

Стана Борац

22.08.2017 20:32

Слазем се!Боље за све, да се ова агонија оконца!

Name

несо бл

22.08.2017 20:38

Не добисе несто сансу у херцеговини на прослим изборима.

Name

грађанин рс

22.08.2017 17:43

Све је то тачно,, режим спроводи геноцид свога народа, погубнији од фашизма и усташа 1941-1945, а опзиција само критикује и гледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАТ ЈЕ БИО БОЉИ

22.08.2017 18:07

Режим уништава РС овако; исељавање, рано умирање и болест, самоубиства, дрога масовна, нема бракова због незапослености.

Name

радник

22.08.2017 18:26

РС уништавају још у робовском раду код приватника, са минималним зарадама и илегално, без заштите државне, гладни и биједни као афричка племена, а режим у раскоши као у најбогатијим земљама Еуропе.

Name

Меа Цулпа

22.08.2017 17:48

Ок режим је крив ! А колико ви у свему овоме видите своју кривицу. Као прије свега сто сте сваку Додикови политичку игру не само подржали него чврсто стајали иза његове политике коју води. Ви нисте опозиција него слијепи путник који слијепо слиједи све сто се око вас догађај а нисте у стању ништа да учините или не жели те ? Вама такодје овако пасе . Нема одговорности а дјепови се пуне . Наравно ваши. РС је пропала не због Додика и режима него зато сто нема алтернативу која ви нисте а и нема је нигдје на видику. Ко год други додје на власт и ако додје нема никаквих шанси да иста на боље промјени. Све је остало пепео и дим. А од пепела се не прави ништа ! Зато РС је пропала и мора се расформирати . Дефицит од 140 милиона годишње који ће опет висе расти и са оваквом неекономијом пиши пропало . Људи неће даље него воле остати у блату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

22.08.2017 18:26

Нема расформирања РС-а! ...И Хрватска је већ неколико година у ЕУ, и боље им је него вама, па се опет Славонија и Далмације празне (све осим приморија), и 37 000 их годишње неповратно оде у Немачку и Ирску... А ако РС-у баш зашкрипи - улетеће Србија , и биће помоћи...И једини начин да Р.Српска преживи је што боље повезивање са Србијом...Јер ми имамо више могућности, јача нам привреда и економија...А једино трајно решење за РС ће бити уједињење са Србијом, али, у облику аутономне покрајине...И онда РС Војводину да копира, и биће све у реду.

Name

за 007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

22.08.2017 18:34

Тако је брате Србине Бог ти помого.

Name

Коларов

22.08.2017 18:52

Па како це нам Србија помоци када је код њих горе стање,просјецна пензија у Србији око 180 еура а у РС око 220 еура,плата у Србији око 330 еура а у РС око 405 еура,једино да ми помогнемо Србији.

Name

Ре 007

22.08.2017 19:03

Да су хтјели РС са Србијом они би је одмах спојили не би правили Дејтон и не би укидали овласти које је РС имала. Ти се не питаш као нико на овим просторима како ће све ово ићи . Србија има огромних проблема и без РС .И сама је у раскораку . Србија је све висе овисна од Арапа и Турака. Мислиш ли ти да би Турци и Арапи подржали "твоју идеју "?

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

22.08.2017 19:30

Шта ви знате о Србији? ...1-У задњих 6 месеци нам је јавни дуг смањен са 24 МИЛИЈАРДЕ евра на 23 МИЛИЈАРДЕ евра (и наставља да пада).2- Спашена је железара. 3-спашен је МСК, 4- прави се БГ на води, 5- само ове године су оставили 1 милијарду евра за развој пољопривреде у већ развијеној Војводини, 6- Крајујевац управо прави нов аеродром на 40 хектара, 7-кренуће се са изградњом пруге БГ-Будимпешта, 8-направили су више путева за ове 3 године нешо што нам је направила СФРј, 9-80% предузећа је вратило своје дугове. 10-прошле године смо зарадили 2 милијарде евра од туризма, а немамо море, 11- праве се нови системи за наводњавање, 12-поново се праве пољопривредне задруге, 13- само за ову годину смо први у свету по директним страним инвестицијама, 14- расте нам БДП, 15- планирано је повећање плата и пензија, 16- јача нам економија, привреда, војска, и углед у свету, 17-наменска нам ради пуну пару,18-праве се чак и нови мостови, 19-Војводина је добила нов клинички центар, ВМА је јака ко у време ЈУГЕ, а остале болнице су модернизоване,20-школе и факултети су нам модернизовани ....И тако даље и тако даље, и тако даље... -ИМПРЕСИВНО, ЗАР НЕ! И признаћете: БОЉЕ ОД СВИХ БИВШИХ ЈУГОСЛОВЕНСКИХ ДРЖАВА...

Name

ре 007 бонд

22.08.2017 21:35

Тоооо брате Србине. Само сложно и напред до уједињења.

Name

Коларов

23.08.2017 05:07

По овом бонду ,не требам ици у АУстрију на рад него у Србију колико је моцна.

Name

ре коларов

24.08.2017 12:41

свака ти част,оте ми ријеч из уста...

Name

008

25.08.2017 16:30

Која си ти будалетина броју седам.

Name

....

22.08.2017 17:51

Наравно да треба отици кад нема мотивације за останак све сте нам узели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

22.08.2017 17:52

Па ако знате шта треба да радите - зашто онда не радите ништа? Да ли треба неко из Србије да се умеша, и да притисне те ваше из РС-а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.08.2017 21:36

Ово ти је исто као да Чеда Јовановић паметује нешто

Name

Др

22.08.2017 17:56

Браво докторе..будуци предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо реални

22.08.2017 18:28

Има потенцијала лици на Зељку а из Теслицса је , има логике има!

Name

фотограф

22.08.2017 20:17

Добро казес јебо те лици на Зељкицу бјелу цизмицу.

Name

попара

22.08.2017 18:03

Зрелост једног народа се види по представницима које народ бира.Кукате,а ви сте их бирали,све до једнога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Коста

22.08.2017 18:07

Блокирањем дрзаве у којој зивите нецете никам имати напретка.Исти вам је програм блокирати све на нивоу дрзаве.Сви сте мисли да неце пукнути по ледјима Срба блокирање дрзаве,сад гдје сте ту сте.Исти враг ко је навласти сви имају слицне програме Српство и Србовање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

22.08.2017 18:24

НЕМОЈ ДА НЕКО ЗАБОРАВИ УГАСИТИ СВЈЕТЛО КАД ЗАДЊИ ИЗАЂЕ.....ИЗ РС-е..

Name

Ре коста

22.08.2017 18:27

То и јесте највећи проблем . Они пребацују Додику за несто а исто раде сто и Додик. Разлике нема ! Зато нема ни опозиције. Све сто уради Додик они то подрже . А овамо пуна им уста против Додика . Они исто Србују као сви у РС. Ваљање у блату се наставља само су друге свиње у тору.

Name

Крсто

22.08.2017 18:09

Браво докторе, ал за.... Мицо аудијем све...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јамдриц

22.08.2017 18:29

Ауди дајте не дирајте Мицка збо писљивиг аудија.

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

22.08.2017 18:10

Што пре у независност, и покрајина Србије да постанете...И онда само копирате све што АП Војводина ради...Па ћете мало добити субвенције да вам подстакнемо привреду и економију, и стаћете на ноге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реаллy јамес бонд 007 Маде ин стате оф Косово

22.08.2017 18:36

Кога Србија штити тај је најебао.

Name

ре

22.08.2017 18:42

Иди будало леци се.

Name

007Бонд (100% Бачванин - да се зна!)

22.08.2017 20:07

Тако је, тако је...Само наставите да читате моје коментаре...Тако су вам и преци некад размишљали (нпр. чукундедов чукундеда који вам је иначе био православан Србин, славио је славу, и сахрањен је на православном гробљу, и звао се: Петар, Милош, Јован, Марко...)...И видим да се 100% разумемо, иако причам 100% српском, и само на 100% екавици (другачије и не знам)... ☦- А ово је православни крст (ваши преци су знали шта је то...потражите га на тавану)... ;)

Name

немој висе ооо7 магарце

22.08.2017 20:19

Немој висе болеснице пусти нирмалне И присјецне да пису И коментарису молим те искљуци ат нине то дибро

Name

За 007

24.08.2017 07:02

Де ти паметњаковицу паметуј тамо у Србији , а нас пусти да гледамо ста нам је паметно цинити у Републици Српској. Имате ви тамо довољно својих проблема.

Name

Боро

22.08.2017 18:13

За коју функцију га спремате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

22.08.2017 18:29

За представника РС у Сјеветној Кореји

Name

Нино

26.08.2017 14:04

Која си ти будала 007. Ја јесам Србин али "бате" попусте нас висе с васим помагањем. Овде моземо у недоглед се натезати али ником неце бити боље. Гледај своју дрзаву. Да смо "могли" идвојили би се одавно. Мој тата...дедо и сви су прицали ијекавицом брате, сад треба назор да екавскифорсирам. Нецу, фризирано ми је то. Ја сам Србин и бранит цу Републику Србску али реалност је да смо ми дрзава Бих. Све остало је замајавање маса, јбт све покрадосе а и даље би ратовали ал из "Београда". Неце моци.

Name

мис низ тамис

22.08.2017 18:25

ко изађе задњи нека угаси свјетло, нема те власти, ни нове ни старе која може поправити ситуацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праведник

22.08.2017 18:43

ви само лапрадате. радите све исто ко и власт гори сте од њих. стављате Лалиног сина за амбасадора а Саркетову зену за ревизора. сви сте исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праведник

22.08.2017 18:43

ви само лапрадате. радите све исто ко и власт гори сте од њих. стављате Лалиног сина за амбасадора а Саркетову зену за ревизора. сви сте исти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслиц

22.08.2017 19:07

Ста ова сподоба прича и продаје маглу наивнима. Ста би он поправио уништи и оно мало сто ради у Теслићу. Није споменуо које године це поцет радит Холандска фабрика приколица коју је кобојаги он довео пред прошле изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

22.08.2017 19:30

Ајде клипане..

Name

Сретко

22.08.2017 19:40

Додјите у Теслиц и видите како се ради.Браво Милане Милицевицу!Поздрав од саборца.

Name

Ре Теслиц

22.08.2017 20:04

Магло да те питам:ко унесе мрзњу у градјане Теслица?Ко користи све могуце полуге власти да би напакостио људима који који мисле другације? Ко прави профиле у виду страница да би пљувао и вриједјао људе и уносио додатну мрзњу?Ко направи од града Теслица град разбојниства?Овај цовјек није .

Name

ре Теслиц

22.08.2017 20:23

Назалост све је истина сто казе Теслиц, овај лик је супљи демагог И ако је он најбоље од сдса, но смокинг , прднули смо у цабар с оваквом опозицијом.

Name

РЕ

23.08.2017 12:18

Немојте тако,овај докторциц је нас нови Месије.Он це нас спасити.Све сто он споцитава власти,мозе се наци код њега у Теслицу.Како се мозе докторциц разумјети у економију?И оних неколико дипломаца у СДС Теслиц?У памет се народе и ово нам казује гдје се налази СДС РС.На ста је спала књига звана СДС!

Name

Мрки

22.08.2017 19:13

"Ста ме бриге!", одговорио би врховни Баја, јер њега и његових 50-100 породица који су се набрали пара це са својим парама лако отици било гдје, а овдје це остати да грцају без пензија и плата сви, и они сто је инсталирао на тзв. сталне послове без квалификација и знања али са високим степеном подобности и они који ниста немају са њим. Пара нема и то је цињеница, а ови сто одлазе су паметнији дио популације који је одлуцио да покуса да зиви достојно цовјека, па кад му то вец није омогуцио систем којим управља највеци Србин на планети, мозда це му омогуцити мрски Свабо, Енглез или Американац. Реално, не заслузујемо ми ниста боље од Баје, треба јос 3 Проинтера отворити, 12 воцњака , купити 6 авиона и 42 хеликоптера за славе и весеља. Невјероватно је да једном народу који се сматра паметним, поносним, слободарским и слободоумним неко овако несто ради вец 12 година. Изгледа да смо се ипак прецијенили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атанасије

22.08.2017 19:23

Ви само констатујете оно што сви знамо и индиректно све подрźавате , дакле слијепо слиједите потезе властодрзаца , а драстичан примјер тога је ткз. референдум илити анкета о Деветом јануару, кога сте сви ви из опозиције подрзали , а знало се да је то био предизборни трик резима и не само то !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антибиотик

22.08.2017 19:34

Миле Додик и његова камарила зликоваца, хоштаплера, идиота, болесника, фукара, курветина, неписмењака, подлаца и сличних профила, уништили би Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслиц Искрено

22.08.2017 19:36

цовјек који је растурио Богданица и Цвијановицку.Народ је рекао да пљацка и паре које су покрали и улозили у изборе СНСД и остала багра иде низ воду.СИПА се спрема.Лагано до Теслица.За који мјесец

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

22.08.2017 19:38

У Теслицу Босњак секретар СНСД- а.Зато млади бјезе од те багре.Само долазе сљепици.Отјерали Рајка Гаврица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гуслар

22.08.2017 22:25

Праве патриоте су напустиле сдс -сада вец сарајевску демократску странку.. Леми Србин

Name

Таг

22.08.2017 19:39

Вукота Говедарица мора добро да размисли. Доктор Милан Миличевић и Мићо Мићић не могу бити на високим функцијама у истој партији. Један мора напоље. Куповина оног аудија и ова прича, никако не иду заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бре

22.08.2017 19:45

Овоје прлтисак на Србију, А не на нас у БИХ И РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богданиц

22.08.2017 20:13

добар си договор са Луласем направио.Добре кафице су у федерације.Цујем сриједом вец три мјесеца.Недам се ја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

22.08.2017 20:16

Ово што је Миличевић рекао је оргинал слика стања у РС намјера садашње власти да је униште.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

22.08.2017 20:18

Овакво економско уништење и оваква демографска катастрофа се није могла десити случајно него је то све један план који је скован ван РС и то када је Додик на силу доведен на власт од стране странаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

22.08.2017 21:22

ТО МУ ЈЕ ЗАДАТАК ОД САМОГ ПОЧЕТКА ПА СВИ ЗНАМО КО ГА ЈЕ ДОВЕО НА ВЛАСТ А ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ПОДРЖАВАО ТАДИЋА ГОВОРИ СВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

22.08.2017 22:33

Има наде за нас док је оваквих као госп.Милицевиц.Браво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јојо

22.08.2017 22:46

Баја ће ако бог да уништити шумску, зато ја као Босњак подржавам Бају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре јојо

23.08.2017 05:37

Није ни шумска висе. Покрадене и шуме .

Name

Зоки

23.08.2017 11:19

Мој Српски Народ је увијек незадовољан и забоавља недавну прослост, треба да смо сретни да имамо дрзаву а и она це били боља уз бозију помоц и нас ангазман ускоро

Name

Турбоскара

23.08.2017 05:19

Рс је унистена у сваком погледу.стоји јос само на папиру.Цитаву структуру и полтику треба промјенити.Само питање ко овако разрусену унистену и Рс мозе дици на ноге и ко би се тога прифатио.Толико је разрусена унистена презадузена под стецајем нема млади одлазе .Нико од политицара нема програм све се своди на национализам реторика издаје лопова руситељаРс и браниоца Рс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре турбо

23.08.2017 07:02

Читам твоје постове и доста си реалан ! Све се може кад се хоће али ствар је колико ће то коштати и колико треба да се народ одрекне као и ови сто су заузели положаје за "добробит РС". Да би се кућа правила која је срушена мора се прво темељ добро поправити сто је и најтежи дио. РС је са оваквим уредјењем и оволиком бирокрацијом немогућа мисија ! Мора се створити МНОГО мањи апарат који ће је водити а то не жели ни режим , ни ткз опозиција а ни народ. Укидање скупстине РС је неименовано ако РС планира да опстане то се мора десити јер је скупштина РС смртна казна за РС ! Огроман апарат који коста и који РС не може платити. Зато сам рекао РС се мора "расформирати" и поново по њеној могућности поново формирати. Ако се ово не деси у року од 4 године РС је прошлост !

Name

Туга

23.08.2017 05:54

Док министар здравља доводи инспекцију у теслицу,распоредјује ловиста и господари расподјелом суме нема зивота.лаку ноц републико српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

23.08.2017 15:33

Није никад ни смјела. И требала постојати! Ако смо искрени (сто нисмо), и фер, гдје је ту правда? Никад нећемо бити срецни, јер проклети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галаб

23.08.2017 23:32

Кад само прицате ако си ти другацији хапси те криминалце нема незамењивих

ОДГОВОРИТЕ